reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Asiia- super wiadomości

Kamila- wszystkiego naj naj:-D:-D

a ja się wzięlam do pracy w domku, bo ja bez pracy to jakoś żyć nie mogę:-) gorąco za oknem wiec nawet się nie ruszam do popołudnia z chatki...nocka przeszła spokojnie, bez skurczy wiec nawet wyspana jestem:-):-)
lecę na kawkę

miłego dnia

reklama
Już wróciłam, wyniki ok 14 będą więc wcześniej niż się spodziewałam. Sama ciekawa jestem co mi tam wyjdzie... a dzięki dziewczyny za życzonka ;*

Ja już ledwo chodzę każdy krok to mega ból w kroczu, czy to coś oznacza? Oby :tak:

hej

moje koleżanki z paczki z licencjatu się spotykają w środę (2 z nich ciężarne + ja) i mam dylemat czy jechać... bo to w sumie 150km w obie strony ... chyba spakuję torbę i pojadę:-D

Asiia super wieści!!! gratuluję Mateuszka w domu i trzymam za Was kciuki nadal, niech Kacperek szybciutko przybiera na wadze:tak: a Kubuś to brat na medal :)
i oczywiście się nie gniewamy, że się nie odzywałaś, ale jakbyś teraz częściej coś skrobnęła to byśmy się nie obraziły ;-)

Kamila a ptaszki na fb nic nie ćwierkają:-p WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
i trzymam kciuki za wyniki &&&&&&&&&&&&&&&&

Hej,

dzisiaj poszłam spać o 01.30 a wstałam o 7-mej :szok: Mam już wysprzątaną chatę, umyte włosy, jestem po śniadanku i pracuję na laptopie :-p

Nocka ciężka - zgaga, ból żołądka, ale przynajmniej mnie koszmary nie dręczyły ;-)

Dziewczyny, czy Wy też macie dosyć pytania: "jak się czujesz?" :baffled::errr::nerd::sorry2: Słyszę to kilkanaście razy dziennie od rodziny, znajomych, koleżanek... wiem że to z troski ale trochę mnie to irytuje, bo ciągle muszę powtarzać to samo. Ostatnio zaczęłam odpowiadać po prostu: "dziękuję, dobrze", ale wtedy mam wrażenie, że rozmowa się przestaje kleić, bo nie takiej odpowiedzi się ode mnie oczekuje :-D

Rysica gratuluję spakowanej torby ;-) PS. Jestem identyczna - bardzo nie lubię chaosu i niezałatwionych, niedokończonych spraw :tak:

PaulinaMaria no nieźle Cię poturbowali, ale cieszę się, że dzidzioł na swoim miejscu, dzielna jesteś ;-)

Kamila czekam niecierpiliwe na pierwsze zdjęcie Milana :cool2:

Agaundpestka ja też się dzisiaj obudziłam ze spuchniętymi stopami, jak codzień zresztą :nerd: Do tego mam opuchnięte paluchy u rąk...

Zaza ale na to spotkanie ktoś Cię zawiezie? Jak tak i dobrze się czujesz, to czemu nie, 150 km to nie tragedia :happy2:

ja chcę roooooooooooooooooooooodzić już !

Iwon ja też mam juz dosyć tego pytania :baffled:

Dziewczyny dziękuję Wam za życzenia :tak: ;*

Iwon, ja mam juz serdecznie dosyc pytania "jak sie czujesz" i wlos jezy mi sie na glowie, gdy ponownie je slysze, tym bardziej, ze jeszcze kilka tygodni mi zostalo...ale z drugiej strony wiem, ze to pytanie jest wynikiem troski o nas, wiec chyba trzeba przelknac i z usmiechem ladnie i milo odpowiedziec ;-)

Zaza, to uwazaj jutro na siebie, bo przeciez Pamka tez jechala na uczelnie 160km no i Julek sie urodzil ;-);-);-)

Kamila no to trzymam kciuki za dzisiejsze narodziny Milanka :-D

Iwon ty to jednak pracoholiczką jesteś:-p;-)

a co do pytania, to też ma dosyć- odpowiadam zazwyczaj "jak baba w ciąży" :-p a czasami się pytam "mam odp szczerze czy powiedzieć, że dobrze?"
wiadomo, że jest grono ludzi, którzy pytają się, bo na prawdę ich to interesuje, więc wtedy jest miła;-)

Zaza ale na to spotkanie ktoś Cię zawiezie? Jak tak i dobrze się czujesz, to czemu nie, 150 km to nie tragedia :happy2:
no właśnie musiałabym jechać sama, ale w sumie w tym mieście mieszkałam do 20 r.ż., mam tam ciocię i siostrę, więc jakby się coś zaczęło dziać to nie w obcym mieście
sama nie wiem...

Zaza, to uwazaj jutro na siebie, bo przeciez Pamka tez jechala na uczelnie 160km no i Julek sie urodzil ;-);-);-)
musiałaś przypominać?? :-p prawie byłam na tak, a teraz znowu się waham:-D

reklama
Dzień dobry,
My niedawno wstaliśmy,
KamilkaNajlepszego!. Ból w kroczu co krok, to chyba jeszcze nie to. Mnie też wczoraj tak bolało, nie wiem czy od chodzenia, czy co.
Iwon Ja własnie wczoraj miałam kilka pytań od znajomych, strasznie to męczące. Co mozna powiedzieć? Jak się czuję? Ciężko, gorąco, mam dość? Ale ja jeszcze potrzebuję kilku dni. Podobnie mój T, jak wspomniałam, że brzuch się opuścił, to stwierdził, że potrzebuje jeszcze ze 2miesiące:-D. Słonicą to ja nie jestem;-). Dziś kończę pakowanie, brakuje ciuszków małej. Jak sił starczy myślę o generalnych porządkach typu mycie okien(wczoraj zrobiłam więcej miejsca w pokoju dzieci, wystawiłam do wyniesienia do piwnicy kilka duzych zabawek co stoją nieużywane, a dziś Kuba, że to jego ulubiona zabawka:-D), ale to pewne przełożę na inny dzień. W czwartek wizyta,zobaczymy co mi powie.

Miłego dnia, oby nie było tak gorąco jak wczoraj, bo szybko z sił opadnę

Własnie był kurier, przyniósł chemię z Niemiec, zamówiłam Vanishe, bo nie daję rady ostatnio z odpieraniem plam, te niemieckie chyba duzo lepsze. Przy okazji wzięłam gumy Wrigley`s Spearmint, pamiętacie ten smak??? mmmm

Ostatnia edycja:
Do góry