reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

BMR na razie poza tym,że brzuch mi stwardniał cały,tak jakby dookoła łącznie z tyłem to nic się nie dzieje :angry:
Chyba już straciłam nadzieję na wcześniejszy poród :-(
A krewa z nosa to mi od 3 dni leci - pewnie znowu wyjdzie,że mi hemoglobina poleciała,bo młody wszystko zabiera...A już było dobrze!

reklama
ja na chwilke z rana wpadłam się przywitać....nocka do bani bo skurcze mnie trzymały od 2 w nocy tylko że nie regularne...zaraz zmykam na zakupy...wpadne później was poczytać

miłego dzionka dziewczynki

Witam.

Lena kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&

Nocka taka sobie, najgorsze że jak już toaleta załatwiona to maluszek zaczyna się wiercić, on przestaje i toaleta znowu i jak tu sie wyspać.
Dzisiaj nastawiam się na porządki i może jednak te torbę spakuję bo widzę że jednak nie przelewki:angry:

Witam

znowu pospałam na plecach, ale obudził mnie ból brzucha na samej górze, tak jakby przepona i teraz mam wyrzuty sumienia czy małemu nic nie zaszkodziłam... :-(

Polaa Niespodzianka zdrówka dla Was

Kciuki za wizytujące i za te co już mogą i chcą rodzić;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Oj cos czuje, ze w tym tygodniu przybedzie na forum "czerwcowych" Maluchow...:tak:
też tak myślę :-) kilka pretendentek na mamusie majowo-czerwcowe mamy ;-)

Witajcie. Wstałam dziś o 7 rano, totalnie wyspana, i zastanawiam się co robić przez cały dzień bo akurat dziś nie mam nic zapanowane.

Wczoraj w końcu coś się u mnie ruszyło. Poszliśmy do kina i dostałam skurczy, które szczególnie nasiliły się podczas powrotu do domu. Bolał dół brzucha, krzyże i przez chwile myślałam, że może już rodzę:-) No ale jeszcze nie mój czas, natomiast wyraźne opadł mi brzuszek. Zobaczymy w czwartek na USG. Ok idę na śniadanko.

też w końcu zaznaczyłam pępek na ścianie i jak wczoraj sprawdzałam to w ciągu tyg obniżył się o 2,5cm

to dużo czy mało?

Hej Ladies,
witamy w kolejnym tygodniu:-) U mnie to 35 tc i powoli dociera do mnie myśl, że może uda mi się donosic tę ciążę do końca... a tak się bałam wczesniaka.
Wprawdzie jeszcze parę tyg przed nami ale już bliżej niż dalej:-)

U części z Was to kwestia dni. A może nawet godzin;-)

Trzymam kciuki za wszystkie Czerwcowki, które chcą jak najszybciej urodzić&&&&&&&&& :-):-):-)

Przede mną dzień decyzji: czy jechać odebrać wypis czy może wrzucić pranie czy może jeszcze położyć się na trochę? itd.

Tyle rzeczy do zrobienia energii 0. :-(
A i gorąco się czai za oknem :-(

Wstępnie idę na ineczke:-) owocnego dnia :-)

Witam:)
A ja się dzisiaj wyspałam. Wstaliśmy o 7 :)
Wieczorem mnie trochę pobolewał brzuch ale przeszło.
Dzisiaj mam zamiar odpoczywać.

Udanych wizyt życzę:)

reklama
Witam się i ja chorowitka z zielonym glutkiem :-( :-( :-(
Cały weekend przerąbany, w sobotę to już mnie tak wzięło że nie miałam sił się ruszyć na szczęście już dziś lepiej ale krtań zawalona na maksa mówię jak żul z berzy :szok::crazy:.
Uderzam dziś na wizytę do gina sprawdzić łożysko czy wszystko oki no i zaczynam puchnąć :-(, w ogóle zaczynaja mnie dłonie dziwnie swędzieć, robią mi się takie małe krosteczki i swędzi na maksa !!!!!!

Do góry