reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam i ja

Katrina - GRATULACJE
viera, buziak, aga - kciukasy
Ruda - super ze u was wsio ok

Polaa - tobie to dobrze ze mamusia przylatuje, moja mama nie moze bo musi zajmowac sie moim ojcem ( on jest po amputacji obu nog:-( ) takze bede sama:-(.

Iwon - z tego co wiem to nie wolno soczewek

U nas kolejna nieprzespana noc, bol bioder pozwala spac przez max 30min I musze sie przeturlac na drugi bok I zabawa zaczyna sie od nowa :no::wściekła/y: po 30 min znowu turlanko I tak przez cala noc. Do tego siusiu ze 4 razy :wściekła/y:.

Dzisiaj kolejny dzionek pod tytulem KROLOWA ELZBIETA takze imprezy ciag dalszy:-D.

Ostatnia edycja:
reklama
Spakowałam- wyjścia nie mam ciśnienie w domu rano 150/110 w przychodni 170/110 i to godzine po lekach, no nic mam skierowanie do szpitala więc ruszam, lekarka powiedziała, ze chce zapobiec tragedii więc nie protestowałam i chyba cesarka mnie czeka przy takim ciśnieniu :( a jej pod uwagę nie brałam.

ja mam 141/98. Codziennie ma około 14/100. Cholerka tez mi sie nie podoba...

Esperanza kciuki za ktg zacisnięte ...

Dziewczyny czy któraś z Was nosi soczewki? I czy można je mieć podczas porodu? :confused:

Zjadłam ciemny chleb, bo nie było innego w domu i już mam zgagę :baffled:

Koleżanka pytała i połozna powiedziała ze lepiej ściagnąc.

esperanza ja właśnie mam takie bóle krocza i się okazało że to spojenie łonowe przez które mogę mieć cc, radziłabym abyś powiedziała o tym swojej gince, ja teraz biore specjalne leki na osteoporoze aby wzmocnic tą kość ale nie bardzo mi one pomagaja

No własnie, zebym jutro nie zapomniała mojemu o tym powiedziec...

Ja startowałam z wagą 75 kg teraz mam 98;D także też jestem w czołówce;)Na początku się dołowałam, ale przestałam w końcu to nic nie da

Oooo Katrina, super;) w końcu
Veritaserum &&&&&&&&

Ja to się zaczynam zastanawiać czy ja wogóle urodze;D

O to jesteśmy już dwie! Ja też ma takie wrażenie, że Mały nigdy nie wyjdzie! Wiem, że to już zmęczenie i to oczekiwanie, ale to jest ciężkie do wytrzymania!
A dziś mam takie uczucie w kroku nawet jak siedzę, że zaraz główka mi wyleci między nogami - taki ucisk czuję! Szok! Aż boję się sikać!!!:szok:

Hej, ja tylko gościnnie z polecenia Katriny

O 17 była już w szpitalu a o 19:05 na świat przyszedł Kubuś o wadze 3770g.

JA TEZ TAK CHCE.....

Hmmm w sprawie przewidywań porodowych, popatrzcie na mój sówaczek.. Ja nie mam zadnych objawów/przewidywań/odczuć itd. Rozwatrcie tydzień temu na palec... takie samo miałam w swieta jak do szpitala trafiłam. Wiec ja czekam na 1 lipca :) Akurat 2 tyg po terminie. Bo dłuzej to chyba nie dadzą i chodzić....

BMR żeby to było takie łatwe, te rodzenie, że głowka wylatuje podczas sikania to nikt by się porodu nie bał, także spokojnie;) Mi się już śni po nocach poród i wogóle ale małemu wogóle sie nie spieszy. Dzis o 3 obudziły mnie mega skurcze przeplatane z bólem na okres, no ale nic sie nie rozwinęło. Ale cóż kwestia przyzwyczajenia;p

Katrina byłą już raz w szpitalu i z tego co pisała to miała cały czas skurcze tylko, że na drugi dzień się wyciszyły i ją puścili do domku. To było z soboty na niedzielę. Więc pewnie dłuugo czekała nim ponownie wróciła na IP i stąd zapewne taka szybka akcja :-)

Ejj a kto ma kontakt z PaulinaMarią z Australii? Może by tak do niej napisać, co? Bo on też miłą skurcze i ucichła...
A lui85?
edit: już na facebook'u widzę, że Mały jest na Świcie :)

Ale ta pogoda do d... . Jej spać/ryczeć/kwiczeć? Nie wiem co ze sobą zrobić!

Przybył kurier z moim hokerami barowymi do nowego mieszkania - bałam się jaki będzie odcień koloru bo tylko w necie widzieliśmy, a okazuje się idealny - piękny pomarańcz - więc chwilowo nastrój mi się popra:-Dwił

Ostatnia edycja:
Katrina byłą już raz w szpitalu i z tego co pisała to miała cały czas skurcze tylko, że na drugi dzień się wyciszyły i ją puścili do domku. To było z soboty na niedzielę. Więc pewnie dłuugo czekała nim ponownie wróciła na IP i stąd zapewne taka szybka akcja :-)

Ejj a kto ma kontakt z PaulinaMarią z Australii? Może by tak do niej napisać, co? Bo on też miłą skurcze i ucichła...
A lui85?

Ale ta pogoda do d... . Jej spać/ryczeć/kwiczeć? Nie wiem co ze sobą zrobić!

Przybył kurier z moim hokerami barowymi do nowego mieszkania - bałam się jaki będzie odcień koloru bo tylko w necie widzieliśmy, a okazuje się idealny - piękny pomarańcz - więc chwilowo nastrój mi się popra:-Dwił

No właśnie Lui85 zamieściła dziś zdjęcie z synkiem Karolkiem na FB :-):-) urodziła 2 czerwca i się nie pochwaliła:tak:

A PaulinaMaria zamieściła fotkę na brzuszkach.

Ostatnia edycja:
reklama
A PaulinaMaria zamieściła fotkę na brzuszkach.

Dziękuję za informację. Już widzę :-D Ale tu się wszystko szybko zmienia!!!

Niezapominajka - ja wiem, ze to nie takie proste, ale uczucie okrutne. Ale on się dziś pchaaaaa. Żeby do tego skurcze doszły to by było pięęęęknie :-) a tu ciszaaaaaa!

Do góry