reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

na hasło 'może masaż krocza, kochanie?' mój D. bardzo się rozochocił i był swięcie przekonany, że to ja mam jemu wykonać :>
alez sie usmiałam :-D:-D

Mój tak późno przychodzi z pracy, że nawet nie mam sumienia go prosić o masaż...

to zrób :-):-):-);-)

Poprosze o opis takiego masażu:cool::cool:

A to pomoze na to rozchodzenie sie spojenia łonowego??

Bo to podobniez tak daje w kroku tak???

O rajusku ciekawe co by P powiedział jakby wrocił dzis do domu a ja rozsiadłabym sie po turecku i masowała sie po małej:-D raczej nie uwierzyłby ze to przygtowywanie do porodu:-)

reklama
o skonałam. Przed chwilą dzwonil mój kochany mąż, z prośbą, żebym coś zrobiła bo zaczyna padać, a on przecież mył okna i będą brudne ha ha ha ;D
Ja zaraz ide powiesze pranie, posmaze dewolaje, wstawie ziemniaczki, zjem a potem hmmmm moze mały masaz krocza;D

a mi właśnie ulżyło, że okna jeszcze nie pomyte, bo po ulewie, która właśnie przeszła, wyglądają okropnie!
ziemniaki wstawione, mięsko prawie gotowe..jaka ja jestem głodna!!

Munka to ja widze ze juz nas spiwajacych jest maly skladzik tutaj :D zespol zalozymy hehe. bo jeszcze Iwon przeciez :D jakie zdoln ekobiety mamy, jedna szyje, inne tancza, jeszcze inne spiewaja, verita meble odnawia, ktos jeszcze ma jakies zdolnosci? :D:D:D:D

Ja uprzejmie melduję, że jakbym zaśpiewała cokolwiek to moje dziecko miałoby koszmary. Mój D zawsze mi mówi, że ładnie śpiewam tylko długo....

Na spontana zrobiłam sobie własie henną i niestety pierwszy raz mi sie to zdarzyło ale wsadziłam pedzelek do oka ;//
Oko wiadomo czerwone, ale nie poddałam sie,wziełam to na klate i kontynuowałam,do konca dumna z siebie ;)))
Po zmyciu tej czarnej mazi wiadomo jak sie wygląda zwłaszcza jak jeszcze oczy płaczaa nie???
No i teraz do łazienki wchodzi mój szarmancki najstarszy z synów i mówi:
-Mamuuuuusia !! Kocham Cie! O jak pieknie wygladasz...
Juz prawie wyszedł gdy dodał nagle:
- Tylko zrób jeszcze makijaz :eek::baffled:

Dla pewnosci dopytałam - a co ładniej wygladam z makijazem i usłyszałam
- Nooooooooooo
:baffled::baffled::baffled:

Na drugi raz nie bede dopytywac:no::baffled:

Ha, ha, ha, ha :-D Śmiałam się z tego dobrych 5 minut....

Hej;)
A ja dostaję szału z nudów. W domku wszystko posprzątane, nie mam nic do roboty, chyba z braku laku zacznę się uczyć;p i jest mi strasznie duszno ojejjjj. Jeśli chodzi o te Grycanki czy jak im tam, to wogóle pierwszy raz je na oczy widziałam, jak leciały reklamy kuby wojewódzkiego. Jakoś o tych paniach nie słyszałam;D czyli słabo z ich celebrowaniem sie;D A z nudów pstryknełam se pare fotek i wstawiłam na brzuszkach ooooo;D

Możesz posprzątać i u mnie? Ja dałam radę dziś łazience, kibelkowi i kuchni, nawet umyłam podłogę na kolanach reszty mi się już nie chce sprzątać- odkładam na bliżej nie określony termin....:happy:

na hasło 'może masaż krocza, kochanie?' mój D. bardzo się rozochocił i był swięcie przekonany, że to ja mam jemu wykonać :>

a ja sobie sama też nie mogę bo cholera nie sięgam już prawie nooooo....

