reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Młodak - kurcze to zła wiadomosc:-( Trzymam kciuki za zdrowie małego!

Ja zaczełam dzis dzień od seksiku, całkiem miłego jak na taki wielki brzuchol. A teraz czeka nas wycieczka do weterynarza bo mój kocur pobił się wczoraj z jakimś innym i uciekając zrobił sobie cos w łapę. Biedak kuleje i nie pozwala się dotknac w to miejsce:no:
Kifsi - ja tez dziś równo 39 tyg. I tez cisza....

reklama
Dziewczynki spokojnie , na Was też przyjdzie czas:) A swoją drogą rozpakowane mamy chyba prawie wcale nie zaglądają już na forum ? Czy mi się tylko tak wydaje? :D

esperanza - biedny kotek, ale na pewno się z tego wyliże.

Rysica - jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to ja od 13-tego jestem na Żelaznej. Dawaj znać, jakbyś w tym czasie tam trafiła (oczywiście z powodu porodu).

Iwon - nam się wczoraj z mężem zamarzył wyjazd nad morze, zwłaszcza, że nasi przyjaciele, z którymi zawsze jeździmy właśnie są w drodze do Kołobrzegu. Tylko pozazdrościć!! :-)

Kamila - pewnie dziewczyny są tak pochłonięte dzidzią, że nie mają czasu:-)

Hej Dziewczyny:)
gratulacje dla świeżych mamuś:)::):):):):)):)

jeśli chodzi o sposób rodzenia, to ja też się przyzwyczajam do myśli o cesarce i nawet rano gdy pomyślałam, że Mała się odwróci to jakoś tak dziwnie... no trudno tak naprawdę nie mamy na to wpływu. Jakoś wyjść musi:)

Witam się i ja
A ja wczoraj jak Wy wszystkie oglądałyście mecze chodziłam po sklepach :), mówie Wam jak było fajnie zero ludzi, zero przepychanek !!!!! We Wrocławiu taka cisza w marketach że szoooook. Gorzej jak spojżałam na stan konta po powrocie do domu :szok: :szok: :szok:

Ja tak samo - wczoraj pojechaliśmy do jednej z galerii handlowych w Łodzi akurat przed 19 a tu na ulicach prawie pusto... w sklepach też:) bomba:) Tam jest takie patio - wielkie podwórko przygaleriowe - ustawili tam strefę kibica, wielki monitor i atrakcje dla kibiców i ludzie siedzieli tam i się bawili. A my mieliśmy sklepy dla siebie:):)
Dla mnie bomba:)

Aktualnie wzięłam się za porządki w lodówce bo niby nie było co jeść ale schować nowych zakupów też nie... więc nie ma wyjścia trzeba się wziąć. Choć energii brak.

Ale może po południu się zdrzemnę;)
:cool2:

Młodak współczuję choroby synka &&&&&&& za wyzdrowienie. I dodam szczerze, że nie wiem na czym ta choroba polega może ktoś mógłby mi to wyjaśnić?
Takiej sytuacji najbardziej się boję - teraz nie mogę doczekać się narodzin a co potem? Nigdy nie byłam z tych myślących "do ołtarza", "do porodu" tylko niestety boję się co dalej:shocked2::shocked2:

AVO ściskam za okropne przeżycia. I trzymam kciuki za kojący upływ czasu &&&&&&&&&&&&&

Qrczę Iwon ale masz fajnie - u mnie nikt nie pomyśli o tym raczej. Będą mnie uszczęśliwiać odwiedzinami po porodzie - gdzie ja się juz zastanawiam jak tu oświadczyć, że w szpitalu nie chcę widzieć nikogo oprócz P, żeby to był taki czas dla naszej trójki tylko. Chyba, że zmienię zdanie oczywiście;)
W domu zresztą goście będą musieli poczekać trochę.

gkvip jak dla mnie to super wiadomość - Ty będziesz w szpitalu oni będą robić wrócisz a tu nowa kuchnia:) chyba gorzej byłoby, gdyby maluch już był an świecie a tu taki rozpierdziel...

Kamila zdrowia życzę:)

Dobra idę do tej diabelnej lodówki...:growl::growl::growl::growl:

MsMickey - myślę, że najlepiej będzie jak poczytasz w necie o tej cytomegalii, bo nie ma co tu na forum tego opisywać i "straszyć", choć jak z każdymi chorobami raz jest tak a raz tak. Różne są rokowania, różny przebieg w zależności od tego kiedy doszło do zakażenia itp. itd.
Ciekawa jestem czy Mlodak miala robione te badania w ciąży. Ja ostatnio dostałam od ginki trzeci raz skierowanie na to badanie i jest ok.

Cześć dziewczyny. proszę o inspirację do porządków...sama w domu jestem bo dziecię wydelegowałam do babci, mąż gdzieś w terenie a mi się nie chce d...y ruszyć. teściówka mi się rozchorowała (angina)- jadą na pogotowie, oby mój M się nie zaraził bo ja dziękuję bardzo.
do roboty, do roboty...

Cześć dziewczyny. proszę o inspirację do porządków...sama w domu jestem bo dziecię wydelegowałam do babci, mąż gdzieś w terenie a mi się nie chce d...y ruszyć. teściówka mi się rozchorowała (angina)- jadą na pogotowie, oby mój M się nie zaraził bo ja dziękuję bardzo.
do roboty, do roboty...

tutaj praktykuje się w takich przypadkach kopa w tyłek, więc masz go ode mnie...:-D:-D

Witajcie Piękne!!!

Pospaliśmy dzisiaj do 8.00:szok:
A teraz leniwie się ruszamy na spacer....

Aylin gratki!!!Jeszcze 2 mecze Polaków i wszystkie się posypiecie:-D:-D:-D

Młodak -&&&&&&&&&&&&za Tomeczka!!!
Wszystkim chccym rodzić życzę,żeby się rozkręciło i było szybka i bezboleśnie:tak:

Kami, December - zdrówka!!!
Kamilka a myślałaś o tym,żeby jak będziesz musiała Milana karmić mieszanką to nie z butli???Żebyś potem mogła go znowu do piersi przystawić?Ja dokarmiałam Jasia strzykawką,żeby nie przyzwyczaić do smoczka.
Nie mam pomysłu na obiad....

reklama
A wiecie co tak ostatnio gadałyście o tych gazowanych napojach że ja wczoraj wypiłam prawie 2 litry coli !!!!!!!!!!!! gdzie nie pijam takich napoji :-(, akcji porodowej to nie ruszyło tak samo jak sex na mnie nie działa !!!!!!!!!!!

MsMickey u nas we Wro był wczoraj mecz i też dlatego były takie pustki bo wszyscy na stadionie :-D

Kamila zdrowiej szybko !!!!

Do góry