reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

josie przybij piątkę! moja teściowa też moher, ale na szczęście w wersji light, ona taka bardziej maniaczka religijna:-D
od 5.30 rano leci Radio Maryja, jeszcze nigdy nikomu nie powiedziała gratuluję tylko zawsze "szczęść Boże", wszystko to wola albo kara boska itp itd.
zastanawiam się co jej ukochany synek takiego złego zrobił, że go taka kara boska (czyli ja) spotkała:-D

reklama
mi tez cieknie, ja mysle ze to taki rodzaj wydzieliny ciazowej, po prostu bardzo wodnista jest

i tez malujemy dzisiaj :)

haha zaza no moja tez nieszkodliwa, alewysluchiwania tych glupot co jej w radiu nawciskaja to nie moge zniesc. a do tego jeszcze daje specjalne skladki na kosciol lokalny bo niby taki biedny a ksiadz nowa sportowa toyota avensis jezdzi... ja tam jak jestem to ani grosza nie wrzucam do koszyka, a ona stowkami sypie chociaz sama na biednej emeryturze i pralke na kredyt bierze.... ale nie przetlumaczysz

Ostatnia edycja:
dorota ja też przeciekam ;-) a brzuch rano mam ociupinkę mniejszy, może jakbym chodziła w nocy siku to byłby dużo mniejszy, a tak pęcherz jest pełniutki

Dzień dobry

u mnie też brak słoneczka, buziak wszystko zabrał i nie chce się podzielić :-(

dziś choć ciśnienie lepsze i nie zasypiam na stojąco :-)

[FONT=&amp]sicilpol[/FONT],asiia - fajno że u was z dnia na dzień coraz lepiej , trzymajcie tak dalej

polaa, blond_20- zdrówka

u nas raczej ok , młody coś mniej ruchliwy od wczoraj tzn. mniej kopniaków więcej przeciągania :-)

dorota - ja też mam mniejszy brzuch rano , ale nadrabia wielkością już po obiedzie :-) też przeciekam okropnie i strasznie mnie to wkurza ale cóż poradzić :-(

Dołączam do mniej sikających w nocy , siku tylko raz i to nad ranem :-) ale za to jak w zegarku

Bosie dziewczyny tylko tyle razy wstajecie do kibelka ja minimum 4 raz w nocy, a jak zaspie i wstane tylko dwa razy to sie podniesc nie moge taki mam brzuch jak kamien... ze boje sie ruszyc zeby sie nie zlac...:eek::eek: ja np nigdy nie uzywalam wczesniej wkladek bo nie bylo takiej potrzeby bylam z tych suchych... a teraz to jakas masakra caly czas sprawdzam czy nie przecieklam...:-D no i rano tez brzuszek jest mniejszy
Dziewczyny tak czytam was ze brzydko za oknem a u mnie piekne slonce... wiec tylko czekam az dojdzie do nas...:angry::angry:

reklama
dorotka ja też brzuszek rano mam mniejszy a co do mokrych wkładek to też mam a jak kichne albo bardziej się śmieje to już jest potop:-) wczoraj mała skakała mi po pęcherzu to możesz sobie wyobrazić co było on hop a ja psi ona hop a ja psi i tak przez godzinę nawet zmiana pozycji nie pomogła ani pójście specjalnie siku żeby nie czuć pęcherza normalnie masakra

Do góry