reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Poprosze o opis takiego masażu:cool::cool:

A to pomoze na to rozchodzenie sie spojenia łonowego??

Bo to podobniez tak daje w kroku tak???

O rajusku ciekawe co by P powiedział jakby wrocił dzis do domu a ja rozsiadłabym sie po turecku i masowała sie po małej:-D raczej nie uwierzyłby ze to przygtowywanie do porodu:-)

Juz to sobie wyobrazam jak moj przychodzi i mina zdziwona co ja robie- ojjj napewno by sie zapytal czy mi nie pomoc :-D:-D

Dzis to sprawdze jak moj wroci z pracy wieczorkiem, rozloze sie na lozu i bede sie "masowac"

no wlasnie :-):-) to chyba nic zlego nie? moze mniej snow bedzie hahah

hahahah jaki on bystry :-D

lui dziekujemy za konkrety, kilka minut to ja chyba odjade :-D no nic jak mus to mus!

PS mojego nadal nie ma , zaraz mnie szlag trafi chyba ze wczesniej umre z glodu..... GRRRRRR

Faceci i te ich "na chwile" Kochana nie ma na co liczyc musimy byc samo wystarczalane nawet w masazach... :-D

Lui- dzieki za instrukcje

A ja z checia poogladalabym rozmowy w toku bo uwielbiam ale nie mam PL TV a na necie nie ma Live :-(

reklama
nie uwierzycie!!! poparzyłam się robiąc sernik na zimno!!!!! ała!!!! buuuuuuu.......

wszystko przez głupi przepis w którym napisali,że można białą czek rozpuścić w mikrofali (po swojemu zrobiłabym to w kąpieli wodnej!0 Nie dość że czekoladę zjarałam to jeszcze się oparzyłam o kubek i cały kciukol spuchł i boli:((((

ze kciuk powiadasz ;-):-):-)

Juz to sobie wyobrazam jak moj przychodzi i mina zdziwona co ja robie- ojjj napewno by sie zapytal czy mi nie pomoc :-D:-D

juz wiadomo dlaczego wskzana wcesniejsza kąpiel :-D:-D

A na mnie nie zwalajce nic Wy zboczone bo mi i tak skonczyła sie wczoraj oliwka:-p

O to ze mnie szczesciara bo chyba podswiadomie dzis zakupilam kolejna butelke oliwki :-D
Czego sie nie robi dla dziecka :-D

A tak a propo to o czym dzis w "Rozmowach w toku" nadaja?

polaa bidulek z twojego Kubusia :(

nanulika wspólczuję, ale nieładnie dodam, że cieszy mnie fakt, że nie tylko ze mnie taki kelaczniak;-)

lui dzięki za instrukcję, miałam olać ten masaż, ale brzmi zachęcająco:-D tylko nie mam oliwki i zastanawiam czy żel z durexa może być?:-D w sumie to trzeba byłoby go zużyć bo nie wiem czy nie przypadkiem jakiegoś terminu ważności,a w takim tempie jakie jet teraz to się pewno zepsuje;-):-D:-D

O to ze mnie szczesciara bo chyba podswiadomie dzis zakupilam kolejna butelke oliwki :-D
Czego sie nie robi dla dziecka :-D

A tak a propo to o czym dzis w "Rozmowach w toku" nadaja?

to sie nazywa kobieca intuicja i nos :-D:-D

to clotrimazolum i jazda - profilaktyka i przyjemność w jednym!!!!:-D:-p

a leki to wolno tak stosowac jak człowiek zdrowy???? jak Ty cwana jestes hehe:-p

Ja też oliwkę mam zakupioną i to nawet 3 opakowania bo w biedronce Bambino po 8,49zł jest więc taniej nie znajdę. Tylko po co mi masaż krocza skoro czeka mnie cc?? A K. nie taki głupi na jakiego wygląda i nie uwierzy, że tak czy inaczej powinnam go robić. Trudno, najwyżej wyjdę na niewyżytą seksualnie :szok:.

Zaraz Rozmowy w toku. Miałam nie oglądać bo nie lubię tego ale intryguje mnie co powiedzą te dwa wypłochy.... Oni powinni teraz za kratkami siedzieć, a nie przed kamerami.

buziak po pierwsze primo-to Ty chciałas szczegółowej instrukcji masażu,więc na kogo mamy zwalać?A po drugie primo-już Ci uwierzę,że brak oliwki w czymkolwiek by przeszkodził:-)

Sunshine wpisz sobie www.weeb.tv-to jest internetowa telewizja i tam sobie możesz chyba godzinkę za free oglądać,ja za to płacę ale śmiesznie małe pieniądze,a kanałów mnóstwo.

hahaha!!zaza ja na tym zelu jade wlasnie:-):-) bo u mnie to na stowe by juz sie zmarnowal, co do tego kciuka jak maz taki malo jurny to zapytam na szkole czy zamiast kciuka moze byc "przyjaciel"....:sorry:

reklama
Ja też oliwkę mam zakupioną i to nawet 3 opakowania bo w biedronce Bambino po 8,49zł jest więc taniej nie znajdę. Tylko po co mi masaż krocza skoro czeka mnie cc?? A K. nie taki głupi na jakiego wygląda i nie uwierzy, że tak czy inaczej powinnam go robić. Trudno, najwyżej wyjdę na niewyżytą seksualnie :szok:.

Zaraz Rozmowy w toku. Miałam nie oglądać bo nie lubię tego ale intryguje mnie co powiedzą te dwa wypłochy.... Oni powinni teraz za kratkami siedzieć, a nie przed kamerami.

a skad wiesz ,ze sa winni? Ja czekam na ofjcjalna wersję z prokurtury.

Do góry