reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aha, parę dni temu pisałyście o fejsbuku - nie mogłam dać linka, bo pisałam z tel ale gdyby ktoraś miała ochotę, to może wkleić na ten słynny wątek zamknięty? To może też się do niego dołączę przy okazji;)

Wtedy każda mogłaby sprawdzić, kto jest kim.

Ja głosuję za:)

Ja to nawet nie wiedziałam, że jest jakiś wątek zamknięty. Wysyłam Ci w takim razie swojego fb na PW

asia, sicilpol - superaśnie!!

reklama
A w sprawie ciasta świątecznego to standardowo Wianuszek Gdański ukręcę, ciasto Hali (bo serowe i z budyniem czekoladowym) i pewno jakąś babkę do tego.

edit - to z wiochy ciasto idealne na święta, aby zgorszyć teściową :)

Ostatnia edycja:
buziak dać Ci linka z fiutkami , zeby ssobie przypomniala jak wygladaja? haha.

nie wiem czy to na mnie wpłynie lepiej czy gorzej ;//
wiesz jakby głodnemu zwierzowi nagle świeze miąsko pokazał to wiesz jak to sie konczy.. ? :-)

A to bardzo cię przepraszam,ale mój maż dzisiaj stał i patrzył co ja robię,a ja popłakana ze śmiechu,jak czytałam o tarzaniu sie w maści do cipki!!!Oj biedna ty!!!Ale nie martw się,ja też powoli zapominam,jak fiutek wygląda....Jak mężus wróci z pracy to będę go podglądać przy kąpieli,coby sobie poprzypominać;-)A pomyśl,że już za niedługo sobie to odbijemy!!!!To będzie jak pierwszy raz!!!

własnie tego sie boje, ze mojego mężą to tez bedzie jak pierwszy raz :-D:-D:-D

Ja dzisiaj czytając BB kilka razy oplułam monitor ze śmiechu. Ale fakt jest faktem, musimy częściej pisac o wesołych rzeczach bo naprawdę lepiej to na nas wpływa i wszystkie same dobre wieści tu zapodają.

nic nie stoi na przeszkodzie :tak:;-)

edit - to z wiochy ciasto idealne na święta, aby zgorszyć teściową :)

moja niedługo bedzie miała urodziny :-D:-D:-D:-D

nie wiem czy to na mnie wpłynie lepiej czy gorzej ;//
wiesz jakby głodnemu zwierzowi nagle świeze miąsko pokazał to wiesz jak to sie konczy.. ? :-)

własnie tego sie boje, ze mojego mężą to tez bedzie jak pierwszy raz :-D:-D:-D

nic nie stoi na przeszkodzie :tak:;-)

moja niedługo bedzie miała urodziny :-D:-D:-D:-D

No to chyba już znalazłaś idealny prezent :-D

asiia, sicilpol
bardzo dobre wiadomości cieszę się bardzo oby tak dalej
niezapominajka sto lat spełnienia marzeń
a ja to nawet nie wiem co to sex czy na jawie czy w ogóle:crazy: aż myśleć o tym nie mogę :no:

Witajcie
Najswiezsze wisdomosci od nas to tyle ze ktg jest ok i plynu troszku wiecej. Wczoraj bylo 80 a dzis 91 ufff trzymajcie kciukiiii

Jutro nasz 31 tydzien :-)
kazdy taki dzien a tym bardziej kolejny tydzien wprawia mnie w coraz lepszy nastroj :)
Trzymam kciuki dziewczyny!!!:tak:
A no i powinnam miec doła bo jak sie okazuje tylko ja takich snów nie mam:wściekła/y: Nie dosc ze zapomniałam juz jak fiutek wyglada to jeszcze snią mi sie kolezanki na kawce czy spacer w de
To poproś P niech Ci pokaże ;-)

Ja to nawet nie wiedziałam, że jest jakiś wątek zamknięty.

Tak to jest jak się forumowych regulaminów nie czyta ;-)

reklama
Do góry