reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam się i ja;)
Dzień ponury, pogoda jakby zaraz jakieś gradobicie miało być..przez co jakies depresyjne mam mysli i się czuję jak w więzieniu w tym bloku, sama eh..
Ja w nocy wstaję często, 2-3 razy, oczywiscie przed zasnięciem profilaktycznie też no i dodatkowo rano po 5 jak mąż do pracy wychodzi.ale ja generalnie to tak całą dobę. Czasem nie zdążę wyjść z toalety ajuż muszę wracać;p
Wiecie co doszłam do wniosku, że za dużo jem. Aż jakieś takie dziwne wyrzuty sumienia mam...normalnie nie zdarza mi się, że mam pusty żołądek...

reklama
Witam i ja, z góry przepraszam, ze nie odpisuje każdej, ale dziś mam ciężki dzień raz ciesze się i odliczam do wyjazdu, a z drugiej strony wyje co chwile :( odprowadziłam dziecko ostatni raz do szkoły :( popołudniu przyjdzie jeszcze się pożegnać :no::no::no: i o 19tej ruszam. Jeszcze cho chwile ktoś dzwoni wpada na kawke i mówi jak bedzie tu smutno beze mnie :( no nic myślę, ze przy rodzince szybko się pozbieram.

U mnie siku musowo 2-3 razy w nocy :) no i popijam wodę dodatkwo bo mnie suszy jak po najlepszej imprezie :-)

niezapominajka - ostatnio u gin. usłyszałam, że mam duże dziecko (koniec 28 tyg a waży 1430g) więc się pytam jak mam odchudzić dziecko a oan do mnie "dziecka się nie odchudza - mamo!" więc też wcinam jak tylko mam ochotę :) wczoraj rzuciłam sie na lody truskawkowe bo miałam smacora od tygodnia :rofl2:

No tak, tylko ja nie wiem jak duże jest moje dziecko, za to mogę tylko podejrzewać jak duża jestem ja;) Pewnie z 5 kg od ostatniej wizyty mi przybiło( o retyyyy).
Przed chwilą dmofonem ktoś dzwonił, odbieram i jakaś babka mówi, że chciałaby mi wręczyć zaproszenie na spektakl przedstawiający śmierć Jezusa, a że po 1 lubię Wielkanoc, Pasję i wogóle ten czas a po 2 naprzeciwko kościoła jestem to wpuściłam te dwie panie.Ja otwieram drzwi, dwie młode stoją, dały mi te zaproszenie z wielkim uśmiechem i poszły zadowolone. Ja patrzę a tam miejsce spotkania': Jakiś tam dom świadków Jehowy. Niech mnie dałam się wrobić, a teraz będą non stop przyłaziły do mnie wrr

Świadkowie Jehowy tak własnie maja, ze po domach chodzą :tak: to nawet gdzieś zapisane mają ;-) ale moze juz nie przyjdą, a jeśli tak to nie wpuścisz :-)
Mnie też czesto zaczepiają - moze wyglądam na zagubioną albo jakąś naiwną :eek:

Witam i ja, z góry przepraszam, ze nie odpisuje każdej, ale dziś mam ciężki dzień raz ciesze się i odliczam do wyjazdu, a z drugiej strony wyje co chwile :( odprowadziłam dziecko ostatni raz do szkoły :( popołudniu przyjdzie jeszcze się pożegnać :no::no::no: i o 19tej ruszam. Jeszcze cho chwile ktoś dzwoni wpada na kawke i mówi jak bedzie tu smutno beze mnie :( no nic myślę, ze przy rodzince szybko się pozbieram.

rozumiem ten smutek, bo rozstania są smutne, ale rodzinka na pewno postara się, żebyś miała:-)na twarzy

Niezapominajka do mnie też przychodzą non stop, ale to pewnie dlatego, że ja zawsze jestem dla nich miła i biorę te ich ulotki :) mam 2 koleżanki należące do świadków Jehowy i powiem wam, że wg mnie katolicy powinni się od nich uczyć wszystkiego co dotyczy tego osławionego chrześcijańskiego miłosierdzia
z góry przepraszam za ten ironiczny wydźwięk, ale same te mohery np. to niewiele mają wspólnego z prawdziwą wiarą, a i przeciętny katolik też nie :no:
wiem, że nie można generalizować, ale przynajmniej ja w swoim życiu niewielu prawdziwych katolików spotkałam

Aguś będzie dobrze, już niedługo nie będziesz miała czasu zamartwiać się tym co zostawiłaś, ale będziesz zajęta swoim małym szczęściem:-)
a prawdziwe przyjaźnie przetrwają mimo odległości

Niezapominajka do mnie też przychodzą non stop, ale to pewnie dlatego, że ja zawsze jestem dla nich miła i biorę te ich ulotki :) mam 2 koleżanki należące do świadków Jehowy i powiem wam, że wg mnie katolicy powinni się od nich uczyć wszystkiego co dotyczy tego osławionego chrześcijańskiego miłosierdzia
z góry przepraszam za ten ironiczny wydźwięk, ale same te mohery np. to niewiele mają wspólnego z prawdziwą wiarą, a i przeciętny katolik też nie :no:
wiem, że nie można generalizować, ale przynajmniej ja w swoim życiu niewielu prawdziwych katolików spotkałam

Zgadzam się, jestem katolikiem ale nie mogę powiedzieć że moja wiedza dot. religii jest na super poziomie :zawstydzona/y: niejeden Jehowy może mnie zagiąc :-(

Polozna mówiła oby pić jak najwięcej do 18 a po 18 to saczyc sobie tylko szklankę a wtedy w nocy wstaniemy tylko raz.Jak robimy badanie moczu to też nie możemy latac w nocy 3 czy4 razysiły bo mocz jest rozcienczony.

reklama
Jeśli chodzi o mnie to uważam, że świadkowie Jehowy to jedna wielka sekta. Znałam człowieka, który całe życie wszystko im oddawał, kaszty grosz mu zabierali, porzucił rodzinę i na sam koniec jego nędznego życia, kradł zgniłe ziemniaki z parników na wsiachi chodził zimą w butach bez podeszw, bo im dawał wszystko. A jak zmarł to cudem uzyskano zgodę na pochowanie go na naszym cmentarzu. Moja mama była na tym pogrzebie i powiedziała, że jak psa go pochowali. Bez księdza, bez niczego. I tylko mama moja zaczęłą śpiewać wieczny odpoczynek. I wogóle, żeby nie wiadomo co jestem ich przeciwniczką, dlatego się denerwuję jak daję się nabbrać tak jak teraz oooooooo.

ogólnie dziewczyny to wiecie co, ja to bym chciała wiedzieć takie szczególy, jak np jak już urodzę to jeszczę leżę, oni jakoś mnie podmyją, czy od razu muszęw stać i brać prysznic, się przebierać i od razu maluchem zająć? to jeden z takich przykładów, ale jakos zaczynam się bać tego wszystkiego....że nie wspomnę o lewatywie...u mnie w szpitalu nie robią lewatywy...no przecież się spalę ze wstydu, jak zacznę podczas porodu puszczać.........;(

Ninuszka ty si,ę tym nie martw, nikt nie jest nieomylny, a u nich to właśnie na tym polega, żeby kogoś zagiąć i udowodnić że oni są lepsi..

Do góry