reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hej kobietki
trzyma &&&&& za dzisiejsze wizyty
i życzę naszym mamom wyspania i odpoczynku
ja nawet się wyspałam rozmawiam z moją córunią żeby popracowała nad pozycją do porodu i już schiza mi się włącza wczoraj przeryczałam prawie godzinę i to nic nie dało masakra

reklama
Witam :-)

za oknem leje wiec siedzenie w domu czeka :-( jedyny plus taki, że wyprasuje pościel do łóżeczka i ją w nim zamontuje bo w końcu wczoraj dotarło :-)

ja nalezę do grona tych ,które jeszcze żadnego skurczu nie zaliczyły , nawet przepowiadających brak :tak: jedynie ból kości na dole :-(

verita , buziak &&&&&

magnii i młodak &&&&& za szybkie powroty do domku z maluszkami i przede wszystkim zdrówka

kamila , dorota współczuje nieprzespanych nocy , już niedługo na tym forum pewnie wiele będzie marudziło z niewyspania , a wy w tedy będziecie miały to za sobą :-)

delwer - gratki za wypis

dzien dobry

verita i buziak trzymam kciuki!
katrina gratulacje!

czy ktos tu jest juz po terminie? chodzicie na KTG codziennie? bo przeczytalam w necie ze po terminie sie powinno codziennie chodzic, nikt mnie nie poinformowal...

kurcze dzisiaj chyba pojde na jakis dlugi spacer moze cos sie ruszy:cool:

czy ktos tu jest juz po terminie? chodzicie na KTG codziennie? bo przeczytalam w necie ze po terminie sie powinno codziennie chodzic, nikt mnie nie poinformowal...kurcze dzisiaj chyba pojde na jakis dlugi spacer moze cos sie ruszy:cool:

Ja jeszcze nie po terminie, ale położna mi mówiła, że jeśli będę po terminie to co dwa dni na KTG.

reklama
Witam nadal w dwupaku
Wczoraj już nie miałam siły pisać jak wróciliśmy od ginki do domu

Agulex
doskonale cię rozumiem, mi się wczoraj wepchnęła młodziutka laska u gina, ja tu powoli 10 miesiąc ciąży zaczynam a ta na chama się wepchała

AVO super że wynik ujemny :tak:

buziak
powodzenia, trzymam kciuki żeby coś ruszyło, ale urodź tak 00:01 z dedykacją dla teściowej ;-)

Rysica fajnie że jeszcze się trzymacie, gdyby było inaczej miałam bym wyżyty sumienia za moje wcześniejsze kciuki ;-)

agaundpestka powodzenia u lekarza, oby wszystko było po twojej myśli :tak:

mlodak
kciuki zaciśnięte, czekamy na kolejne wiadomości już z domku

MsMickey
powodzenia an wizycie

veritaserum71 trzymam kciuki za rozwój sytuacji :tak:

delwer
super że idziecie już do domku :biggrin2:

Magni cieszę się że brzdąc jest raki silny i tak dobrze sobie radzi :tak: teraz już będzie coraz lepiej

Wieczorem po wizycie już jakoś nie miałam ani siły ani chyba ochoty włączać komputer. Szyjka krótka ale nie zgładzona jeszcze trochę odchylona w tył, rozwarcie na 1.5 palca. Wody są ok, ruchy oczywiście też - tradycyjnie skopana głowica :biggrin2:
Jeżeli do czwartku nie urodzę to rano mam wypić 2 łyżki oleju rycynowego i o 10 zadzwonić do ginki na która na ktg przyjechać, będzie po obchodzie i będzie wiedziała jak sytuacja na oddziale wygląda, jak będą jakieś skurczę to mnie już zostawi a jak nic to będziemy się na przyszłą środę na indykcje umawiać. Dodatkowo okazało się że w laboratorium się pomylili i podali przez tel że gbs mam ujemny a niestety wyszedł dodatni :wściekła/y: więc całe szczęście że jednak jeszcze nie urodziłam
Stale kuje mnie podbrzusze, czułam każdą nierówność drogi jak wracaliśmy wieczorem do domu a potem nawet ruszyć się nie mogłam i dodatkowo jeszcze zaczął mi drętwieć mięsień od wewnętrznej strony uda, wiem że narzekam ale jestem już zmęczona

Josie
ja też jestem po terminie i ktg jak widać dopiero w czwartek będę miała

Dobrego dnia kobitki wam życzę

Do góry