reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

A wiecie co tak ostatnio gadałyście o tych gazowanych napojach że ja wczoraj wypiłam prawie 2 litry coli !!!!!!!!!!!! gdzie nie pijam takich napoji :-(, akcji porodowej to nie ruszyło tak samo jak sex na mnie nie działa !!!!!!!!!!!
ja wczoraj wypiłam Lecha Free i też nic tylko mała zaczęła fikać:) a co do sexu- ja jakoś nie mogę sie przekonać...czy to aby bezpieczne jest? zresztą ja do poniedziałku muszę wytrzymać.

reklama
Młodak- kciukaski za zdrowie malucha i dla ciebie &&&&&& trzymaj się na pewno będzie dobrze, nie ma innej opcji

MsMikey- mam ten sam problem, jak tu grzecznie oświadczyć,że nie chce odwiedzin w szpitalu i co najmniej tydzień po :confused::-) najgorsze jest to,że zarówno znajomi i rodzina znają moje zdanie na ten temat a i tak wszyscy zapowiadają ,że odwiedzą w szpitalu :-(chyba jedyne wyjście to poinformować ich o narodzinach młodego tydzień po i powiedzieć,że nie miałam głowy do wysyłania info :-D:-D pewnie się obrażą, ale cóż :-) tylko jak męża do tego przekonać ??

Bąblik- kop w tyłek też ode mnie , może podziała również na mnie bo jak na razie to z pilotem leże przed tv :-)

alijenka, esperanza, kifisi - wszystkie mamy po 39 tygodni na suwakach :) ciekawa jestem która pierwsza się posypie :)

już mi trochę lepiej po tym zatruciu. Mój D gdzieś się naczytał o tym, że ciało kobiety się czyści przed porodem i każde rewolucje żołądkowe traktuje jak preludium do rozwiązania :>

Iwon - ale niespodzianka z tym baby shower :D zazdraszczam :D

Kamila - dużo zdrówka!

Bąblik - jeśli Ci się nie chce, to znaczy, że masz się położyć i pachnieć :)

alijenka, esperanza, kifisi - wszystkie mamy po 39 tygodni na suwakach :) ciekawa jestem która pierwsza się posypie :)

już mi trochę lepiej po tym zatruciu. Mój D gdzieś się naczytał o tym, że ciało kobiety się czyści przed porodem i każde rewolucje żołądkowe traktuje jak preludium do rozwiązania :>

Iwon - ale niespodzianka z tym baby shower :D zazdraszczam :D

Kamila - dużo zdrówka!

Bąblik - jeśli Ci się nie chce, to znaczy, że masz się położyć i pachnieć :)

może jak jedna zacznie to reszta poleci hurtowo :-)

dobra koniec lenistwa idę coś zrobić :tak:

A wiecie co tak ostatnio gadałyście o tych gazowanych napojach że ja wczoraj wypiłam prawie 2 litry coli !!!!!!!!!!!! gdzie nie pijam takich napoji :-(, akcji porodowej to nie ruszyło tak samo jak sex na mnie nie działa !!!!!!!!!!!

Ja też, ja też! Taką miałam ochotę, że szklankę za szklanką piłam! Szok! :szok:

My właśnie wróciliśmy z zakupów rzeczy do nowego mieszkania. Mój Małżonek skorzystał z okazji, że byliśmy w Selgrosie i zakupił Jack'a Daniels'a - co to by mieć na opijanie Małego! Ciekawe kiedy będzie mógł otworzyć tę pyszność!!!

Ja sobie odpocznę z godzinę i zabieram się za obiad - potrawa Węgierska dziś! Mniamiii :-) tylko roboty dużo - no ale co zrobić - mam ochotę i już :-)

Kamila zdrówka Bidulo!
Ruda pełna zazdrość o spacery z Maluszkiem! Jej ile ja bym dała by już mojego syna poznać!

Witam,

ale mam podły nastrój dzisiaj:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i lenia na maxa:zawstydzona/y:
najchetniej bym w łóżku lezala i tak też robię ale trzeba wstac, mąż z Mlodym się bawią:tak: a ja jestem zła, tylko sama nie wiem o co:szok:

mlodak zdrówka dla synka:tak: bedzie dobrze

Iwon super niespodziankę zafundowały Ci koleżanki:tak:

Też chyba potrzebuje porządnego kopa:baffled:

To może ustalmy sobie jakiś wspólny termin?:-)Ja proponuję poniedziałek. Tydzień mi się nie chce czekać - kolana mi juz odpadają

Poniedziałek może być - łóżeczko przyjeżdża, D zdąży złożyć :>

Poza tym wiązadła w pachwinach chętnie sobie sama wytnę tak mnie napierdzielają przy chodzeniu, toczę się jak kaczka. A po jednym obejściu Tesco nogi wymagają 24h rekonwalescencji :>

Witam i gratuluje nowym mamusia :tak:

Aylin- to Ty juz? Gratki

Przepraszam, poczytalam ale nie pamietam co u ktorej, glowa mi dzis peka i nie moge sie skupic na niczym, od wczoraj jest mi niedobrze :-( Myslalam, ze i mi sie uda wczoraj urodzic, w miare regularne skurcze ale poszlam spac i rano jak nowo narodzona. :szok:

reklama
Witam sobotnio

Ruda1979 brawo dla synka że tak pięknie przybiera :-)

Muńka dobrze że spojrzałaś na cc z innej strony, gdybyś się stresowała to i maleństwo an pewno by to czuło a tka może będziesz spokojniejsza, wszystko będzie dobrze :tak:

Sunshine6
a w aptece o olej pytałaś? Mi on nie pomógł ale może ciebie podziała

Iwon cudowną niespodziankę ci koleżanki zafundowały :tak:

klusiaM nie zdążyłam zanim pojechałaś do szpitala ale trzymam mocno kciuki za was i jestem ciekawa jak u was?

KamilaLublin zdrówka życzę, a rozpakowane dziewczyny tez zaglądają do nas widocznie mają mniej czasu

alijenka ja nie wierze już w żadne wywoływacze porodu :no: ale tobie życzę żeby coś zadziałało

Sunshine6 jak twoje samopoczucie? Ja już mam dosyć tego czekania :zawstydzona/y:

Chyba mi już psychika wysiada przy tym czekaniu, ciągle chodzę poirytowana, i w dodatku poza rozstępami których dotychczas na brzuchu nie było, a po 40 tygodniu wyszły, chyba mam przepuklinę nad pępkiem :-(

Ostatnia edycja:
Do góry