reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki też tak dużo pierdzą? I głośno?
Tak, to normalne
december
Fanka BB :)
mój pierdzi jak szalony, a beka jak szatan. Dorosły silny chłop by się nie powstydził
veritaserum71
mój pierdzi jak szalony, a beka jak szatan. Dorosły silny chłop by się nie powstydził
Mój już tak głośno nie beka, za to pierdzi jak ta lala
gosikkk
hehe, mój tak samo!! pierdzi mega glośno, dzis na spacerze sobie pyrknął porządnie jak sąsiadka do niego zaglądała i beka tez nieźle :-) taki mały ludek a ma taką moc :-)
gkvip2505
mamina - polecam Lotion AVEENO lekarka nam przepiasla ale rowniez dostepny bez recepty i sie rewelacyjnie sprawdzil smrujemy 2x dziennie i do tego kapiel co wieczor z OILATUM BATH i skorka jest jak ta lala.
Co do pierdkow i beczkow to nasza Mijeczka tez czadu daje
Spacerek zaliczylismy a przy okazji sesje zdjeciowa mi chopaki zrobili. Az dziw ze sie w obiektywie zmiescilam Wrzuce cos ale na zamkniety
Co do pierdkow i beczkow to nasza Mijeczka tez czadu daje
Spacerek zaliczylismy a przy okazji sesje zdjeciowa mi chopaki zrobili. Az dziw ze sie w obiektywie zmiescilam Wrzuce cos ale na zamkniety
Ostatnia edycja:
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
moja cichutko, i czasem sobie popłacze jak nie może popierdzieć. Bidulka. Daję jej bobotic, ale nie eliminuje problemu w 100%...
Za to bekanie to jej specjalność!
moj pierdzi duzo i glosno. ale zastanawiam sie czy to nie wplyw tych herbatek laktacyjnych? bo ja od jakiegos czasu tez mam ta 'dolegliwosc' a kiedys nie mialam z tym zadnego problemu a wiekszosc tych herbat ma koper wloski ktory wlasnie jest wiatropedny
moj spal jak zabity od 15.... pozniej troche zabawy kapiel karmienie i znow padl. juz widze jak wstaje wyspany o 4 rano
moj spal jak zabity od 15.... pozniej troche zabawy kapiel karmienie i znow padl. juz widze jak wstaje wyspany o 4 rano
reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
A moja dziś dała czadu :/ Od 18 do kąpania (18:45) i jeszcze po kąpieli podczas jedzenia butli co chwila popłakiwała, i nie wiem o co jej chodziło, bo się w końcu wyciszyła sama z siebie... Ani kupsztala nie strzeliła (był w ciągu dnia) ani nie popierdziała, ani nic... Nie wiem o co jej chodziło ale ma tak często... Tak czy inaczej nigdy nie ma dobrego humoru przed kąpielą, za to kąpiel ją bardzo wycisza. Ale dziś nie zadziałała do końca, bo już po kąpieli było dużo lepiej, ale też popłakiwała trochę...