reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Hej;)
A ja dostaję szału z nudów. W domku wszystko posprzątane, nie mam nic do roboty, chyba z braku laku zacznę się uczyć;p i jest mi strasznie duszno ojejjjj. Jeśli chodzi o te Grycanki czy jak im tam, to wogóle pierwszy raz je na oczy widziałam, jak leciały reklamy kuby wojewódzkiego. Jakoś o tych paniach nie słyszałam;D czyli słabo z ich celebrowaniem sie;D A z nudów pstryknełam se pare fotek i wstawiłam na brzuszkach ooooo;D

reklama
Hej;)
A ja dostaję szału z nudów. W domku wszystko posprzątane, nie mam nic do roboty, chyba z braku laku zacznę się uczyć;p i jest mi strasznie duszno ojejjjj. Jeśli chodzi o te Grycanki czy jak im tam, to wogóle pierwszy raz je na oczy widziałam, jak leciały reklamy kuby wojewódzkiego. Jakoś o tych paniach nie słyszałam;D czyli słabo z ich celebrowaniem sie;D A z nudów pstryknełam se pare fotek i wstawiłam na brzuszkach ooooo;D

zapraszam do mnie, mam pieluchy do poprasowania, naczynia w zlewie, obiad do ugotowania i jeszcze wiele by się znalazło:-D:-D

hello kochane u mnie ciag dalszy bezsennych nocy...!! cholera zla jestem ze nie moge sie wyspac....
dziewczynki pytanko mam, macie tez takie dziwne bole krocza?? jakby sie kosci rozchodzily? ja rozumiem ze mozna miec takie bole po jakims ciezkim dzniu czy wysilku, a mnie obudzil starszny bol w nocy....! myslalam ze sie porycze, to nie byly zadne skurcze tyle taki tepy bol krocza...masakra...

Muńka a chętnie pomogę;D akurat uwielbiam prasować, gorzej ze zmywaniem heh

Lui chciało się dobroci 7 miesiecy temu, to teraz cipka boli;DD a na poważnie to napewno nic takiego, już tu dziewczyny pisały raz, o takich bólach;D Się cipuleńka przygotowuje do ważnej roli;D

Buziak a mój synek odwrotnie, jak widzi jak nakładam podkład to mówi "nieładnie Ci w tym".

tak to mówi moj maz:baffled:

Hej;)
A ja dostaję szału z nudów. W domku wszystko posprzątane, nie mam nic do roboty, chyba z braku laku zacznę się uczyć;p

to zupełnie odwrotnie jak u mnie syf w domu, a ja cały czas cos robie - np pisze z Wami nie?:tak: a z nauke to niewziełabym sie nawet jakbym srania z nudów dostała :-D:-D

buziakowa, Ale co ja tam wiem o dzieciach, dopiero się dowiem, jak Tomasz się pojawi. Podejrzewam, że i tak wielkim sukcesem dla mnie będzie, jak z etapu "ślina mi cieknie, śpię i sikam" przejdzie do uśmiechania się.

wiesz ja tez wielkiego doswaidczenia z dzecmi nie mam - odchowałam tylko dwoje z najwiekszego bałaganu a i duuuzo rzeczy szybko sie zapomina ale z tego co sie orientuje to - dziecko najpierw sie usmiecha pluje a potem ząbkuje ;))

Hej dziewczynki. Melduje sie, ze zyje.

Wszystkim urodzinowym mamuskom zycze samych slonecznych dni :tak: Zyczenia spoznione, ale szczere :)

Asia cudowne wiesci. Maluszki wcale sie nie spiesza do wyjscia i cale szczescie.

Katrina gratuluje udanego podgladania. Plec znasz? W ogole chcesz sie dowiedziec kto u Ciebie zamieszkuje?

Polaa wspolczuje choroby synka, mam nadzieje, ze szybko dojdzie do siebie.

Buziak syna masz nieprzecietnego :-D I dzieki za przypomnienie Kazika - wlasnie odkopalam plyte.

Dobra zmykam nad morze opalac klate. Wczoraj wyszlam na slonko w t-shircie i mam szyje rozowa jak indorek, a reszta biala :/ Buziaki kochane

hello kochane u mnie ciag dalszy bezsennych nocy...!! cholera zla jestem ze nie moge sie wyspac....
dziewczynki pytanko mam, macie tez takie dziwne bole krocza?? jakby sie kosci rozchodzily? ja rozumiem ze mozna miec takie bole po jakims ciezkim dzniu czy wysilku, a mnie obudzil starszny bol w nocy....! myslalam ze sie porycze, to nie byly zadne skurcze tyle taki tepy bol krocza...masakra...

doładnie wczoraj na to cierpiałam, - chodic nie mogłam jakby mnie wojsko przedymało ;//// dramat

hahah:) no dzieki, a robicie sobie te masaze krocza?

wiesz? jak mój mąż bardzo chetnie mnie raz pomasował we wrzesniu tak mu teraz ochota przeszła kompletnie:eek: i nie ma chetnego:baffled:

doładnie wczoraj na to cierpiałam, - chodic nie mogłam jakby mnie wojsko przedymało ;//// dramat

buziak, Ty to nas tu zgorszysz, nie ma co!!:-D:-D:-D

właśnie pogoda zaczęła mnie sprowadzać do poziomu i chyba muszę się temu poddać, bo padnę przed kompem...
Ja też chcę na plażę opalać klatę!!!

reklama
Buziak ty jesteś rozbrajająca...;D "jakby mnie wojsko przedymało" o konam;DDDDDDDDDD szcze;D

gdybym ja teraz wyszła opalać klatę to kazdy by się wsciekł, bo zabrałabym duzo słonca swoją powierzchnią klaty;D

Do góry