:-D:-D:-D:-D:-D
Muszę spróbować zaproponować mężowi by mi masaż krocza zrobił. Już nie mogę doczekać się reakcji:-D On jest teraz taki uczynny...

buziak moj do takiego widoku przyzwyczajony ale zeby do glowy przyszlo "dopomoc" to :no::no::no::no:, on z tych malo kumatych...
masaz najlepiej wykonywac po kapieli, na jakiejs oliwce, wkladamy kciuk i robimy polkole od trzeciej do dziewiatej, taki ksztalt litery U na koniec naciskajac ku odbytowi to uczucia lekkiego pieczenia, tak po lika min, najlepiej teraz raz na dwa dni a po 32 tc juz codzien...

Udane jesteście:-):-):-)
Ja tam zadnego masazu nie robilam i teraz tez nie mam zamairu, jakos ochoty nie mam.

Moje dziecko pol godziny temu mialo 40 st.gorączki:-( przebudzil sie caly spocony i czerwony. Teraz spi dalej na szczescie pod dwoma kołderkami:tak: lekrstwa dostał, jak nie przejdzie to jak mąż wstanie to jedziemy do lekarza. Mam nadzieje ze nas przyjma, jak zobacza ze z dzieckiem to mam nadzieje, ze tak. Raz mielismy juz taka sytuacje a jak nie to do szpitala, nie bede czekala do wieczora bo moj znowu pojedzie do pracy a ja kolejna noc bede patrzyla jak sie meczy:-(
Jeszcze tak Go nie rozebrało nigdy:no:

buziak Ty się przyznaj,że Tobie nie chodzi o żadne rozciąganie przed porodem;-)

polaa zdrówka dla synusia!

a w ogóle dzień dobry!!!

masaż krocza...hmm...ale to przecież skończy się jednym...no może i nawet nie jednym...:-)

no wlasnie :-):-) to chyba nic zlego nie? moze mniej snow bedzie hahah

hahahah jaki on bystry :-D

masaz najlepiej wykonywac po kapieli, na jakiejs oliwce, wkladamy kciuk i robimy polkole od trzeciej do dziewiatej, taki ksztalt litery U na koniec naciskajac ku odbytowi to uczucia lekkiego pieczenia, tak po lika min, najlepiej teraz raz na dwa dni a po 32 tc juz codzien...

lui dziekujemy za konkrety, kilka minut to ja chyba odjade :-D no nic jak mus to mus!

PS mojego nadal nie ma , zaraz mnie szlag trafi chyba ze wczesniej umre z glodu..... GRRRRRR

nie uwierzycie!!! poparzyłam się robiąc sernik na zimno!!!!! ała!!!! buuuuuuu.......

wszystko przez głupi przepis w którym napisali,że można białą czek rozpuścić w mikrofali (po swojemu zrobiłabym to w kąpieli wodnej!0 Nie dość że czekoladę zjarałam to jeszcze się oparzyłam o kubek i cały kciukol spuchł i boli:((((

Ostatnia edycja:
reklama
ziemniaki wstawione, mięsko prawie gotowe..jaka ja jestem głodna!!

a ja nazarta :baffled::baffled:
chyba przesadziłam... łatwo sie zwala na dziecko :baffled: za łatwo..

toz to zwykła palcowka jest a nie masaz:szok::szok::szok:
a to ja nie wiedziałam ze to paluszkami:eek::baffled:
:-)

polaa - lepiej jedzcie!!!

buziak Ty się przyznaj,że Tobie nie chodzi o żadne rozciąganie przed porodem;-)

jak nieeeee!!
zwłaszcza po tym jak sie dowiedziałam, ze byc moze musze cc:-):-)

lui dziekujemy za konkrety, kilka minut to ja chyba odjade :-D no nic jak mus to mus!

mnie sam opis niezle wzruszył:-D

Przypominam, że za 50 minut rozmowy w toku....

a no niby leci tvn u mnie ale znajac zycie pewnie przełączyłabym dzieciom na bajki;-)

Do góry