reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Poprosze o opis takiego masażu:cool::cool:

A to pomoze na to rozchodzenie sie spojenia łonowego??

Bo to podobniez tak daje w kroku tak???

O rajusku ciekawe co by P powiedział jakby wrocił dzis do domu a ja rozsiadłabym sie po turecku i masowała sie po małej:-D raczej nie uwierzyłby ze to przygtowywanie do porodu:-)

Juz to sobie wyobrazam jak moj przychodzi i mina zdziwona co ja robie- ojjj napewno by sie zapytal czy mi nie pomoc :-D:-D

Dzis to sprawdze jak moj wroci z pracy wieczorkiem, rozloze sie na lozu i bede sie "masowac"

no wlasnie :-):-) to chyba nic zlego nie? moze mniej snow bedzie hahah

hahahah jaki on bystry :-D

lui dziekujemy za konkrety, kilka minut to ja chyba odjade :-D no nic jak mus to mus!

PS mojego nadal nie ma , zaraz mnie szlag trafi chyba ze wczesniej umre z glodu..... GRRRRRR

Faceci i te ich "na chwile" Kochana nie ma na co liczyc musimy byc samo wystarczalane nawet w masazach... :-D

Lui- dzieki za instrukcje

A ja z checia poogladalabym rozmowy w toku bo uwielbiam ale nie mam PL TV a na necie nie ma Live :-(

reklama
nie uwierzycie!!! poparzyłam się robiąc sernik na zimno!!!!! ała!!!! buuuuuuu.......

wszystko przez głupi przepis w którym napisali,że można białą czek rozpuścić w mikrofali (po swojemu zrobiłabym to w kąpieli wodnej!0 Nie dość że czekoladę zjarałam to jeszcze się oparzyłam o kubek i cały kciukol spuchł i boli:((((

ze kciuk powiadasz ;-):-):-)

Juz to sobie wyobrazam jak moj przychodzi i mina zdziwona co ja robie- ojjj napewno by sie zapytal czy mi nie pomoc :-D:-D

juz wiadomo dlaczego wskzana wcesniejsza kąpiel :-D:-D

A na mnie nie zwalajce nic Wy zboczone bo mi i tak skonczyła sie wczoraj oliwka:-p

O to ze mnie szczesciara bo chyba podswiadomie dzis zakupilam kolejna butelke oliwki :-D
Czego sie nie robi dla dziecka :-D

A tak a propo to o czym dzis w "Rozmowach w toku" nadaja?

polaa bidulek z twojego Kubusia :(

nanulika wspólczuję, ale nieładnie dodam, że cieszy mnie fakt, że nie tylko ze mnie taki kelaczniak;-)

lui dzięki za instrukcję, miałam olać ten masaż, ale brzmi zachęcająco:-D tylko nie mam oliwki i zastanawiam czy żel z durexa może być?:-D w sumie to trzeba byłoby go zużyć bo nie wiem czy nie przypadkiem jakiegoś terminu ważności,a w takim tempie jakie jet teraz to się pewno zepsuje;-):-D:-D

O to ze mnie szczesciara bo chyba podswiadomie dzis zakupilam kolejna butelke oliwki :-D
Czego sie nie robi dla dziecka :-D

A tak a propo to o czym dzis w "Rozmowach w toku" nadaja?

to sie nazywa kobieca intuicja i nos :-D:-D

to clotrimazolum i jazda - profilaktyka i przyjemność w jednym!!!!:-D:-p

a leki to wolno tak stosowac jak człowiek zdrowy???? jak Ty cwana jestes hehe:-p

Ja też oliwkę mam zakupioną i to nawet 3 opakowania bo w biedronce Bambino po 8,49zł jest więc taniej nie znajdę. Tylko po co mi masaż krocza skoro czeka mnie cc?? A K. nie taki głupi na jakiego wygląda i nie uwierzy, że tak czy inaczej powinnam go robić. Trudno, najwyżej wyjdę na niewyżytą seksualnie :szok:.

Zaraz Rozmowy w toku. Miałam nie oglądać bo nie lubię tego ale intryguje mnie co powiedzą te dwa wypłochy.... Oni powinni teraz za kratkami siedzieć, a nie przed kamerami.

buziak po pierwsze primo-to Ty chciałas szczegółowej instrukcji masażu,więc na kogo mamy zwalać?A po drugie primo-już Ci uwierzę,że brak oliwki w czymkolwiek by przeszkodził:-)

Sunshine wpisz sobie www.weeb.tv-to jest internetowa telewizja i tam sobie możesz chyba godzinkę za free oglądać,ja za to płacę ale śmiesznie małe pieniądze,a kanałów mnóstwo.

hahaha!!zaza ja na tym zelu jade wlasnie:-):-) bo u mnie to na stowe by juz sie zmarnowal, co do tego kciuka jak maz taki malo jurny to zapytam na szkole czy zamiast kciuka moze byc "przyjaciel"....:sorry:

reklama
Ja też oliwkę mam zakupioną i to nawet 3 opakowania bo w biedronce Bambino po 8,49zł jest więc taniej nie znajdę. Tylko po co mi masaż krocza skoro czeka mnie cc?? A K. nie taki głupi na jakiego wygląda i nie uwierzy, że tak czy inaczej powinnam go robić. Trudno, najwyżej wyjdę na niewyżytą seksualnie :szok:.

Zaraz Rozmowy w toku. Miałam nie oglądać bo nie lubię tego ale intryguje mnie co powiedzą te dwa wypłochy.... Oni powinni teraz za kratkami siedzieć, a nie przed kamerami.

a skad wiesz ,ze sa winni? Ja czekam na ofjcjalna wersję z prokurtury.

Do góry