reklama
Sunshine6
Fanka BB :)
Oj dziewczyny to sie dzis nasmialam oby tak dalej
Ja juz po szkole i po egzaminie oby do przodu
Polaa- to Ci sie maly rozchorowal zdrowka dla niego Dzis jakos nie mam ochoty na "one borne..."
Asiia- super wiesci oby tak z tygodnia na tydzien i jak najdluzej
Ide sobie mleczko zrobic i wracam, zeby dalej nadrabiac i sie posmiac na dobranoc
Ja juz po szkole i po egzaminie oby do przodu
Polaa- to Ci sie maly rozchorowal zdrowka dla niego Dzis jakos nie mam ochoty na "one borne..."
Asiia- super wiesci oby tak z tygodnia na tydzien i jak najdluzej
Ide sobie mleczko zrobic i wracam, zeby dalej nadrabiac i sie posmiac na dobranoc
Macie racje, pogodzenie sie z tuszą to jedno, ja naprawde podziwiam kobiety, ktore zaakceptowaly swoje okragle kształty i nie maja kompleksow wrecz im zazdroszczę takiego podejscia do zycia bo ja to odwieczny kompleks mimo iż gruba nie jestem (nie biorę pod uwage obecnego stanu ale nawet w ciazy zle mi ze swoim wygladem, omijam lustra itp:-( Mam kolezanke, ktora zawsze byla przy kosci ale ma tak przyjemna twarz ze szkoda gadac, dziewczyna lubi swoje cialo i jestem pelna podziwu dla Niej. Nie mowi tego dlatego, ze broni sie bo jest jaka jestt ale naprawde nie ma kompleksow ani nic. Ale nie chwali sie tym.
A te całe Grycanki brak słow nie moglam na Nie wczoraj patrzeć.
No ale jak widac nie tylko ja
sunshine a fajny odcinek, wlasnie blizniaki sie urodziły
A te całe Grycanki brak słow nie moglam na Nie wczoraj patrzeć.
No ale jak widac nie tylko ja
sunshine a fajny odcinek, wlasnie blizniaki sie urodziły
Uffff dopiero się do domu wtoczyłam po tym jak wysząm z niego o 8 rano. Po pracy poszliśmy na kręgle z i nawet trochę pograłam. Oczywiscie lekką kulą A potem pobiegłam do kina bo mamy w Krakowie Tydzień Kina Hiszpańskiego (mrauuu uwielbiam). Na kolejny film idziemy ze znajomymi w pt, akurat po konwersacjach z hiszpańskiego. I to wszystko w 7 miesiącu ciąży Czyli nie jest tak najgorzej ze mną jeszcze. Miłej nocki!
Ja chyba na głowę upadłam, właśnie skończyłam oglądać film "mgła" i już się boję swoich koszmarów straszne zakończenie:-(
a Grycanek nie oglądałam, patrzeć na nie nie mogę, bo akceptowanie swoich krągłych kształtów to jedno, ale promowanie otyłości to co innego, a jedna z tych sióstr to taki dosłownie wieloryb... a ta najmłodsza? jak matka może pozwolić tak skrzywdzić własne dziecko? przecież kalekę zrobi z tej małej
jak tak dalej te baby będą się na siłe do tv pchać to chyba znielubię ich lody
Polaa zdrówka dla synka!!!
niezapominajka mój na szczęście nie lubi piłki, ale za to ogląda F1 i motoGP i ciągle tylko słyszę ryk silników
haha ale ten świat jest mały na prawdę blond w takim razie ty tez celebrytka jesteś ;-)
w ogóle w jakim zacnym gronie mi przyszło się obracać
blond ma znajomości u grycanek
buziak doradza w ddtvn
carla udziela wywiadów
;-)
Kurcze a ja ich lody uwielbiam, szczególnie sorbety. Mniam malinowy czy pozeczkowy. Ale baby sa straszne. I o ile kształty wieksze samam mam to w to co one sie ubierają (szczegolnie córki) w zyciu za doplata bym nie weszła. Ale niektórzy sa pozbawieni samokrytyki.
a co ja też się pochwale. 10 lat na scenie.
Zespół Pieśni i Tańca KARPATY z Rzeszowa - YouTube
A siostra AVO gra w serialachw ogóle w jakim zacnym gronie mi przyszło się obracać
blond ma znajomości u grycanek
buziak doradza w ddtvn
carla udziela wywiadów
;-)
Dobranoc!
Hehe to jak się już chwalimy znajomościami to kilka lat temu spotykałam się z bratem Kasi Cichopek. Moi znajomi do dziś z tego leją
Aylin super!! Taniec to świetna sprawa. Tańczysz jeszcze? Ta jestem m.in. w zespole samby brazylijskiej i tesknie za dziewczynami i pokazami
Aylin super!! Taniec to świetna sprawa. Tańczysz jeszcze? Ta jestem m.in. w zespole samby brazylijskiej i tesknie za dziewczynami i pokazami
Ostatnia edycja:
reklama
zaza26
Fanka BB :)
a co ja też się pochwale. 10 lat na scenie.
Zespół Pieśni i Tańca KARPATY z Rzeszowa - YouTube
A siostra AVO gra w serialach
Dobranoc!
chyba zacznę od was zbierać autografy
Aylin ja też uwielbiam ich lody - sorbet malinowy, malaga i sułtańskie, moje niezastąpione trio;-)