reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

JA, Ja, ja zostaje do polowy :) Przynajmniej wg USG.

Ja nie ciwczenie ale porada połoznej. Bierzesz ksiązeczke badz włanczasz fajny film. Kładziesz sie wygodnie na plecach i kładziesz poduche pod pupe tak aby miednica byla wyżej niż serce. I dzieciaczek powienien się przewrócić.

reklama
Dziewczyny WIELKIE GRATULACJE!!!!!:-):-):-):-):-)

Palec pod budkę, kto zostaje w dwupaku przynajmniej do połowy czerwca? Bo ja mam termin na 30. a każdy następne usg pokazuje na początek lipca... ale Mała jest mała więc to pewnie dlatego. Wprawdzie chcę donosic ale...

Ktoras z Was kiedyś podawała link do ćwiczeń na przekrecenie dziecka, możecie jeszcze raz, please ?:-) Wolałabym, żeby się przekrecila i spróbować naturalnie. Szczególnie po opowieściach Doroty;-)

Miłego dnia:-)

Ja zostaję w dwupaku jeszcze ale chce góra 2 tygodnie, potem już mam nadzieje sie rozpakowac. Tyle czasu potrzebuje żeby wszystko dopiąć na ostatni guzik.

Witam poweekendowo :)

Hatszept ja też lubię u stóp odważne kolorki, najlepiej jakaś czerwień :tak:

MsMickey ja też w dwupaku do końca czerwca i jestem z tych, którym się nie spieszy, to znaczy przynajmniej do 23 chciałabym zaczekać żeby się w drugiej połowie urodził :tak:

Zastanawiam się właśnie od kogo wziąć numer tel. żeby zaesemesować w godzinie zero - większość już będzie "po" i pewnie na forum chwilowe pustki, więc zostają te co mają termin późniejszy ode mnie, a niewiele takich :-p

Blaneczka, Madzia gratuluję dzieciaczków na świecie!!!!

Ja dzisiaj nawet w miarę opanowana jestem. O 16:30 ruszamy...... Dam znać wieczorkiem o której jutro będą mnie rozpakowywać

Dziewczyny WIELKIE GRATULACJE!!!!!:-):-):-):-):-)

Palec pod budkę, kto zostaje w dwupaku przynajmniej do połowy czerwca? Bo ja mam termin na 30. a każdy następne usg pokazuje na początek lipca... ale Mała jest mała więc to pewnie dlatego. Wprawdzie chcę donosic ale...

Ktoras z Was kiedyś podawała link do ćwiczeń na przekrecenie dziecka, możecie jeszcze raz, please ?:-) Wolałabym, żeby się przekrecila i spróbować naturalnie. Szczególnie po opowieściach Doroty;-)

Miłego dnia:-)

Ja, ja ja! Ja zostaję w dwupaku przynajmniej do połowy czerwca :D Planuję zadziałać przyspieszająco na poród po 12 czerwca, czyli po USG ;) 16 czerwca są mojej mamy imieniny, mama by się bardzo cieszyła :)

Blaneczka, Dorota, M@dzi@ - GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!

Witaj cię mamuśki i ciężarówki gratulacje dla tych co sie rozpakowały i dla tych które cierpliwie czekają...jak Ja.
Już dobre pare dni Mnie nawal wszystko kręgosłup bóle podbrzusza biegunka albo problem z kupka organizm sam nie wie czego chce....albo to objawy przepowiadające dziwne.
Jak na razie jestem sama sobie przykładem seksowania na wywołanie że jakoś efektu niema jak na razie więc nie wiem czy to działa nie potwierdzę teorii ...od wczoraj jestem pociągająca nosem i rosołek poszedł do gotowania.
I teraz znowu macica ćwiczy ...miłego dnia bb-ciotki.:-)

Witam się i ja :-) :-D
Aga z tym ciśnieniem to naprawdę Ci współczuję :-(

Dziewczyny zapewne ja też zostanę do połowy czerwca z Wami, termin mam na 16 a mała moja też mniejsza i na świat jej się nie spieszy.

Ja też uwielbiam na paznokciach u stóp czerwień ale narazie już nie maluję bo w razie czego nie będę ich w szpitalu zmywać :baffled:

A ja siedzę i zastanawiam się co dzisiaj zrobić - wysprzątać kuchnię (szafki, kuchenka, kafle) czy pojechać na zakupy, bo młody ma braki w ciuchach na lato.. A może uda się jedno i drugie? Chociaż wczoraj byłam mega osłabiona po moich ostatnich porządkowych harcach i obiecałam m. że dzisiaj odpoczynek :sorry2:

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry