reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

witajcie czerwcóweczki!

ja miała też wczoraj ciężki dzień,bo brzuch twardniał,bolał,skurcze częste...aż się przestraszyłam,ale leżałam cały czas i trochę się uspokoiło.Zobaczymy jak będzie dzisiaj.Profilaktycznie zmyłam lakier z pazurków i zdjęłam kolczyki;-)

Gratuluję Wam wczorajszych wizyt i oczywiście &&& za dziś!!!

Co do stanika to ja mam 75 B,w ciąży 80 B/C,a te do karmienia mam 80C i D.Jak szukałam jakiegoś coby mi przypasował,to owszem są piękne,ale co mi z tego jak ja nie mogę mieć żadnej koronki ani innej duperelki,bo mi się zaraz wysypka jakaś pokazuje i doopa!!!

Czy są jakieś wieści od Ani,Asii i Gosi?

Miłego i spokojnego dzionka Wam życzę!

AAAA pamiętajcie,żeby nie kupować papieru toaletowego w różowo-czerwone wzorki,BO MOŻNA ZAWAŁU DOSTAĆ W NOCY!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ruda haha to wygląda na to że miałaś w nocy ciekawą przygodę z papierem toaletowym :))
Wieści chyba nie ma żadnych . . .
A co do pazurków to ja już nie maluję - tak w razie czego by później nie trzeba było na szybko zmywać :)

Witam z rana.
Ja wczoraj też miałam cięzki dzień.
Najpierw złapał mnie zapał i ochota do pracy, więc wysprzątałam łazienkę, kibelek i kuchnię, pomyłam okna i poprasowałam. Potem bolało mnie wszystko, nie mogłam siedzieć, chodzić, leżeć też mi było ciężko i ogólnie do d....
Szwagierka się wczoraj ze mnie śmiała, że z gracją wygramalam się z auta. Już sobie wyobrażam, jak ja muszę wyglądać.:szok:

Kami żebyś Ty wiedziała,jak ja się wystraszyłam....idziesz sobie siku w nocy ,na wpół śpiąca,zapalasz tylko malutkie światełko,podcierasz się a tam wielkie czerwono-różowe coś!!!!Obudziłam się w pół sekundy!

Czekamy,czekamy...

Kurczę martwi mnie,że się dziewczyny nie odzywają,a najbardziej Anka!!!

Dzien dobry.
Ja wczoraj koncowke wieczora tez mialam nie bardzo... wczoraj jak pisalam mialam intensywny dzien i 3 godziny w szybkim tempie lazilam...na wieczor dostalam mega uplawow i bole kregoslupa.... ale magnez i lozko i dzisiaj jest ok... mlody w nocy dokazywal teraz tez tam czuje ze merda wiec sie czuje lepiej....

Alr za to jak patrze za okno na ta szarote na niebie to mi sie odechciewa! Tez wyczekuje z utesknieniem polowy/konca maja....

Ide cos zjesc i wracam:)

Witam i ja :)
Ruda znam to z papierem ile razy mało zawało nie dostałam:/
Kamila wow 35tydz :) uważaj na siebie:)
Trzymam za wizyty dzisiejsze i sama zmykam na swoją- zobaczymy co to za lekarz :) a potem jadę zrobić siostrzeńcowi niespodzianke i odbiore go z przedszkola i zabiore do siebie na 2-3dni, póki ciotka ma jeszcze siły i czas.

Witam.

To chyba cos wczoraj w powietrzu było, ja też miałam twardnienie brucha, aż P. dopytywał, czy juz torbe spakowac (bo moja oczywiscie pusta stoi, ale jeszcze mam czas). Zagroziłam młodemu, że jak nie chce mamusi wykończyć lezeniem w szpitalu to ma się uspokoić i pomogło:-D. Dziś na razie ok.

maćku ja też nie miałam jeszcze ktg

tialana gratuluję udanej wizyty

Coś miałam jeszcze komuś napisać i nie pamiętam :-(

reklama
Do góry