katrina115
Potrójna Mama
Mamina - mnie się "przyjaciel od d..y strony" uaktywniał po porodzie, tym razem pewnie będzie tak samo. Mam juz w pogotowiu maść Posterisan, są tez czopki o tej nazwie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze zdażę! Wszystkiego Najlepszego dla Córki!witajcie - miłego dnia,
Dziś minęło 4 latka, jak się ostatnio "rozpakowywałam", aż nie wierzę, że tren czas tak zasuwa... a im jestem starsza, tym bardziej przyspiesza.
ninuszka jak byś mogła napisać ile płaciłaś za tantum rosa ja dziś w aptece pytałam się i 10saszetek kosztuje 35zł nie ukrywam , że myslałam ze to troszkę tańsze jest dlatego z ciekawości pytam
odnośnie irygatora to tak szczerze kiedy można go używać wgl jakby któraś mogła napisać więcej na ten temat byłabym bardzo wdzięczna, bo mam (dostałam nowy) i nie wiem czy uzywać jak tak kiedy i wgl
Ja też nie miałam:/ i zaczyna mnie to wkurzać bo mówicie o KTG często a ja nie wiem o co kamanCzy Wy wszystkie miałyście już ktg robione, bo ja ani razu...?
dzieki dziewczyny... tak jak pisalam czuje sie na silach... tylko skad moje pytanie.... bylam dzisiaj kupic ubranie na pogrzeb bo nic nie mam... i jak mowilam babkom w sklepach ze chce czarna tunike ale bez zdobien i ******* bo to na pogrzeb to co jedna mowila ze oszalalam ze w ciazy nie wolno na pogrzeby chodzic... i nie wiedzialam o co chodzi... czy o jakies zabobony w ktore nie wierze czy o co? Tak wiec pojade...a ja poczuje wiekszy kryzys na chwile odejde... nikt mnie przeciez na sile przy grobie trzymac nie bedzie...