reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam po weekendzie :-)
U nas leje :-(

nanulika ale mkniesz już11 tydzień :-)

AVO na tyle co napisałaś to wydaje mi się że z babcią jest całkiem dobrze a zobaczysz że będzie jeszcze lepiej

Coś mi się wydaje że mam zepsutą wagę, to jest niemożliwe żebym spadła 2kg z wagi, dziś to nawet się ważyłam w ciuchach i po śniadaniu i też pokazuje mniej niż miałam, co prawda wyniki z krwi wyszły mi na granicy anemii a stale miałam bardzo dobre ale jakoś to mało prawdopodobne żeby w 8 miesiącu chudnąć, w środę idę do ginki zobaczymy co jej waga będzie miała do powiedzenia

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i badania

Dobrego dnia kobitki

reklama
Witam po weekendzie :-)
U nas leje :-(

nanulika ale mkniesz już11 tydzień :-)

AVO na tyle co napisałaś to wydaje mi się że z babcią jest całkiem dobrze a zobaczysz że będzie jeszcze lepiej

Coś mi się wydaje że mam zepsutą wagę, to jest niemożliwe żebym spadła 2kg z wagi, dziś to nawet się ważyłam w ciuchach i po śniadaniu i też pokazuje mniej niż miałam, co prawda wyniki z krwi wyszły mi na granicy anemii a stale miałam bardzo dobre ale jakoś to mało prawdopodobne żeby w 8 miesiącu chudnąć, w środę idę do ginki zobaczymy co jej waga będzie miała do powiedzenia

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i badania

Dobrego dnia kobitki

Dzięki:) Tak stan nie jest zły, ale lekarze nic nie gwrantują- wszytsko jest mozliwe:(

Ja tez spadłam prawie dwa kilo, ale u mnei to pewnie przez nerwy i zaraz nadrobię....

Zaza, współczuję,a do Warszawy mozę byście się razem przenieśli? albo do innego dużego miasta?

witajcie
i znów poniedziałek
wczoraj prasowałam małej ciuszki 2 godz:szok: masakra dobrze że na siedząco bo bynajmniej kręgosłup nie boli:-)
za oknem ponuro mam nadzieje że słonko wyjdzie
trzymam kciuki za dzisiejsze badania
miłego dnia kochaniutkie
a sici dalej nic

Hej kobietki:) Przez tydzień poleżałam sobie w szpitalu i teraz tak mnie energia rozpiera że góry bym mogła przenosić:))
Dziś kupujemy wózek - więc cieszę się strasznie. Pogoda faktycznie "rześka" ale przyjemna - u mnie nie pada.
Ale jedzenie szpitalne jest ble.
Cieszę się że już w domku jestem.

buziaki i miłego dnia:)

Dzień dobry!
To był ciężki weekend. Samopoczucie do d... - skurcze i spadek formy. Pewnie przez pogodę więc liczę, że będzie poprawa dziś choć na ten moment głowa boli :-(

Wczoraj się uśmiałam z opowiastek o wodach płodowych - ciekawa jestem jakby się mój M zachował :eek:

AVO współczuję z powodu Babci - mam nadzieję, że to silna Kobieta i się nie da! Przecież ma motywację by pra-wnuczkę wziąć na ręce :-)

Sicil i Asiia znów cisza... :-( ale pewnie nie mają głowy do forum! Przecież one już mają maluszku przy sobie. Jej ja już też chce!!!

Miłego dnia dziewczynki!

Witam:)

AVO kciuki za babcię,napewno wróci do formy.

Siula też wczoraj 2 godź prasowałam ciuszki i pieluszki:)

Pamka no to gratuluję egzaminu;) Niech inni wykładowcy wezmą przykład:-D

Aga ja kupowałam dużo u rajrodzica i jestem zadowolona,ale pieluchy kupowałam podwójnie tkane te droższe są lepsze gatunkowo niż te w smyku po 4 zł a kosztują chyba 2,55.Te tanie to wiadomo najgorsza tetra pojedyncza i pewnie nitki sie rozlażą.
Pracuję w sklepie z tkaninami i wiem jak tetra nasza polska potrafi wyglądać,ale te po 2,55 są naprawde dobre pieluszki.

Dzień doberek! Ale pada!!

Zabieram się dziś za kolejne pranie dzieciaczkowe, bo pewnie potem przez cały tydzień będę wsio prasowała.
Dziś idziemy pierwszy raz do szkoły rodzenia, co prawda to będą już drugie zajęcia, ale przez mój pobyt w szpitalu opuściliśmy pierwsze. Już się nie mogę doczekać!! w końcu mój mąż będzie tylko dla mnie i Gabi przez 2,5 godziny! hehe, no a poza tym uzupełnimy wiedzę:-)

Ja kupiłam w Świecie Dziecka i muszę przyznać bez bicia, ze nie miałam czasu uzupełniać, a teraz to juz nie pamiętam szczegółów,by nadrobić

Zobacz załącznik 456252

Ja chcę dbać o wpisy w takiej książce, bo w święta u rodziców czytałam taką księgę mojej siorki, bo mama jej założyła. Cudowne wspomnienia, dużo śmiechu i wzruszeń:-)

Piękna fotka!

Aga ja kupowałam dużo u rajrodzica i jestem zadowolona,ale pieluchy kupowałam podwójnie tkane te droższe są lepsze gatunkowo niż te w smyku po 4 zł a kosztują chyba 2,55.Te tanie to wiadomo najgorsza tetra pojedyncza i pewnie nitki sie rozlażą.
Pracuję w sklepie z tkaninami i wiem jak tetra nasza polska potrafi wyglądać,ale te po 2,55 są naprawde dobre pieluszki.
To fakt kupiłam też te grubsze i są ok, ale cieńsze do d..., a najbardziej mi szkoda tych tetrowych z wzorami są całe w oczkach :( a z nich grubych nie ma.

reklama
Dzień Dobry!
My dopiero wstaliśmy, nie wiem o której złapał mnie taki skurcz, że płakałam i zasnęłam znowu.
U nas troszkę tylko kropi, słoneczka nie widać, ale przynajmniej ptaszki nam śpiewają, bo mieszkamy właściwie w parku i sikorki skubią słoninkę z naszego okna, a Kuba z nimi dyskutuje ;-).
Lecimy na śniadanko, potem spacer i dziś chyba zaczynam prasowanie, jak na razie 2 największe pudła z Ikei mam, a gdzie jeszcze do końca...A popołudniu ma wpaść przyszła niedoszła bratowa.

Miłego!

Do góry