reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Ja te z nadrukami oglądałam w sklepach i właśni ceny potężne nawet po 5 zł a na takiej cieniutkiej tetrze.Jak ktoś patrzy tylko na to,że kolorowe nie biale to kupi, Są takie pieluszki z nadrukiem pakowane po 3 lub 5 oglądałam w smykolandzie i one są trochę lepsze ,ale też szału nie ma.

reklama
Hejka
U mnie pochmurno i leje a mm zamiar wybrać się na zakupy dle moich chłopaków i w tym tygodniu torbe spakować coby nie czekać na ostatniąchwile
Miłego dnia

Dziewczyny jakie uczucia do maluszków towarzyszą Wam na tym etapie ??

Przyznam szczerze, że ja dopiero wczoraj zakochałam się w tym małym robaczku co mi dziurę wierci właśnie w pęcherzu :))
Zakochałam się do szaleństwa! Wczoraj poczuliśmy taką ogromną więź do siebie podczas wspólnego słuchania muzyki ... Gdy starszy syn spał za moimi plecami... :)
Już się nie mogę doczekać tej chwili kiedy go przytulę i pocałuję pierwszy raz w życiu :)
Coś pięknego poczułam! : - )

Przyznam szczerze, że ja dopiero wczoraj zakochałam się w tym małym robaczku co mi dziurę wierci właśnie w pęcherzu :))
Zakochałam się do szaleństwa! Wczoraj poczuliśmy taką ogromną więź do siebie podczas wspólnego słuchania muzyki ... Gdy starszy syn spał za moimi plecami... :)
Już się nie mogę doczekać tej chwili kiedy go przytulę i pocałuję pierwszy raz w życiu :)
Coś pięknego poczułam! : - )
Ja właśnie wczoraj odwiedzając oddział i widząc te mamy spacerujące po korytarzu, karmiące...stwierdziłam, że już chciałabym ja przytulić. W nocy zrobiłam sporo zakupów i juz jestem spokojniejsza, że mało mi brakuje.
A mój synek od kilku dni całuje brzuch i w ogóle jest zainteresowany siostrą, wcześniej,to nie za bardzo.
Moja córa to jakaś romantyczka, bo jak lecą jakieś smęty to wtedy wygina sie na maksa :-D

witam w pochmurno-mglisty dzionek.
jak ja nie lubię poniedziałków!!!!!!!!!!!!!!
wyjęłam mięsko z zamrażarki i powiedziałam,że ma się stać obiadem;-),zjadłam już dwa śniadania i mam brak sił...
Trzymam kciuki za dzisiejsze badania i wizyty.
AVO i Dorotka Wam dużo siły i starajcie się nie denerwować.
Pogodnego dzionka !!!!!

Kama ja to się śmieję,że synuś mnie nie lubi-bo mnie kopie,gryzie,boksuje...a jak tata go głaszcze to się łasi jak mały kociak....ale tak naprawdę to od czasu jak zobaczyłam na usg,że to naprawdę jest mały człowiek to Go uwielbiam:tak:

rureczko w takim razie &&&&,żebyście jak najdłużej wytrwali w dwupaku!

Ostatnia edycja:
Witam

Klusia nie wiem czy juz nie po fakcie ale wklejam "mojego" ylubionego z allegro od spraw higieny hehe , z mlodym u niego kupowalam baaardzo duzo i polecam ze wzgl na ceny, wybor i dostawe
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Munka te albumy w media markt tez sa:) ja mam, juz nie pamietam skad dla malego, ale tak oszczednie wypelnialam, pytania o porod, pomiary dziecka co miesiac, obwody glowki, brzuszka , waga:) fajne nawet. zdjecia mozna wklejac.

Atagata gdzie bedziecie wozek kupowac? bo widze ze tez z gorzowa:) i dlaczego w szpitalu bylas ? jak wogole u nas w szpitalu jest bo ja tylko bylam na chirurgii dzieciecej wiec w inne rejony sie nie zapuszczalam. opowiedz cos wiecej jak mozesz.

Witam Drogie Panie, wklejam kolejnego esemesa od rureczki:

"Ordynator nie pozwolił do domu. Muszę tu leżeć do końca bo małowodzie niebezpieczne. Jutro usg i sprawdzą ile tych wód. Przyszła moja gin i mówi, że to, że wtedy wyszło dużo to nie znaczy, że tak jest, może błąd pomiaru (tu trzy razy niecenzuralne słowa, więc nie wstawiam)..."

Pozdrawiam serdecznie :)))

Rurka - trzymam kciuki aby to nie był żaden błą pomiaru &&&&&&&&&&&&.
Wiem, że tęskno do domu, ale do końca już nie daleko, a bobo teraz najważniejsze przecież.

Wracam do żywych.
Chcialam bardzo podziekować za słowa otuchy - niestety nie moge kazdemu przy poscie z osobna bo jak klikam podziekuj to mnie wywala z forum ;// nie mniej dziekuje!

Widze ze u rureczki sie dalej dzieje takze moje mocne kciuki!!! i za wizytujące Panie rowniez.
Biore sie za nadrabianie!
Milego dnia wszystkim! U nas dzis buro i deszczowo :(

Ja już dawno poczułam, że kocham to dzieciątko z całych swoich sił i już czuję, że ta miłość jest inna od wszystkich, najsilniejsza. Rozmawiam z malutką,czasem nawet przeczytam jej bajkę i słuchamy muzyki. Marzę o tym, żeby ją przytulać, całować i czuć, że jestem dla niej całym światem:-)

rurka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Aga popatrz w tesco,bo ja kupiłam taki 5-pak kolorowych,tylko że z flanelki takiej grubszej i po praniu są super.Tylko,że nie pamiętam ile one kosztowały;-)

Do góry