reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

buziak juz uciekasz??

albo to Ty za późno wpadasz do nas;-)
Duuuuuuzo zdrówka życzę!!
Blond - Wam tez!!!!!

To ja spadam do wanny,bo zaraz M. z pracy wraca i będzie marudkował,że ja jeszcze nie w łóżku a potem niewyspana...

moze mu o cos innego chodzi tylko nie wie jak sie do teg zabrac ?? :-)

no a jak!!??same ideały się nam trafiły:-D
dobra już mnie tu nie ma,bo mężuś już dzwonił i pytał co robię,no to grzecznie mówię,że kładę się do łóżka a on mi na to:pewnie znowu siedzisz na BB i się cieszysz do monitora";-)

a ja odpoiwiadam : - Nie!!! Dzis Masuje :-D:-D:-D

mój ostatnio stwierdził, że na razie nie chce drugiego dziecka bo musi odpocząć ode mnie będącej w ciązy:szok::-D
fakt, że teraz prawie w ogóle się nie kłocimy i pewnie wiele wysiłku go to kosztuje hehe

mój czasem robi sie dziwnie bordowy na twarzy i schodzi wtedy do piwnicy ;)))))

Ja tez uciekam kolacje mezowi zrobic bo zaraz z pracy wraca.

Prosze jaka przykładna żona!!! I czego oni od nas chca???? :eek:

mamina - dużo do opowiadania, po prostu jest tu kilka takich zboczuchów, że szkoda gadać:-p:-p:-p ktoś zaleca masaż krocza dla uelastycznienia wszystkiego przed porodem a tu wychodzą jakieś perwery!!:-D

tam zaraz zboczuchy czy zaraz perwery!!! Jeden mały wibrator sie na forum pojawił i zaraz perwery!!?? :-D

widze ze lekcje odrobiłas kochana!!! :-D

jak tez się melduję :) co za pogoda :/ typowo depresyjna! :)

a u nas pieknie słoneczko swieci:tak:

Z wczoraj...wracamy sobie w nocy ze spotkania towarzyskiego...zmierzamy do auta...mój mąż, ja i kumpela...Starówka w Lublinie....nieopodal bramy krakowskiej stoi grupa zawianych dresików...już z daleka widziałam, że nas namierzają...mijamy się...podchodzi jeden z piwkiem w reku...i do mojego męża wypala...Ej koleżko i jego koleżanki...po czym jego wzrok zatrzymuje się na moim brzuchu...koleś przerywa dotychczasowy wątek tekstem...Ojej! Przepraszam panią najmocniej i odchodzi...;D
Mąż wsiadając do auta nadal w szoku: Patrz niby pijany dres, ale jaki respekt do ciąży....hihi...

Boziuuuuuu:baffled: Nas nawet dresy sie boją:eek:
Historia jak z kawału:-D:-)

ja pamiętam jak na studiach na zaliczenia babka kazała każdemu opisać jakąś subkulturę i kumpela stwierdziła,że dresiarze to jest to.Więc on zrobi wywiad z takim dresem...i oczywiście pójdzie tam sama(a zawsze miała super mini i dekolt do pępka)...no więc poszła....wywiad trwał 3 min...bo dres powiedział,że bzyka wszystko co się rusza,więc Aśka pędem wróciła do domu i szukała innego tematu:-)

ja na reklamie miałam cwiczenia i przypadł nam temat DISCO POLO
Wierzcie mi bądz nie ale skakałam na biurku "profesora" w kalesonach, płetwach i masce do nurkowania brata i wymachiwałam ręcznikiem w rytmie mydełka Fa:tak: Na swoje usprawiediwienie moge dodac ze do okołabiurka skakały jeszcze podobne 4debile do mnie:happy:

Hello wczoraj was tylko doczytalam i poszłam spać. Chyba za długo siedzialam na tej sr bo brzuch mnie boli i twardnieje. Dziś cały dzień odpoczywam.

zapraszamy do dyskusji!!

Gdzie jest słońce???

u mnie :-):-):-)

WITAM Z RANCA!!!
PASIBRZUCH PODJADŁ I JEST ZADOWOLONY:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Zaza - może u moherów to zazdrośc???

A właśnie - czy mohery to nie subkultura??

no właśnie, to chyba subkultura :-D

ja to sobie wmawiam, że wyglądam na 15-latkę i stąd ta wrogość - do zaciążonej gówniary:-D

a tak serio to nie wiem, czemu one się tak zachowują w końcu kiedy one były w ciąży, to były czasy, kiedy ciężarnej należał się szacunek...

