buziak
Fanka BB :)
buziak juz uciekasz??
albo to Ty za późno wpadasz do nas;-)
Duuuuuuzo zdrówka życzę!!
Blond - Wam tez!!!!!
To ja spadam do wanny,bo zaraz M. z pracy wraca i będzie marudkował,że ja jeszcze nie w łóżku a potem niewyspana...
moze mu o cos innego chodzi tylko nie wie jak sie do teg zabrac ?? :-)
no a jak!!??same ideały się nam trafiły
dobra już mnie tu nie ma,bo mężuś już dzwonił i pytał co robię,no to grzecznie mówię,że kładę się do łóżka a on mi na toewnie znowu siedzisz na BB i się cieszysz do monitora";-)
a ja odpoiwiadam : - Nie!!! Dzis Masuje
mój ostatnio stwierdził, że na razie nie chce drugiego dziecka bo musi odpocząć ode mnie będącej w ciązy
fakt, że teraz prawie w ogóle się nie kłocimy i pewnie wiele wysiłku go to kosztuje hehe
mój czasem robi sie dziwnie bordowy na twarzy i schodzi wtedy do piwnicy ))))
Ja tez uciekam kolacje mezowi zrobic bo zaraz z pracy wraca.
Prosze jaka przykładna żona!!! I czego oni od nas chca????
mamina - dużo do opowiadania, po prostu jest tu kilka takich zboczuchów, że szkoda gadać ktoś zaleca masaż krocza dla uelastycznienia wszystkiego przed porodem a tu wychodzą jakieś perwery!!
tam zaraz zboczuchy czy zaraz perwery!!! Jeden mały wibrator sie na forum pojawił i zaraz perwery!!??
widze ze lekcje odrobiłas kochana!!!
jak tez się melduję co za pogoda :/ typowo depresyjna!
a u nas pieknie słoneczko swieci
Z wczoraj...wracamy sobie w nocy ze spotkania towarzyskiego...zmierzamy do auta...mój mąż, ja i kumpela...Starówka w Lublinie....nieopodal bramy krakowskiej stoi grupa zawianych dresików...już z daleka widziałam, że nas namierzają...mijamy się...podchodzi jeden z piwkiem w reku...i do mojego męża wypala...Ej koleżko i jego koleżanki...po czym jego wzrok zatrzymuje się na moim brzuchu...koleś przerywa dotychczasowy wątek tekstem...Ojej! Przepraszam panią najmocniej i odchodzi...;D
Mąż wsiadając do auta nadal w szoku: Patrz niby pijany dres, ale jaki respekt do ciąży....hihi...
Boziuuuuuu Nas nawet dresy sie boją
Historia jak z kawału:-)
ja pamiętam jak na studiach na zaliczenia babka kazała każdemu opisać jakąś subkulturę i kumpela stwierdziła,że dresiarze to jest to.Więc on zrobi wywiad z takim dresem...i oczywiście pójdzie tam sama(a zawsze miała super mini i dekolt do pępka)...no więc poszła....wywiad trwał 3 min...bo dres powiedział,że bzyka wszystko co się rusza,więc Aśka pędem wróciła do domu i szukała innego tematu:-)
ja na reklamie miałam cwiczenia i przypadł nam temat DISCO POLO
Wierzcie mi bądz nie ale skakałam na biurku "profesora" w kalesonach, płetwach i masce do nurkowania brata i wymachiwałam ręcznikiem w rytmie mydełka Fa Na swoje usprawiediwienie moge dodac ze do okołabiurka skakały jeszcze podobne 4debile do mnie
Hello wczoraj was tylko doczytalam i poszłam spać. Chyba za długo siedzialam na tej sr bo brzuch mnie boli i twardnieje. Dziś cały dzień odpoczywam.
zapraszamy do dyskusji!!
Gdzie jest słońce???
u mnie :-):-):-)
WITAM Z RANCA!!!
PASIBRZUCH PODJADŁ I JEST ZADOWOLONY
Ostatnia edycja: