reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Ja też żyje w skurczowej nieświadomości:-) wcześniej lekko stawiał mi się brzuch ale to nie boli przecież.
Siedzę teraz w kolejce do ginki już po ktg i ciśnienie mam 90/55. Nic dziwnego, że chce mi się spać od rana:-(

Katrina gratuluje:-):-):-):-):-)

reklama
BMR olejek rycynowy ma niby rozluźnić i wywołać skurcze, teściowa moja tez pija przed porodem i nic jej to nie dało ale przynajmniej powiedziała że znośne i do przełknięcia

agaundpestka
powodzenia

Iwon gratuluje 37 tygodnia :tak:

Rysica cieszę się że czujesz sięl epiej

Gratuluję Kasi - kolejnej mamusi!!!
Ja nadal w 2-paku. Dziś spałąm chyba z 11 godzin. Pewnie ostatnia tak przespana noc przez najbiższe miesiące.

U mnie 2 zmiany:
- pojawiła mi się siara w piersiach na całego
- zaczęło mnie boleć krocze tak, że bardzo źle mi się chodzi.

Dziś mam KTG więc trzymajcie kciuki!
Pogoda paskudna w Krakowie więc nie mam za bardzo co robić. Obiad mam z wczoraj, mieszkanie posprzątane, prezent dla męża na jutrzejsze urodziny kupiony, znajomi w pracy - no więc poza wieczorną wizytą bedą nuuuudyyyyy:-(

Esperanza kciuki za ktg zacisnięte ...

Dziewczyny czy któraś z Was nosi soczewki? I czy można je mieć podczas porodu? :confused:

Zjadłam ciemny chleb, bo nie było innego w domu i już mam zgagę :baffled:

Witajcie kochane!!!

Buziak,Verita,Aga powodzenia życzę!Oby było lekko,łatwo i przyjemnie!!!

Katrina - gratuluję synusia!

Za wszystkie rodzące,chcące rodzić i wizytujące &&&&&&&&&&

Magnii ,Młodak za was i dzieciaczki też trzymam mocno kciuki i mam nadzieję,że już wszystko będzie tylko lepiej!

Obolałym i niewyspanym współczuję....

Polaa tobie biedulko też!!!Miałam nadzieję,że do końca już będziesz miała luz i zero stresu....

AVO -jeszcze tylko 3 dni!!!!!!

Kami, delwer a wam taką dietę w szpitalu kazali trzymać? Bo mnie powiedzieli,że mam jeść normalnie,a jak coś nowego to najlepiej z rana i obserwować młodego.Jedynie z potrawami wzdymającymi bardzo ostrożnie i najlepiej pod koniec 1 miesiąca.

Spadówam jakiś obiad wykombinować,bo za niedługo ssak się obudzi do jedzenia:-)A swoją drogą to gdzie jemu się to mieści???

A jeszcze Wam powiem,że został mi tylko 1 kg do zrzucenia i brzucho wygląda nawet fajnie,tzn jest jeszcze trochę spuchnięty ale prawie całkiem zagojona rana i zaczyna wracać czucie.

I najdziwniejsze na czym złapałam się już kilka razy - jak patrzę w duże lustro,to jakbym nie siebie widziała:szok:normalnie brakuje mi tej piłki z przodu:szok::szok::szok:

Miłego dzionka kobitki;-)

esperanza ja właśnie mam takie bóle krocza i się okazało że to spojenie łonowe przez które mogę mieć cc, radziłabym abyś powiedziała o tym swojej gince, ja teraz biore specjalne leki na osteoporoze aby wzmocnic tą kość ale nie bardzo mi one pomagaja

esperanz trzymam kciuki za ktg i wszystkiego najlepszego dla męża na jutrzejsze urodziny

Iwon ja noszę soczewki i nawet nie pytałam czy myszą być wyjęte bo wydaje mi się że tak ale pewności nie mam, Gdy mam okulary przynajmniej widać że mam wadę wzroku a jak się wypisuje papiery w szpitalu to chyba to trzeba wpisać a ja np zapominam o tym kiedy mam soczewki, choć wadę wzroku wykryto u mnie 19 lat temu ;-)

esperanza ja właśnie mam takie bóle krocza i się okazało że to spojenie łonowe przez które mogę mieć cc, radziłabym abyś powiedziała o tym swojej gince, ja teraz biore specjalne leki na osteoporoze aby wzmocnic tą kość ale nie bardzo mi one pomagaja

Ojej :( Ja już i tak się obawiam cesarki przez te moje wymiary miednicy.... No ale boli mnie od wczoraj więc łudzę się, że to tak przed porodem. Ale spytam dziś gino. Dzieki!

Tialana - dziękuję :*

Ale od wczoraj naskrobalyscie :-)

Katrina- GRATULACJE, wkoncu sie doczekalas :-)
Buziak,Veritaserum, Aga- zycze aby to bylo juz dzis i szybko i w miare bezbolesnie :tak: Trzymam kciuki
Magnii, Mlodak, Dorota- kciukasy za Wasze pociechy - dzielne z nich chlopaki :tak:
Polaa- kochana i znowu cos.... dobrze ze mama przylatuje to Ci pomoze i zdrowka dla meza, znam bol kolana, mnie tez czeka operacja niedlugo :-(
Josie- ja tez juz po terminie, ale tu nic nie robia kaza czekac i tyle, wizyte z polozna mam dopiero 15 czerwca za ponad 2tyg po terminie :szok::baffled: mam nadzieje, ze mloda szybciej wyjdzie...

Dziewczyny od 2dni strasznie swedzi i piecze mnie wokol pepka nic nie pomaga zadne zmarowanie i nawilzanie skory :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem co to..... mam taka czerwona ranke ale to nie roztep choc wyglada podobnie tak jakby skora mi sie rozrywala:zawstydzona/y::szok:

POMOCY!!!!

reklama
Ruda - ja właśnie się czasem zastanawiam jak to będzie bez brzucha. Jestem przyzwyczajona do głaskania i tego, że coś wystaje:-D:-D ale oczywiście nie pogniewam się jak za chwilkę go nie będzie;-)

sunshine - ja takie pieczenie też mam i ostatnio coraz mocniejsze. Czasem to aż ciężko mi się tam dotknąć...

Do góry