Witam nadal w dwupaku
Wczoraj już nie miałam siły pisać jak wróciliśmy od ginki do domu
Agulex doskonale cię rozumiem, mi się wczoraj wepchnęła młodziutka laska u gina, ja tu powoli 10 miesiąc ciąży zaczynam a ta na chama się wepchała
AVO super że wynik ujemny
buziak powodzenia, trzymam kciuki żeby coś ruszyło, ale urodź tak 00:01 z dedykacją dla teściowej ;-)
Rysica fajnie że jeszcze się trzymacie, gdyby było inaczej miałam bym wyżyty sumienia za moje wcześniejsze kciuki ;-)
agaundpestka powodzenia u lekarza, oby wszystko było po twojej myśli
mlodak kciuki zaciśnięte, czekamy na kolejne wiadomości już z domku
MsMickey powodzenia an wizycie
veritaserum71 trzymam kciuki za rozwój sytuacji
delwer super że idziecie już do domku
Magni cieszę się że brzdąc jest raki silny i tak dobrze sobie radzi
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
teraz już będzie coraz lepiej
Wieczorem po wizycie już jakoś nie miałam ani siły ani chyba ochoty włączać komputer. Szyjka krótka ale nie zgładzona jeszcze trochę odchylona w tył, rozwarcie na 1.5 palca. Wody są ok, ruchy oczywiście też - tradycyjnie skopana głowica
Jeżeli do czwartku nie urodzę to rano mam wypić 2 łyżki oleju rycynowego i o 10 zadzwonić do ginki na która na ktg przyjechać, będzie po obchodzie i będzie wiedziała jak sytuacja na oddziale wygląda, jak będą jakieś skurczę to mnie już zostawi a jak nic to będziemy się na przyszłą środę na indykcje umawiać. Dodatkowo okazało się że w laboratorium się pomylili i podali przez tel że gbs mam ujemny a niestety wyszedł dodatni
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
więc całe szczęście że jednak jeszcze nie urodziłam
Stale kuje mnie podbrzusze, czułam każdą nierówność drogi jak wracaliśmy wieczorem do domu a potem nawet ruszyć się nie mogłam i dodatkowo jeszcze zaczął mi drętwieć mięsień od wewnętrznej strony uda, wiem że narzekam ale jestem już zmęczona
Josie ja też jestem po terminie i ktg jak widać dopiero w czwartek będę miała
Dobrego dnia kobitki wam życzę