reklama
Ja tez się boję, ale mam nadzieje, ze jak się dobrze zmierzy to jakoś będzie, a jak nie to odeśle- byłam w paru sklepach i babki mi oferowały miseczke c-d twierdząc, ze nie ma większych w biustonoszach do karmienia, a jedna babka powiedziała, ze cięzko bo w pl jest tylko jedna firma produkująca takie biustonosze
to rynku staników chyba nie znaja albo kłamała w zywe oczy.
ja mam do karmienia miseczke G i jeszcze z tego co widziałam w ofercie do K miały.
ktg - sprawdza tetno dzieciaczka i czestotliwość skurczy macicy
xdorotaa
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny... tak jak pisalam czuje sie na silach... tylko skad moje pytanie.... bylam dzisiaj kupic ubranie na pogrzeb bo nic nie mam... i jak mowilam babkom w sklepach ze chce czarna tunike ale bez zdobien i ******* bo to na pogrzeb to co jedna mowila ze oszalalam ze w ciazy nie wolno na pogrzeby chodzic... i nie wiedzialam o co chodzi... czy o jakies zabobony w ktore nie wierze czy o co? Tak wiec pojade...a ja poczuje wiekszy kryzys na chwile odejde... nikt mnie przeciez na sile przy grobie trzymac nie bedzie...
pogrzeb odbedzie sie 3 h jazdy od mojej miejscowosci... ale samochod przestronny to powinnam dac rade...Dzieki bardzo i od razu informuje ze z racji okolicznosci w piatek i najpewniej w weekend mnie nie bedzie....aczkolwiek (odpukać) jakby coś to dam znac najpewniej tradycyjnie już AVO )
Gratuluje udanych wizyt rowniez!!)
Co do cyckoniuszy- ja mam 2 miekkie do szpitala do karmienia a po porodzie kupie sobie ladniejsze usztywnione do karmienia... poki co mi nic cycki nie urosly wiec nie wiem czy cos sie zmieni...Co do siary mam zaschniete sztywne biale plamy na koszulce po nocy tylko z lewgo cycka- pewnie w nocy go usciskam!
Zycze pogodnego wieczoru/nocy!!
pogrzeb odbedzie sie 3 h jazdy od mojej miejscowosci... ale samochod przestronny to powinnam dac rade...Dzieki bardzo i od razu informuje ze z racji okolicznosci w piatek i najpewniej w weekend mnie nie bedzie....aczkolwiek (odpukać) jakby coś to dam znac najpewniej tradycyjnie już AVO )
Gratuluje udanych wizyt rowniez!!)
Co do cyckoniuszy- ja mam 2 miekkie do szpitala do karmienia a po porodzie kupie sobie ladniejsze usztywnione do karmienia... poki co mi nic cycki nie urosly wiec nie wiem czy cos sie zmieni...Co do siary mam zaschniete sztywne biale plamy na koszulce po nocy tylko z lewgo cycka- pewnie w nocy go usciskam!
Zycze pogodnego wieczoru/nocy!!
tialana
xdorotaa w takim razie trzymaj się ciepło mimo trudnych chwil
agaundpestka
Chyba sie babka nie znala, ale z tego co wiem to pracuje na bieiznie od paru lat i z pretensjami do mnie więc jej powiedziałam, ze miseczka B to idealnie na moje sutkito rynku staników chyba nie znaja albo kłamała w zywe oczy.
ja mam do karmienia miseczke G i jeszcze z tego co widziałam w ofercie do K miały.
ktg - sprawdza tetno dzieciaczka i czestotliwość skurczy macicy
veritaserum71
Powiem Wam, ze moja mama od lat pracuje w branży bieliźnianej i nie macie pojęcia ile kobiet nie wie jaki rozmiar stanika powinny nosić , a jak mama im zasugeruje zmianę to się wielce obrażają ( i nie ważne czy zmniejsza czy powiększa cycki np. z 85 c na 75e )...poźniej jak mama namówi je jednak na przymierzenie odpowiedniego rozmiaru to się głupio uśmiechają i mówią, że nie wiedziały.
Mama za konsultacje powinna kasę brać, bo na każda klientkę poświeca dużo czasu by dopasować rozmiar i jeszcze przypasować fasonem :-) ale to już inna sprawa.
W każdym razie ja mam duży stanik dla karmiących jeszcze po moim pierwszym, ale nie za bardzo mi pasował i używałam normalnego. Łatwiej wyciągnąć cycka ze zwykłego niż odpiąć tą cholerną klapkę , ale to tylko moje subiektywne odczucie Pewnie każda ma inaczej
Mama za konsultacje powinna kasę brać, bo na każda klientkę poświeca dużo czasu by dopasować rozmiar i jeszcze przypasować fasonem :-) ale to już inna sprawa.
W każdym razie ja mam duży stanik dla karmiących jeszcze po moim pierwszym, ale nie za bardzo mi pasował i używałam normalnego. Łatwiej wyciągnąć cycka ze zwykłego niż odpiąć tą cholerną klapkę , ale to tylko moje subiektywne odczucie Pewnie każda ma inaczej
klusiaM
Czy dziecko w brzuchu może mieć gazy???
Własnie usiadłam i usłyszałam coś takiego w moim brzuchu, ale to jak głośno, jakby coś się ulatniało ...
Własnie usiadłam i usłyszałam coś takiego w moim brzuchu, ale to jak głośno, jakby coś się ulatniało ...
agaundpestka
Czy dziecko w brzuchu może mieć gazy???
Wróciliśmy szczęśliwie do domku!
KTG miałam godzinę - brak skurczów tylko napięcia na które dostałam Aspargin 3x2 dziennie! Z malutkim ok - znów urósł i mamy troszkę powyżej 1900 gram
U mnie nie ma oznak porodu przedwczesnego - z szyjką i macicą ok!
Mam się oszczędzać!
Szczęśliwa jestem jak jasna cholera! Izba Przyjęć to nic fajnego ale było praktycznie pusto jak byłam więc spokój i cisza :-)
To ja tyle - idę się położyć a jutro Was nadrobię
U nas też wszystko ok, szyjka twarda i zamknięta a dzidzia znowu skopała głowicę pryz usg akurat jak ginka powiedziała że stópkę widzimy ;-) no i nasza smerfetka według pomiarów ma już 2600
Gratulacje! :-)
My właśnie wróciliśmy z SR, więc trzeba coś wszamać, bo wygłodniałam.
Pewnie już nie wejdę, bo coś śpiąca jestem, więc do jutra!!
reklama