reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja te z nadrukami oglądałam w sklepach i właśni ceny potężne nawet po 5 zł a na takiej cieniutkiej tetrze.Jak ktoś patrzy tylko na to,że kolorowe nie biale to kupi, Są takie pieluszki z nadrukiem pakowane po 3 lub 5 oglądałam w smykolandzie i one są trochę lepsze ,ale też szału nie ma.

reklama
Hejka
U mnie pochmurno i leje a mm zamiar wybrać się na zakupy dle moich chłopaków i w tym tygodniu torbe spakować coby nie czekać na ostatniąchwile
Miłego dnia

Dziewczyny jakie uczucia do maluszków towarzyszą Wam na tym etapie ??

Przyznam szczerze, że ja dopiero wczoraj zakochałam się w tym małym robaczku co mi dziurę wierci właśnie w pęcherzu :))
Zakochałam się do szaleństwa! Wczoraj poczuliśmy taką ogromną więź do siebie podczas wspólnego słuchania muzyki ... Gdy starszy syn spał za moimi plecami... :)
Już się nie mogę doczekać tej chwili kiedy go przytulę i pocałuję pierwszy raz w życiu :)
Coś pięknego poczułam! : - )

Przyznam szczerze, że ja dopiero wczoraj zakochałam się w tym małym robaczku co mi dziurę wierci właśnie w pęcherzu :))
Zakochałam się do szaleństwa! Wczoraj poczuliśmy taką ogromną więź do siebie podczas wspólnego słuchania muzyki ... Gdy starszy syn spał za moimi plecami... :)
Już się nie mogę doczekać tej chwili kiedy go przytulę i pocałuję pierwszy raz w życiu :)
Coś pięknego poczułam! : - )
Ja właśnie wczoraj odwiedzając oddział i widząc te mamy spacerujące po korytarzu, karmiące...stwierdziłam, że już chciałabym ja przytulić. W nocy zrobiłam sporo zakupów i juz jestem spokojniejsza, że mało mi brakuje.
A mój synek od kilku dni całuje brzuch i w ogóle jest zainteresowany siostrą, wcześniej,to nie za bardzo.
Moja córa to jakaś romantyczka, bo jak lecą jakieś smęty to wtedy wygina sie na maksa :-D

witam w pochmurno-mglisty dzionek.
jak ja nie lubię poniedziałków!!!!!!!!!!!!!!
wyjęłam mięsko z zamrażarki i powiedziałam,że ma się stać obiadem;-),zjadłam już dwa śniadania i mam brak sił...
Trzymam kciuki za dzisiejsze badania i wizyty.
AVO i Dorotka Wam dużo siły i starajcie się nie denerwować.
Pogodnego dzionka !!!!!

Kama ja to się śmieję,że synuś mnie nie lubi-bo mnie kopie,gryzie,boksuje...a jak tata go głaszcze to się łasi jak mały kociak....ale tak naprawdę to od czasu jak zobaczyłam na usg,że to naprawdę jest mały człowiek to Go uwielbiam:tak:

rureczko w takim razie &&&&,żebyście jak najdłużej wytrwali w dwupaku!

Ostatnia edycja:
Witam

Klusia nie wiem czy juz nie po fakcie ale wklejam "mojego" ylubionego z allegro od spraw higieny hehe , z mlodym u niego kupowalam baaardzo duzo i polecam ze wzgl na ceny, wybor i dostawe
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Munka te albumy w media markt tez sa:) ja mam, juz nie pamietam skad dla malego, ale tak oszczednie wypelnialam, pytania o porod, pomiary dziecka co miesiac, obwody glowki, brzuszka , waga:) fajne nawet. zdjecia mozna wklejac.

Atagata gdzie bedziecie wozek kupowac? bo widze ze tez z gorzowa:) i dlaczego w szpitalu bylas ? jak wogole u nas w szpitalu jest bo ja tylko bylam na chirurgii dzieciecej wiec w inne rejony sie nie zapuszczalam. opowiedz cos wiecej jak mozesz.

Witam Drogie Panie, wklejam kolejnego esemesa od rureczki:

"Ordynator nie pozwolił do domu. Muszę tu leżeć do końca bo małowodzie niebezpieczne. Jutro usg i sprawdzą ile tych wód. Przyszła moja gin i mówi, że to, że wtedy wyszło dużo to nie znaczy, że tak jest, może błąd pomiaru (tu trzy razy niecenzuralne słowa, więc nie wstawiam)..."

Pozdrawiam serdecznie :)))

Rurka - trzymam kciuki aby to nie był żaden błą pomiaru &&&&&&&&&&&&.
Wiem, że tęskno do domu, ale do końca już nie daleko, a bobo teraz najważniejsze przecież.

Wracam do żywych.
Chcialam bardzo podziekować za słowa otuchy - niestety nie moge kazdemu przy poscie z osobna bo jak klikam podziekuj to mnie wywala z forum ;// nie mniej dziekuje!

Widze ze u rureczki sie dalej dzieje takze moje mocne kciuki!!! i za wizytujące Panie rowniez.
Biore sie za nadrabianie!
Milego dnia wszystkim! U nas dzis buro i deszczowo :(

Ja już dawno poczułam, że kocham to dzieciątko z całych swoich sił i już czuję, że ta miłość jest inna od wszystkich, najsilniejsza. Rozmawiam z malutką,czasem nawet przeczytam jej bajkę i słuchamy muzyki. Marzę o tym, żeby ją przytulać, całować i czuć, że jestem dla niej całym światem:-)

rurka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Aga popatrz w tesco,bo ja kupiłam taki 5-pak kolorowych,tylko że z flanelki takiej grubszej i po praniu są super.Tylko,że nie pamiętam ile one kosztowały;-)

Do góry