Iwon
Lipcowe Mamy '05
Iwon, Klusia, moze po takich wiesciach od Leny czas jednak na spakowanie sie.......;-)
Dokładnie o tym samym pomyślałam Postaram się jutro zmobilizować...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iwon, Klusia, moze po takich wiesciach od Leny czas jednak na spakowanie sie.......;-)
a ja wyprałam dziś torby i kolejną partię ciuszków, ale nie wszystko zdążyłam poprasowaćKlusia ja też nie spakowana. Ale przynajmniej wyprałam torbę
A ja sobie pochlipuję zamiast się cieszyć zadzwonił do mnie mój były podopieczny tak mi go brakuje i słychać, ze jemu też, bo opowiadał mi wszystko z taką radością, a na koniec powiedział "pamiętaj, ze ja Cię bardziej kocham" szkoda, ze jego rodzice utrudniają nam tak kontakt miesiąc i tydzien nie mieliśmy żadnego, a w końcu 7lat razem spędziliśmy.
Rysica jak ty sprawdzilas ta szyjke? skad wiesz ze ma 1cm?
Rysica ja też jestem ciekawa jak Ty tą szyjkę sprawdziłaś?
Ja powiedzmy, że prawie spakowana, brakuje jeszcze małej ubranek, ale z tych setek rzeczy mam odłozone część, więc jest szansa, że jeszcze dziś to zrobię, nie ma T. Jak zaczełam pakować dokumenty, to trafiłam na inne wyniki, i ja taka jestem że zaraz przeglądam, wspominam, marnuję czas. Jutro dopytam (bo mam pobranie), które wyniki mam wziąć, bo usg mam sporo, a pewnie nie wszystkie trzeba, nie widzę grupy krwi, nie wiem czy trzeba robić nowe jak mam stare???Dokładnie o tym samym pomyślałam Postaram się jutro zmobilizować...
Dzięki mam nawet 2 oryginały, nieważne jaka dataKlusia - musisz mieć oryginał badania grupy krwi - może być stare, byle z aktualnym nazwiskiem Mi wypadło tak, że w 16 tc brałam ślub, i kazali mi powtarzać badanie na grupę krwi bo miałam robione przed ślubem a pani doktor nalegała, że MUSI być oryginał z aktualnym nazwiskiem...
.
Polaa- gdzie kupowalas przescieradla???