reklama
katrina ale co nie tak do końca? Bo nie rozumiem.
Ja napisalam tylko, ze jakbym miala w szpitalu tutaj leżec to czuje, zebym przytyla po tym co bylo do jedzenia jak bylam po porodzie z Kubą i tylko tyle i wiem, ze nie trzymaja dlugo w szpitalach. Ale o tym nic nie wspominalam.
Ja napisalam tylko, ze jakbym miala w szpitalu tutaj leżec to czuje, zebym przytyla po tym co bylo do jedzenia jak bylam po porodzie z Kubą i tylko tyle i wiem, ze nie trzymaja dlugo w szpitalach. Ale o tym nic nie wspominalam.
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
Dzień Dobry :-)
Zaraz ponadrabiam co stworzyłyscie przez weekend a teraz tylko szybko sie przywitam i pochwalę.
Otóż pierwszy raz z powodu ciązy ktoś mnie potraktował ULGOWOw ten weekend.
Mój wykładowca powiedział mi, że zwalnia mnie z egzaminu i mam przyjść tylko do niego na następnym zjeździe to mi wpis zrobi:-).
Aż nie mogę w to uwierzyć.
Za oknem pochmurno aż nic się nie chce...
Miłego dzionka wszystkim :-)
Zaraz ponadrabiam co stworzyłyscie przez weekend a teraz tylko szybko sie przywitam i pochwalę.
Mój wykładowca powiedział mi, że zwalnia mnie z egzaminu i mam przyjść tylko do niego na następnym zjeździe to mi wpis zrobi:-).
Dzień Dobry :-)
No to super. Fajnie, że są jeszcze normalni wykładowcy.
Faktycznie pogoda do d....y dzisiaj. Nie śpię od 5:30 i chyba zaraz szlag mnie trafi. Brzuch znów twardy, więc za wiele w domu nie zrobię i to tym bardziej dobija. A mi tak bardzo brak spacerów no ale w taką chlapę to na pewno nie wylezę na dwór. Jedynie co to okna otwieram to chociaż się powietrze nawilży.
Normalnie w grudniu, styczniu i lutym więcej czasu na dworze spędzałam niż teraz. Porażka.
Witajcie dziewczyny. Ja dzisiaj badania z usg zabieram małzonka i syna (chyba najbardziej cieszy go to ze zwolniony ze szkoły), ale co tam niech nawiazuje kontakt z bratem:-), a potem po wózek. Pewnie do domu zląduje po południu, Pozdrawiam .Trzymajcie się
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Dzien dobry
Bardzo mi przykro z powodu choroby babci... ale wiesz.. w pewnym wieku to już raczej norma że ludzie chorują a my nie możemy im pomóc Takie jest nasze życie...
Ciekawa jestem reakcji rodzącej .. )
Kochana nie Klaudia a Kamila ;-)
3mam kciuki ;-)
puki co nie mysle ..
Witajcie ponownie, własnie wrociłam od babci. Babcia miała udar niedokrwienny. Mówi, pamięta,zeby odwolać wizyte na pedicure, żeby dziadek podatek zapłacił, ale myli imiona niektóre i raz na jakiś czs zaczyna gorzej mówic i jakby odpływa Poza tym ciezko jej się skupic na jakimś temacie- pare zdan i zajmuje się czymś innym.Za to sama je i koniecznie chcę wstać i chodzić i niestety zachowuje się tutaj jak dziecko. Bo wstaje i chodzi, a przez 3 dni nie wolno chodzić, bo grozi jej to kolejnym udarem. Nsze tłumacznie nic nie dajeLekarze w zasadzie sugeruja,ze jeszcze wsyztsko może się zdarzyć.........Koniecznie chciała zobaczyc móją córcię więc ją wzieliśmy na górę. Musilismy wyjść na chwilę z sali bo przebierano inna pacjętkę, w tym czasie, po godzinie juz pobytu na oddziale, Lila zaczeła biegac i smiic się po korytarzu i wyszła pielegniara, która wcześniej nota bene widziąła moją córkę i powiediząła,że niedawno mieli tu zapalenie opon mózgowych i ja w ciązy i moja córka jesteśmy na oddziale na własna odpowiedzialnosć. I teraz nie wiem czy wkurzyły ją krzyki mojego dziecka i nas bezsensownie zastraszyła, czy rzeczywisćie mogłyśmy złapć to zapalenie, mimo że kontaktu z pcjentem nie miałyśmy.......czy któraś z Was się na tym zna?
Dziękuję Wam Wszystkim za wsparcie Napewno tyle ciepłych mysli musi zdziałać cuda.
Bardzo mi przykro z powodu choroby babci... ale wiesz.. w pewnym wieku to już raczej norma że ludzie chorują a my nie możemy im pomóc Takie jest nasze życie...
a z kategorii róznych historyjek okoloporodowych przypomniał mi sie kolega z pracy.
