reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Polaa- dzieki, wlasnie sie zgapilam a siostra mogla mi przywiesc ehhh, a na ebay'u patrzylam to nic specjalnego nie ma a ceny tez kosmos a takiego przescieradla wlasnie szukalam na gumki i na duze lozeczko bo wiekszzosc jest na 60x120 :-( a i cena jest spoko :tak: dzia :tak:

reklama
Witam z wieczora
Kolejny piekny sloneczny dzionek u nas wiec caly czas bylismy w ogrodku:-), przyszli jedni znajomi, pozniej drudzy i tak jakos zlecialo do 6tej, a potem za malowanie dzrzwi i futryn sie wzielam na korytarzu na gorze a jest ich w sumie az 6:tak: takze jak na mnie to duzo, a teraz mala przerwe sobie zrobilam przed drugim malowaniem:tak:.
december - ty nasza bohaterko;-)
polaa - wspolczuje choroby
sunshine - sprobuj soku z kapusty kiszonej a jak nie zadziala i nic nie wylezie:-pto jedz do szpitala bo moga to byc bole pate a nie problemy z klocuszkiem;-). Ja tak mialam:tak:

Lena - trzymaj sie kobitko

Klusia wiec jest spoko. Tadzie sa ale nie bola i nie krwawia bogu dzieki. Jem zype warzywna codziennie,pije mineralna i kupe owocow. Zmniekszylam ilosc warzyw. ...a i musli na sniadanie. Moze to pomoglo.
Przerabane z tymi tadkami no ale mozemy poradzic.

Lena - trzymam kciuki :tak:

Polaa - dużo zdrówka!

Iwon - no to dzień zaliczony do udanych ;-). No i gratki dla synka :cool2:

Madzia - mam nadzieję, że to "chwilowy" przedporodowy kryzys :tak:

My weekend też mieliśmy grilowo - działkowy. Zarówno wczoraj jak i dzisiaj ;-). Ale też zaczęłam prać ubranka dla małej i przygotowałam torby. W najbliszych dniach muszę spakować, bo to nie przelewki :dry:

Witajcie poweekendowo!

Tak hatszept - od ponad 2 godz już nie śpię,ale cóż....

Rano zapodałam sobie tą cudowną globulkę co mi gin dał,zobaczymy czy to na mnie podziała i coś się ruszy:crazy:

Kciuki za wizytujące dzisiaj i wszystkim miłego dnia!

Witam i ja :) dziś pobiłam rekord chyba z 20razy wstawałam do wc, dosłownie wracałam układałam się do spania i na nowo :/

Aga, ja wstawalam z 6 razy mimo, ze staram sie nie pic tak na 1-1,5h przed snem.

December, &&&

Polaa, oby chorobsko szybko minelo...

Iwon, to radze nie wychodzic teraz z synem na spacer, bo eskorty meza, bo nie dogonisz chlopaka jak sie rozpedzi...;-)

Oj cos czuje, ze w tym tygodniu przybedzie na forum "czerwcowych" Maluchow...:tak:

reklama
Witajcie :-)
Ja miałam pobudkę po 4 do WC i ze skurczami - przeszły po 5 i spałam do 7.30.
Od rana krwotok z nosa, a i myślałam, że mi wody odchodzą, a to tylko ogromna ilość śluzu! Matko Kochana - co jeszcze?
Zaczynamy kolejny tydzień pracy (dla Mężów) - zobaczymy co przyniesie!

December kciuki za wizytę.
Lena myślami z Tobą obyś długo się nie męczyła w oczekiwaniu na Maluszka!

Ruda oby ta globulka miała magiczną moc! Z całego serca Tobie życzę! :-)

Do góry