reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja też żyje w skurczowej nieświadomości:-) wcześniej lekko stawiał mi się brzuch ale to nie boli przecież.
Siedzę teraz w kolejce do ginki już po ktg i ciśnienie mam 90/55. Nic dziwnego, że chce mi się spać od rana:-(

Katrina gratuluje:-):-):-):-):-)

reklama
BMR olejek rycynowy ma niby rozluźnić i wywołać skurcze, teściowa moja tez pija przed porodem i nic jej to nie dało ale przynajmniej powiedziała że znośne i do przełknięcia

agaundpestka
powodzenia

Iwon gratuluje 37 tygodnia :tak:

Rysica cieszę się że czujesz sięl epiej

Gratuluję Kasi - kolejnej mamusi!!!
Ja nadal w 2-paku. Dziś spałąm chyba z 11 godzin. Pewnie ostatnia tak przespana noc przez najbiższe miesiące.

U mnie 2 zmiany:
- pojawiła mi się siara w piersiach na całego
- zaczęło mnie boleć krocze tak, że bardzo źle mi się chodzi.

Dziś mam KTG więc trzymajcie kciuki!
Pogoda paskudna w Krakowie więc nie mam za bardzo co robić. Obiad mam z wczoraj, mieszkanie posprzątane, prezent dla męża na jutrzejsze urodziny kupiony, znajomi w pracy - no więc poza wieczorną wizytą bedą nuuuudyyyyy:-(

Esperanza kciuki za ktg zacisnięte ...

Dziewczyny czy któraś z Was nosi soczewki? I czy można je mieć podczas porodu? :confused:

Zjadłam ciemny chleb, bo nie było innego w domu i już mam zgagę :baffled:

Witajcie kochane!!!

Buziak,Verita,Aga powodzenia życzę!Oby było lekko,łatwo i przyjemnie!!!

Katrina - gratuluję synusia!

Za wszystkie rodzące,chcące rodzić i wizytujące &&&&&&&&&&

Magnii ,Młodak za was i dzieciaczki też trzymam mocno kciuki i mam nadzieję,że już wszystko będzie tylko lepiej!

Obolałym i niewyspanym współczuję....

Polaa tobie biedulko też!!!Miałam nadzieję,że do końca już będziesz miała luz i zero stresu....

AVO -jeszcze tylko 3 dni!!!!!!

Kami, delwer a wam taką dietę w szpitalu kazali trzymać? Bo mnie powiedzieli,że mam jeść normalnie,a jak coś nowego to najlepiej z rana i obserwować młodego.Jedynie z potrawami wzdymającymi bardzo ostrożnie i najlepiej pod koniec 1 miesiąca.

Spadówam jakiś obiad wykombinować,bo za niedługo ssak się obudzi do jedzenia:-)A swoją drogą to gdzie jemu się to mieści???

A jeszcze Wam powiem,że został mi tylko 1 kg do zrzucenia i brzucho wygląda nawet fajnie,tzn jest jeszcze trochę spuchnięty ale prawie całkiem zagojona rana i zaczyna wracać czucie.

I najdziwniejsze na czym złapałam się już kilka razy - jak patrzę w duże lustro,to jakbym nie siebie widziała:szok:normalnie brakuje mi tej piłki z przodu:szok::szok::szok:

Miłego dzionka kobitki;-)

esperanza ja właśnie mam takie bóle krocza i się okazało że to spojenie łonowe przez które mogę mieć cc, radziłabym abyś powiedziała o tym swojej gince, ja teraz biore specjalne leki na osteoporoze aby wzmocnic tą kość ale nie bardzo mi one pomagaja

esperanz trzymam kciuki za ktg i wszystkiego najlepszego dla męża na jutrzejsze urodziny

Iwon ja noszę soczewki i nawet nie pytałam czy myszą być wyjęte bo wydaje mi się że tak ale pewności nie mam, Gdy mam okulary przynajmniej widać że mam wadę wzroku a jak się wypisuje papiery w szpitalu to chyba to trzeba wpisać a ja np zapominam o tym kiedy mam soczewki, choć wadę wzroku wykryto u mnie 19 lat temu ;-)

esperanza ja właśnie mam takie bóle krocza i się okazało że to spojenie łonowe przez które mogę mieć cc, radziłabym abyś powiedziała o tym swojej gince, ja teraz biore specjalne leki na osteoporoze aby wzmocnic tą kość ale nie bardzo mi one pomagaja

Ojej :( Ja już i tak się obawiam cesarki przez te moje wymiary miednicy.... No ale boli mnie od wczoraj więc łudzę się, że to tak przed porodem. Ale spytam dziś gino. Dzieki!

Tialana - dziękuję :*

Ale od wczoraj naskrobalyscie :-)

Katrina- GRATULACJE, wkoncu sie doczekalas :-)
Buziak,Veritaserum, Aga- zycze aby to bylo juz dzis i szybko i w miare bezbolesnie :tak: Trzymam kciuki
Magnii, Mlodak, Dorota- kciukasy za Wasze pociechy - dzielne z nich chlopaki :tak:
Polaa- kochana i znowu cos.... dobrze ze mama przylatuje to Ci pomoze i zdrowka dla meza, znam bol kolana, mnie tez czeka operacja niedlugo :-(
Josie- ja tez juz po terminie, ale tu nic nie robia kaza czekac i tyle, wizyte z polozna mam dopiero 15 czerwca za ponad 2tyg po terminie :szok::baffled: mam nadzieje, ze mloda szybciej wyjdzie...

Dziewczyny od 2dni strasznie swedzi i piecze mnie wokol pepka nic nie pomaga zadne zmarowanie i nawilzanie skory :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem co to..... mam taka czerwona ranke ale to nie roztep choc wyglada podobnie tak jakby skora mi sie rozrywala:zawstydzona/y::szok:

POMOCY!!!!

reklama
Ruda - ja właśnie się czasem zastanawiam jak to będzie bez brzucha. Jestem przyzwyczajona do głaskania i tego, że coś wystaje:-D:-D ale oczywiście nie pogniewam się jak za chwilkę go nie będzie;-)

sunshine - ja takie pieczenie też mam i ostatnio coraz mocniejsze. Czasem to aż ciężko mi się tam dotknąć...

Do góry