katrina115
Potrójna Mama
U nas wszystko w porządku, serduszko bije, maluszek bryka.... znaczy się, jest dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aylin, ja na pewno TO CUDO: Sernik Idealny - Przepis
Rodzina się zakochała od pierwszego kęsa i teraz co okazja, to muszę go piec z sosem truskawkowym jest po prostu powalający.
Ja na początku ciąży miałam non stop sny ero teraz pojawiają się rzadko, a szkoda bo w realu nic. Dzin twierdzi że możemy oczywiście bez szaleństw ale mój m. ma opory i się boi żeby dzidzi nie zaszkodzić. Teraz jest tak zajęty że nie ma czasu się wyspać czy zjeść więc na bank nie myśli o seksie.
Ruchów też nie liczę,czuje że się rusza i to mnie cieszy.
Dziś zajadamy zeberka z makaronem,sosikiem i suroweczka- muszę biedaka nakarmić porządnie oby miał siłę.
Josie a w tej sr to przebierasz się w jakieś dresy czy nie do tych ćwiczeń? Ja jutro idę 1 raz i nie zapytałam się.
A w sprawie ciasta świątecznego to standardowo Wianuszek Gdański ukręcę, ciasto Hali (bo serowe i z budyniem czekoladowym) i pewno jakąś babkę do tego.
Też kocham kwestie smaku
Ehhh ja cos próbowałam mojego zmolestowac w sobiote to powiedział że nie moze ze świadomościa ze klusia jest w srodku
cos luźnego. Spocic sie przy tych ćwiczeniach nie da ale noge do góry podnieśc trzeba. więc weź sobie getry/spodnie dresowe. Cos co ruchów nie krepuje.
Przepisy proszę daj Bo pierwsze słysze
pk tyodniu mierzenia cukru pani doktor powiedział ze jesc moge wszystko za wyjątkiem półproduktów bo to paskudztwo, nie wiadomo co tam daja i jak widze - cukier po nich mi szaleje. I po ryżu. Ha a po lodach śmietankowych nie
Tak to jest jak się forumowych regulaminów nie czyta ;-)
U nas wszystko w porządku, serduszko bije, maluszek bryka.... znaczy się, jest dobrze.