reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Aha, parę dni temu pisałyście o fejsbuku - nie mogłam dać linka, bo pisałam z tel ale gdyby ktoraś miała ochotę, to może wkleić na ten słynny wątek zamknięty? To może też się do niego dołączę przy okazji;)

Wtedy każda mogłaby sprawdzić, kto jest kim.

Ja głosuję za:)

Ja to nawet nie wiedziałam, że jest jakiś wątek zamknięty. Wysyłam Ci w takim razie swojego fb na PW

asia, sicilpol - superaśnie!!

reklama
A w sprawie ciasta świątecznego to standardowo Wianuszek Gdański ukręcę, ciasto Hali (bo serowe i z budyniem czekoladowym) i pewno jakąś babkę do tego.

edit - to z wiochy ciasto idealne na święta, aby zgorszyć teściową :)

Ostatnia edycja:
buziak dać Ci linka z fiutkami , zeby ssobie przypomniala jak wygladaja? haha.

nie wiem czy to na mnie wpłynie lepiej czy gorzej ;//
wiesz jakby głodnemu zwierzowi nagle świeze miąsko pokazał to wiesz jak to sie konczy.. ? :-)

A to bardzo cię przepraszam,ale mój maż dzisiaj stał i patrzył co ja robię,a ja popłakana ze śmiechu,jak czytałam o tarzaniu sie w maści do cipki!!!Oj biedna ty!!!Ale nie martw się,ja też powoli zapominam,jak fiutek wygląda....Jak mężus wróci z pracy to będę go podglądać przy kąpieli,coby sobie poprzypominać;-)A pomyśl,że już za niedługo sobie to odbijemy!!!!To będzie jak pierwszy raz!!!

własnie tego sie boje, ze mojego mężą to tez bedzie jak pierwszy raz :-D:-D:-D

Ja dzisiaj czytając BB kilka razy oplułam monitor ze śmiechu. Ale fakt jest faktem, musimy częściej pisac o wesołych rzeczach bo naprawdę lepiej to na nas wpływa i wszystkie same dobre wieści tu zapodają.

nic nie stoi na przeszkodzie :tak:;-)

edit - to z wiochy ciasto idealne na święta, aby zgorszyć teściową :)

moja niedługo bedzie miała urodziny :-D:-D:-D:-D

nie wiem czy to na mnie wpłynie lepiej czy gorzej ;//
wiesz jakby głodnemu zwierzowi nagle świeze miąsko pokazał to wiesz jak to sie konczy.. ? :-)

własnie tego sie boje, ze mojego mężą to tez bedzie jak pierwszy raz :-D:-D:-D

nic nie stoi na przeszkodzie :tak:;-)

moja niedługo bedzie miała urodziny :-D:-D:-D:-D

No to chyba już znalazłaś idealny prezent :-D

asiia, sicilpol
bardzo dobre wiadomości cieszę się bardzo oby tak dalej
niezapominajka sto lat spełnienia marzeń
a ja to nawet nie wiem co to sex czy na jawie czy w ogóle:crazy: aż myśleć o tym nie mogę :no:

Witajcie
Najswiezsze wisdomosci od nas to tyle ze ktg jest ok i plynu troszku wiecej. Wczoraj bylo 80 a dzis 91 ufff trzymajcie kciukiiii

Jutro nasz 31 tydzien :-)
kazdy taki dzien a tym bardziej kolejny tydzien wprawia mnie w coraz lepszy nastroj :)
Trzymam kciuki dziewczyny!!!:tak:
A no i powinnam miec doła bo jak sie okazuje tylko ja takich snów nie mam:wściekła/y: Nie dosc ze zapomniałam juz jak fiutek wyglada to jeszcze snią mi sie kolezanki na kawce czy spacer w de
To poproś P niech Ci pokaże ;-)

Ja to nawet nie wiedziałam, że jest jakiś wątek zamknięty.

Tak to jest jak się forumowych regulaminów nie czyta ;-)

reklama
Do góry