Blond to rzeczywiście babka ma tupet! :/

Witajcie Kochane :)
Milo zacząć z rana dzien tak jak dzisiaj ,heh sniadanko zjedzone,krew pobrana ,usg zrobione , jeszcze tylko ktg nam zostalo :p

no i co najwazniejsze profesor i Pani doktor bardzo zadowoleni :tak: - a jak Oni to ja oczywiście również :) hihi

dzisiaj Mąż mnie zaprosił na obiadek , wiec moze na troszke uciekne do Domku ;P;P

Miłego Dnia Wam życze :)
Buziole ;*

Słodkie cukrzycowe mamy - czy miałyście robione badania Ab Hcc i kreatynine??
Bo na takie dostałam skierowanie od diabetologa.

A właśnie - czy mohery to nie subkultura??

Pierwsze słyszę o takim badaniu.

Moim zdaniem mohery to jest subkultura i to gorsza od wielu innych. Skąd w tych ludziach tyle zawiści??

josie dzięki za linki! dopiero się za nie zabieram, ale już mi wpadło w oko, że ten masaż to dopiero od 34 tyg:-( ech będę musiała poczekać z tą przyjemnością jeszcze:-D

oj tam dwa tygodnie w tę czy w tę;-):tak:

Moim zdaniem mohery to jest subkultura i to gorsza od wielu innych. Skąd w tych ludziach tyle zawiści??

tak bardzo agresywna, zawistna i plująca jadem ;))

Wiecie jk mi babcia czasem opowiada o swoich kolezankach to normalnie włosy deba staja:baffled: Jaki w tym wieku jeszcze potrafi byc wyscig za kasa i facetami.. No i wierze tez ze pojecie sponsoringu istniało juz dawno dawno temu:tak:

Wszystm wizytujacym sie zycze powodzenia!!
Sicil - czekamy na newsa!!!Chociaz pewnie teraz to juz dmku mam nadzieje!!!
asiia- super wiesci!!!!!!! Trzymaj te małe jak najdłuzej hehe

moja tesciowa jest moherem :szok::szok: na radiu w ktorym oczywiscie kroluje rydzyk 24/dobe leza takie szydelkowe bereciki czerwone i biale, robily sobie na zjezdzie u rydzyka zeby pokazac ze nie czuja sie urazone a wrecz dumne sa z tego! w kazde swieta jest klotnia o rydzyka, PIS i unie europejska. jeszcze tylko brakuje zeby wlasnych synow masonami nazwala :-D ale ogolnie szanuje nasze zdanie, po prostu trwardo obstawia przy swoim i nie da zleg slowa na rydzyka czy kaczynskiego powiedziec

pOLA, bLOND - zdrówka:))

Asia -- piekne wiesci:))

Ja dzisiaj pakuje wszystko w wory z szaf i lozka i oprozniam pokoj bo jutro malowanie w pokoju mlodego... za bardzo sie tam nie spuszczamy bo w sierpniu sie juz wyprowadzamy ;p ale zawsze jakas radocha ;pp

Babeczki czy Wy z rana tez macie mniejsze brzuchy? ja sie rano budze z pepkiem wkleslym a po godz 15 robi sie juz wypukly i tak dzien w dzien....

No i caly czas mam "mokrzenie" wkladki... ni to uplawy ni niewiadomo co.... po prostu wkladka jest mokra... nawet sie przerazilam ze podciekaja mi wody... ale chyba wtedy bylo by tego wiecej, nie??

reklama
Babeczki czy Wy z rana tez macie mniejsze brzuchy? ja sie rano budze z pepkiem wkleslym a po godz 15 robi sie juz wypukly i tak dzien w dzien....

No i caly czas mam "mokrzenie" wkladki... ni to uplawy ni niewiadomo co.... po prostu wkladka jest mokra... nawet sie przerazilam ze podciekaja mi wody... ale chyba wtedy bylo by tego wiecej, nie??

Rano mam taki brzuch jak wieczorem- 117 cm :tak: ale wcześniej bywało różnie, większość moich koleżanek ciężarówek mówi, że rano ma mniejszy brzuch niż wieczorem...

Mokrzenie wkładki też mam i podejrzewam, że dużo dziewczyn też. Po prostu nietrzymanie moczu- tak mi się wydaje... bo większy ucisk na pęcherz jest teraz.

Do góry