reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Sunshine u mnie akurat słoneczko nie świeci, ale i tak żyć nie umierać;D
Buziak ja to z tych co wolą robić niż mówić;D ale że robić póki co nie da rady, więc się tu zawstydzam;D
Swoją drogą naprawdę dobre teksty;D też dzięki Buziakowi humor się jakby polepszył- nie żeby był zły, ale te ciągłe narzekanie rzeczywiście bywa frustrujące;D
Ja właśnie zawinęłam dewolaje -juz nie mam pomysłu z tymi obiadami;D ja bym mogła jesc same fast foody;D

reklama
Witam i ja
czekam na meza, niby ma dzien wolny a poszedl "na chwile" do pracy i tak go nie ma od rana.... a remont czeka :crazy:

No właśnie ta moja gin jakas niespójna, tu niby na usg każe nie patrzeć bo to się zmienia, poród liczy wg OM a na zaśw wpisuje 2 tyg wcześniej:)

USG ci pokazuje wedlug rozmiarow dziecka i mi sie nigdy to nie zgadza z OM bo mialam zaplodnienie jakos w trzecim tygodniu po, i zawsze mi na usg wychodzi te dwa tygodnie do tylu... ale nie ma co tym sie przejmowac :)

hahah:) no dzieki, a robicie sobie te masaze krocza?

ja mam plan robic bo nawet polozna mowila nam na szkole ze to moze uchronic przed nacieciem. no i przede wszystkim rozciagac sie i duzo po turecku siedziec

asiia super wiesci, jestem pewna ze to dzieki naszym kciukom :-)

No ja sie posikam zaraz ze smiechu!!!! :-D:-D:-D:-D moj tez typ gawedziarza....

ze co ze wiecej gada niz działa ?? heheh
moj tez jakiez wiwaty ohy i ahy zbierał od kumpli za "zrobienie" blizniakow hehe
pomachał troche dupa za przeproszeniem i sie narobił nie??? A prawda jest taka ze całą robote to ja wykonałam :cool::cool:

Nio wiedzialam, ze jak zarzadzisz tu na forum to od razu kazdemu mordki beda sie usmiechac a nie tylko marudzic, ze je cos boli... choc czasem mozna ale ile hehheh :-D:-D:-D

to co zmieniamy regulamin - ze obowiazkowo przestajemy cierpiec na typowe ciazowe schorzenia a opisujemy kamasutre strona po stronie hehe???
I konkurs ktora wyzej noge zadarła ??? :-)

:-D:-D:-D
mnie też by było wszystko jedno przed wysikaniem, najważniejsze, że zdążyłaś;-):-D

lui też ciągle na to cierpię i tak jak wy nie bardzo mogę na męża liczyć:baffled:

zeby dodac dramaturgii dodam tylko, ze niech dziekuje niebiosom ze tylko siku jej sie wtedy chciało:-D:-D ... no chyba ze nam całej prady nie powiedziała hehe:-):-):-D

o rany!!!
czas nakarmic godzille a tak mi sie nie chce tyłka ruszyc ;////

Oj coś czuję, że jak już wszystkie będziemy zagojone i będziemy mogły poszaleć to jakąś zbiorówę zorganizujemy!!!:-D:-D

masaż krocza...hmm...ale to przecież skończy się jednym...no może i nawet nie jednym...:-)

Co wy tak zamilkłyście? tylko mi nie mówcie, że taka piękna u Was pogoda....u mnie okropna, wyglada jakby zaraz miał lunąć taaaaki deszcz i wogole jakby burza z piorunami;p

Jesli chodzi o masaż krocza to mi mąż od czasu do czasu funduje;D

na hasło 'może masaż krocza, kochanie?' mój D. bardzo się rozochocił i był swięcie przekonany, że to ja mam jemu wykonać :>

a ja sobie sama też nie mogę bo cholera nie sięgam już prawie nooooo....

Co wy tak zamilkłyście? tylko mi nie mówcie, że taka piękna u Was pogoda....u mnie okropna, wyglada jakby zaraz miał lunąć taaaaki deszcz i wogole jakby burza z piorunami;p

u mnie się zrobiło strasznie ciemno!!!! wieje, pada i w ogóle to nic tylko leżeć pod kocykiem, ale żołądek domaga się aktywności w kuchni...

Mój tak późno przychodzi z pracy, że nawet nie mam sumienia go prosić o masaż...

Witam i ja
czekam na meza, niby ma dzien wolny a poszedl "na chwile" do pracy i tak go nie ma od rana.... a remont czeka :crazy:

uwielbiam "na chwile" i "zaraz" :-):-)

ja poszłam nastawic ziemniaczki i jestem:tak:
Pogoda u nas do chrzanu:no:
A co do masazu to jak go sie robi ??? /nie taki meżowy, bo ten to wiem. Tzn jeszcze troche pamietam:baffled:

Sicil - a co u Was?

o skonałam. Przed chwilą dzwonil mój kochany mąż, z prośbą, żebym coś zrobiła bo zaczyna padać, a on przecież mył okna i będą brudne ha ha ha ;D
Ja zaraz ide powiesze pranie, posmaze dewolaje, wstawie ziemniaczki, zjem a potem hmmmm moze mały masaz krocza;D

reklama
na hasło 'może masaż krocza, kochanie?' mój D. bardzo się rozochocił i był swięcie przekonany, że to ja mam jemu wykonać :>

a ja sobie sama też nie mogę bo cholera nie sięgam już prawie nooooo....

marzyciel :-D

też by mi wypadało ziemniaczki wstawić i suróweczkę zrobić, ale tak mi się nic nie chce:confused2:

Do góry