december
Fanka BB :)
Kamila - spełnienia marzeń dzielna mamuśko! Samych beztroskich dni i dużo pociechy z synków! Wspaniałego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też jestem tego zdania, ze ciąża powinna trwać 6mies magnii, a my prawie na tym samym etapie.dzięki dziewczyny, w takim razie chyba znowu przyjmę marsa przed badaniem i oby się poruszał trochę!
agaundpestka, widzisz, wczoraj ja się martwiłam, dzisiaj Ty się martwisz, to kolejny dowód, że ciąża trwa za długo i wszystkie już powinnyśmy mieć nasze maluchy przy sobie.
Własnie był kurier, przyniósł chemię z Niemiec, zamówiłam Vanishe, bo nie daję rady ostatnio z odpieraniem plam, te niemieckie chyba duzo lepsze. Przy okazji wzięłam gumy Wrigley`s Spearmint, pamiętacie ten smak??? mmmm
Ja jeszcze nigdy nie miałam robionego KTG hm..powinnam mieć?
Zbieram się na wizytę u położnej jak sójka za morze...miałam dzisiaj jechać ale jednak sie rozmyśliłam bo nie wsiądę za kółko..za gorąco, boję się, że zasłabnę czy cos.
Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące i idę brać się za jakąś robotę
Uciekła mi gdzieś wena na sprzątanie.. :-( weno weno gdzie jesteś