Kolega mówił - 1 dziecko, czulem sie na nadchodząca sytuacje (poród) przygotowany przynajmiej teoretycznie, Torba spakowana, poradniki przeczytane, szkoła rodzenia zaliczona więc teoretycznie wiem co w razie alarmu robić. Środek nocy, spimy. No i budzi mnie żona że jej wody odchodzą. Na co reakcja kolegi: Podłuż sobie ręcznik... i poszedl spac dalej
Ciekawa jestem reakcji rodzącej .. )
KlaudiaLublin ja muszę kontrolować ze względu na kamienie w woreczku które wyszły mi przy okazji bycia w ciąży ale właśnie po tym jak zrobiłam próby wątrobowe ALT miałam 122 norma 40 i AST 66 norma 40 troszkę o tym czytałam i właśnie padło hasło cholestaza która jest chorobą ciążową i przy zawyżonych wskaźnikach powiino się być na diecie wątrobowej ale dopytaj swojego lekarza:-) Ja jutro znowu powtarzam badania, trzymajcie kciuki żeby były w normie;-)
Kochana nie Klaudia a Kamila ;-)
3mam kciuki ;-)
Jak coś wyjdzie źle z tymi badaniami to będziesz mi pomocna ;-)Aga Dobrze, że mówisz, ja właśnie dziś zamierzałam zrobić zakupy. Kilka z Was wspomina ten Raj Rodzica. Nie macie innego dostawcy na allegro? Wczoraj sobie pododawałam do obserwowanych trochę rzeczy i dziś miałam kupować, ale i tak on nie ma wszystkiego czego mi potrzeba, np. kosmetyków.
Co do rozbierania się w gabinecie to ja mam lekką krępację, bo moja ginekolog to jest babka którą znam od lat, jesteśmy na Ty i w ogóle, więc to też tak dziwnie, bo nie obca. I np. na ostatniej wizycie spytała o hemoroidy, myślałam, że okolic tyłka nie widać jak tam się leży... U mojej jest przebieralnia i jednorazowe spódniczki i kapcie
Magnii to, że grzyb to norma przecież w ciąży, ja mam 2 czy 3 raz w tej ciąży, a to, że o tej porze przy kompie wystawiam np. dziś pierniczki z biedronki mniaaam.. to pozytywnie nie wpływa;-).
Kamila Moja przyjacióła miała cholestazę, jak cos chcesz wiedzieć to spytam
Aylin Niezła historia…. Swego czasu chodził taki mail jak się zachowują rodzice przy 1, 2 i trzecim dziecku… może znajdę...
My dziś byliśmy spotkać się z położną. Wspomnienia wróciły...w sumie nic się tam nie zmieniło,tylko było jakoś tak cicho... Jedyna zmiana to,że jest znieczulenie. Ale dowiedziałam się, że ja nie będę mogła mieć,bo jestem po cesarce... cóż...muszę dać radę i bez...
Gdy byłam już tam na oddziale to dotarło do mnie, nogi się ugięły i w ogóle, chciałabym już być po.
puki co nie mysle ..
agaundpestka
Fanka BB :)
Witam i ja
reklama
zaza26
Fanka BB :)
Witam i ja
ale nastrój mam podły i depresyjny
m nie znalazł pracy na miejscu więc musi dalej pracować w Niemczech i dzisiaj wyjeżdża:--(
nawet nie wiem kiedy przyjedzie, bo na czerwiec i lipiec chce bezpłatny, więc w maju go pewnie szef do domu nie puści:---(
nie ma ktoś pracy dla spawacza?;-)
ja duże zamówienie składałam jeszcze u Rodzyneczki i byłam zadowolona
myślę, że u fotografa będą mieli coś takiego, bo kiedyś u jednego widziałam
Pamka to ci się udało! oby tak dalej;-)
ale nastrój mam podły i depresyjny
m nie znalazł pracy na miejscu więc musi dalej pracować w Niemczech i dzisiaj wyjeżdża:--(
nawet nie wiem kiedy przyjedzie, bo na czerwiec i lipiec chce bezpłatny, więc w maju go pewnie szef do domu nie puści:---(
nie ma ktoś pracy dla spawacza?;-)
Aga Dobrze, że mówisz, ja właśnie dziś zamierzałam zrobić zakupy. Kilka z Was wspomina ten Raj Rodzica. Nie macie innego dostawcy na allegro?
ja duże zamówienie składałam jeszcze u Rodzyneczki i byłam zadowolona
Mam pytanie: Czy wiecie może gdzie mogę kupić księgę dziecka (żeby wpisywać ważne chwile, jakieś tam różne szczegóły z życia maluszka itp.) i księgę gości dziecka, żeby pierwsi goście mogli napisać coś od siebie?? coś mało tego w necie.
myślę, że u fotografa będą mieli coś takiego, bo kiedyś u jednego widziałam
Pamka to ci się udało! oby tak dalej;-)