Hey!
Coś jestem dziś nie w formie. Jak budzę się o 4.00 na siku i nie chce mi się jeść to znaczy, że cały dzień będę miała taki z brakiem apetytu. Zjadłam śniadanie, ale na siłę - może pogoda... Poza tym serducho mi mocno waliło po przebudzeniu, nie lubię tego uczucia. Niby puls nie za wysoki bo 88, ale za to siła uderzenia duża.
No jakoś trzeba będzie sobie radzić;-)
pewnie, że zdrowe, ale niewyżyte!!:-)
Zdrówka!!!
Coś jestem dziś nie w formie. Jak budzę się o 4.00 na siku i nie chce mi się jeść to znaczy, że cały dzień będę miała taki z brakiem apetytu. Zjadłam śniadanie, ale na siłę - może pogoda... Poza tym serducho mi mocno waliło po przebudzeniu, nie lubię tego uczucia. Niby puls nie za wysoki bo 88, ale za to siła uderzenia duża.
Jak przygotować się do porodu? Masaż krocza » ciąża i poród | ekologiczne rodzicielstwo
tu jest nawet film instruktazowy!! Masaż krocza przed porodem - video - www.mamazone.pl
haha munka od razu perwery! a jak ci natna krocze to bedziesz pozniej plakac po porodzie, a co dopiero po pierwszym seksie...
No jakoś trzeba będzie sobie radzić;-)
bry!!!
u nas też pogoda do doopy!!!!
Muńka tylko nie perwery,my zdrowe jesteśmy!!!
Długotrwała abstynencja tak na nas wpływa!!!
Miłego dzionka!!!
pewnie, że zdrowe, ale niewyżyte!!:-)
Witam
a u mnie szpital:/ mlody 40 stopni, ja nie moge mowic ani oddychac normalnie. probuje sie do przychodni dodzwonic ale o tej godzinie to graniczy z cudem. no a dzwonic trzeba po...pieprzony numerek.
Pola jak Kubus? bo widze ze na 1 wozku jedziemy:/
a laski sie dzisiaj chyba naprawde wymasowaly. ja jak patrzylam na ten filmik instruktazowy to doszlam do wniosku ze albo mam za krotkie rece albo jakas krzywa jestem bo nie dam rady dosiegnac hehe a juz nie mowiac ze oni powiedzieli ze to po 34 tygodniu to ten brzuch bedzie jeszcze bardziej ogrniczal chyba sobie przedluzacze do rak kupie :/
przepraszam ze tak egoistycznie ale dzwonie dalej
Zdrówka!!!