reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

ale tu się śmiesznie zrobiło :-):-)

klusia
no ja właśnie ze wszsytkimi tylko nie z mężem :-D

Wracałam ze szkoły rodzenia na piechotę (10 min) i myślałam, że nie dojdę, po 3 krokach dostałam jakiejś obustronnej kolki i ledwo się doczłapałam.Teraz zjadłam sporą porcję śledzia w śmietanie i bułkę z masłem i dżemem, popiłam mlekiem:szok:

Miłej nocki i miłych snów!

katrina
cieszę się bardzo, że wszsytko ok!

reklama
Witam wieczorkiem :-)

uff w końcu was nadrobiłam :-D

popłakałam się czytając wasze fascynacje maściowe :tak: jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności mój wczoraj kupił 2 tubki dokładnie wcześniej wspomnianej maści bo mu jakieś plamki wyszły na plecach :-D ale niestety nie użyjemy jej w sugerowany przez niektóre sposób bo nie możemy :no: u mnie zakaz , a libido bardzo wysokie :szok:

sny - oj są, są

Niezapominajka STO LATEK !!!!!

Super ze medycznie u wszystkich ok,że maluszki ok , aby tak dalej :-)

mnie ostatnio natchnęła jedna nocna kuchareczka i też krokieciki zrobiłam :-)
ciast nie umiem piec , aczkolwiek próbuje , może w końcu coś wyjdzie :-D pewnie znowu jakieś gotowce zakupie albo pół gotowce , ale jak już pisałam nawet babeczki z pudełka umiem zepsuć :no:

Jakbyscie mi nie napisały ze nic z tego to bym pomyslała ze Wy własnie d oseksu tak uciekacie do tych łózek:-) Jest 21 i pisac z kim nie ma:baffled:
Matki Polki cholera nooo
:crazy:

kifisi - spokojnie ona tania z tego co pamietam to nawet jak zuzyje całe 2 tubki to dokupisz w lipcu:-D:-D i bankwo grzyba juz nie bedzie miał nigdzie ;))))) Ty tez nie ;)

Ostatnia edycja:
obejrzalam wlasnie wojewodzkiego z grycankami.... te baby to masakra!!! przeciez ta corka co ma 16 lat wyglada jakby miala ze 35 :szok: to juz matka mlodziej od niej wyglada....

acha mialam pytac... umowilam sie prywatnie na usg 4.04 zeby ta zastawke sprawdzic i stan wod. a pani mi powiedziala ze jak to juz 32 tydzien to koniecznie przed wizyta KTG ... macie juz robione KTG?

Ostatnia edycja:
obejrzalam wlasnie wojewodzkiego z grycankami.... te baby to masakra!!! przeciez ta corka co ma 16 lat wyglada jakby miala ze 35 :szok: to juz matka mlodziej od niej wyglada....

to samo dokładnie tyle jej dał wczoraj moj P..
Najlepsza jest ta 19letnia i ta mała :szok: Dramat normalnie:szok: I rozumiem wszystko - nawet jakis brak kompleksów, ale on z nich drwił bezczelnie a one chichotały głupie

kifisi - spokojnie ona tania z tego co pamietam to nawet jak zuzyje całe 2 tubki to dokupisz w lipcu:-D:-D i bankwo grzyba juz nie bedzie miał nigdzie ;))))) Ty tez nie ;)[/QUOTE]

racja tania jest tylko 3 zł wiec puki co niech sobie sam używa , a potem uzupełnimy zapasiki i poużywamy razem :-D:-D:-D

co do grycanek - mi kompleksy związane z obecną wagą przeszły jak je zobaczyłam zwłaszcza te córuchny

acha mialam pytac... umowilam sie prywatnie na usg 4.04 zeby ta zastawke sprawdzic i stan wod. a pani mi powiedziala ze jak to juz 32 tydzien to koniecznie przed wizyta KTG ... macie juz robione KTG?

Ja mam USG 12 kwietnia i to będzie 31 tydzień, ale o KTG póki co moja mi nic nie mówiła.

U nas wszystko w porządku, serduszko bije, maluszek bryka.... znaczy się, jest dobrze.
Supcio! :tak:

to samo dokładnie tyle jej dał wczoraj moj P..
Najlepsza jest ta 19letnia i ta mała :szok: Dramat normalnie:szok: I rozumiem wszystko - nawet jakis brak kompleksów, ale on z nich drwił bezczelnie a one chichotały głupie
Ja to nie mogę na nie patrzeć! Są OBRZYDLIWE!:baffled:

buziak jest z kim pisać:tak: ja jak zwykle dopiero o tej porze na spokojnie zasiadam przed kompem. Mąż w pracy, synek wlasnie zasnal ale jest niestety chory:-(
Popoludniu mial 38 stopni goraczki, dalam na zbicie, teraz bylo znowu ale juz 39:-(
Zobaczymy co bedzie rano, oby lepiej bo pogoda letnia u nas, dzieciaki szalaly dzisiaj na placu w sukieneczkach i sandalkach, mi bylo goraco jak wracalam od poloznej.

reklama
Jestem i ja;) widzę tematy seksowe dalej na topie;) buziaku ja tez pajęczynką zarosłam nie bój nic;) Ledwo siedzę całe popołudnie i wieczór miałam gości, wymieniali się tylko;) cały dzien jadłam słodycze ojoj....a teraz 3 zapiekanki takie z bułek i nie żebym jakaś pełna była;D
Mój mąż spędził dziś ze mną moze pól godziny wrócił z pracy pojechał na trening( bo w piłkę w miejskim zspole gra) wrócił i siedzi mecz ogląda...myślałam, że chociaż w moje urodziny piłka nie będzie ważniejsza...
Jeśli chodzi o święta to ja nic nie robię...mama gotuje najlepiej a ja jakiś mega zdolności kulinarnych niestety nie mam.....
Ach i ta wątróbka uwielbiam...ale kto ma dobry przepis;)
Kamila zboczuszku, ze zwierzętami;D?
Kurcze nie umiem cytować w jednym poście kilku osób na raz bo wszystko mi znika;(

Do góry