reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Blaneczka gratuluję serdecznie:)) Śliczna jest!!!!!

Ja zaraz biegnę na ktg, skurcze mnie męczą już od jakiegoś czasu ale dzieć nie chce jeszcze wyjść.

Młodak 3mam kciuki, nie stresuj się/

Powodzenia tez dla reszty mamusiek;)

Blaneczka gratulacje! To chyba najszybszy i najłagodniejszy poród o jakim wiem - wnioskuję po tym jak pisałaś do nas. Najpierw przeczucie, że to dziś a później wszystko tak sprawnie poszło! Szok! Życzę Nam wszystkim takich akcji!

Dorota dla Ciebie również ogromne gratulacje! :-)

To dziś pospałam - do 7!!! Szok! Już dawno tyle nie spałam :-D
A ja wczoraj zaliczyłam z M. dwa długie spacery i prócz okropnego bólu stóp - żadnych objawów porodowych! :wściekła/y:
Także ja już czekam na wizytę w przyszły piątek i skierowanie do szpitala na wywołanie! Wiem, że to niemożliwe, ale dziś jak rano myłam zęby to pomyślałam: ja to chyba nie urodzę nigdy!!! Głupie, ale jakoś tak mi się samo zrobiło!

Za wizytujące - kciuki zaciśnięte!!!

BMR - początkowo lekki , ale później ,tak od 24 to myślałam ,że umrę . Gdzieś po 1 błagałam lekarzy o znieczulenie , a oni do mnie " Kochana, już za późno , zaraz urodzisz" . Myślałam, że go zabije wzrokiem, haha ;D
Teraz się czuję dobrze , odpoczęłam i czekam na malutką :D

Witajcie
Dorotka- gratulacje!!!!!! :tak:

blaneczka- gratulacje!!!!!!
yes2.gif

m@gdzia- gratulacje!!!!!!
yes2.gif

Kurczak, idziemy do przodu
yes2.gif

Moj wczoraj mial powtorke z rozrywki, mianowicie przystawianie do cyca, troszke tam possal, ale odkrylam, ze potem w desperacji chetniej wciaga butle, wiec poki co to bedzie moj "straszak" na niego ;-)
polaa- Julcio ma 1600g hihih kawal chlopa ;-)

A z tymi gram, wiecie, moj po porodzie odinstalowal swoja gre, jestem z niego dumna :tak:

BMR - początkowo lekki , ale później ,tak od 24 to myślałam ,że umrę . Gdzieś po 1 błagałam lekarzy o znieczulenie , a oni do mnie " Kochana, już za późno , zaraz urodzisz" . Myślałam, że go zabije wzrokiem, haha ;D
Teraz się czuję dobrze , odpoczęłam i czekam na malutką :D

Rozumiem! Tzn ja wiem, że żaden poród nie obędzie się bez bólu - chyba, że masz znieczulenie szybko. Tylko chodzi mi o sprawność akcji! Bez jeżdżenia kilka razy na fałszywe alarmy, bez kulania się ze skurczami po porodówce przez dobę itp. Zazdroszczę z całego serca, że już masz Maleństwo przy sobie!

A z tymi gram, wiecie, moj po porodzie odinstalowal swoja gre, jestem z niego dumna :tak:

gry jak gry, my będziemy chyba musieli zablokować facebooka, siedzimy w nim po uszy prawie non stop :D

Drogim mamom, co niekoleżeńsko rozpakowały się przed resztą :-D:-D składam wyrazy największego uznania i jednocześnie jestem zielona z zazdrości :) Piękny start tygodnia :)

Jadę myć samochód, bo wygląda jak jeden wielki tabun pyłków i kurzu :) Miłego dnia!!

GRATULACJE DLA ŚWIEŻUTKICH MAMUSIEK, a dla dzieciaczków buziaki od ciotki:-D

a ja nocka masakra- spałam 3 godz, zasnęłam o 4 i wstałam o 7...masakra

jutro do gina i mam nadzieje że już termin wyznaczy, bo inaczej to go zamorduje

dzisiaj mamy w przedszkolu u Tusi piknik rodzinny więc muszę wyglądać i sporo spraw wiec podejrze was wieczorkiem

miłego dnia dziewczynki

reklama
Dorotka- Gratuluję ogromnie KOCHANA!!!!!!!!Czekamy na zdjecię Twojego cudziku:)

Blaneczka- ja też chcę taki poród tylko do 8 cm w domu bym chciała być:)Gratulacje!!!!!! Mała śliczna- jak zresztą Wszytskie Lilki:)

Madzia- Gratulacje!!!!!!
yes2.gif

Też jestem zielona z zazdrosci!!!!Poczytałam o cc na zimno i o problemach z ciśnieniem i oddcyhaniem po znieczuleniu pp i ja tez chcę naturlanie w tym tygodniu!!!!Wieczorem seksik i rano jutro i tak dwa razy dziennie.......

Od wczoraj boli mnie gardło. Mam nadzieję,ze się z tego bólu nic nie rozkręci.

Macie czasem taki sekundowe uczucie zimna?

Do góry