Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Blaneczka, to super! A co ile masz skurcze? Fajnie ja też bym tak chciała, żeby mnie tylko tak jak na okres bolało a rozwarcie sie robiło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kifsi a moj nigdzie nie moze dostac tej gry Diablo hehehe......nie powinnam a sie ciesze hihi mam mega radoche, nawet online nie mozna jej dostac
hahha no moj maz wlasnie diablo katuje, kupil na pol z bratem ze niby bedzie mniej czasu na to poswiecac
dzisaij milutki dla mnie jak nie wiem, obiecal ze od jutra dopinamy te remontowe sprawy.... mam nadzieje.
mi tez sie paszport skonczyl ale nie chclalam robic w ciazy z taka pyza na buzi i pozniej patrzec na to zdjecie 10 kolejnych lat poczekam az schudne, z malym i tak sie nie wybieram nigdzie na razie
Aaaa to już mam wybrana jak urodze mam zadzwonic i wtedy przyjdzieJesli chodzi o połozną środowiskową to u mnie w szpitalu jest tak, że dobrze mieć juz wybraną wcześniej w miejscu gdzie się mieszka. Jak się dzieciatko urodzi to podaje się do niej namairy i szpital kontaktuje się z nia w mym imieniu. No więc chcę juz to teraz załatwić, a wiem, że na pewno przyda mi się profesjonalna pomoc w domu przy dziecku, przynajmniej przez te kilka godzin. No i skoro nalezy nam się to z NFZ to czemu nie skorzystać :-)
Dorota - Trzymam kciuki żeby szybko poszło!!!!
Ja akurat musze isc zalatwiac wszystko z P bo nbie jestesmy malzenstwemU nas pielęgniarkę środowiskową załatwia się po urodzeniu już. Potem przychodzi 6 razy, raz w tygodniu. Zrobiłam już listę co K. będzie musiał załatwić jak ja będę w szpitalu:
-zarejestrowanie maluszka w Urzędzie
-wysłanie mojego wniosku o urlop macierzyński
-zgłoszenie dziecka w przychodni zdrowia
-złożenie wniosku o becikowe w MOPS
-ubezpieczenie synka w ZUS
Dostał pełną listę z informacją jakie dokumenty będą gdzie potrzebne i nich załatwia. Bo jak potem wrócimy do domu to wolałabym mieć go przy sobie, na wypadek gdybym się kiepsko czuła.
&&&& oby szybko poszlo i daj znac lDJestem już w szpitalu , rozwarcie 3 cm ( tylko ;/ ) , skurcze co ok. 20-25 minut .
Chodzę po korytarzu i mam nadzieję, że rozwarcie się powiększy
no lody a co ;Dwłasnie widziałam..... masakra.... chyba bede na sniadanie jesc lody, na obiad lody i zgadnij co na kolacje?????