reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ale tu się śmiesznie zrobiło :-):-)

klusia
no ja właśnie ze wszsytkimi tylko nie z mężem :-D

Wracałam ze szkoły rodzenia na piechotę (10 min) i myślałam, że nie dojdę, po 3 krokach dostałam jakiejś obustronnej kolki i ledwo się doczłapałam.Teraz zjadłam sporą porcję śledzia w śmietanie i bułkę z masłem i dżemem, popiłam mlekiem:szok:

Miłej nocki i miłych snów!

katrina
cieszę się bardzo, że wszsytko ok!

reklama
Witam wieczorkiem :-)

uff w końcu was nadrobiłam :-D

popłakałam się czytając wasze fascynacje maściowe :tak: jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności mój wczoraj kupił 2 tubki dokładnie wcześniej wspomnianej maści bo mu jakieś plamki wyszły na plecach :-D ale niestety nie użyjemy jej w sugerowany przez niektóre sposób bo nie możemy :no: u mnie zakaz , a libido bardzo wysokie :szok:

sny - oj są, są

Niezapominajka STO LATEK !!!!!

Super ze medycznie u wszystkich ok,że maluszki ok , aby tak dalej :-)

mnie ostatnio natchnęła jedna nocna kuchareczka i też krokieciki zrobiłam :-)
ciast nie umiem piec , aczkolwiek próbuje , może w końcu coś wyjdzie :-D pewnie znowu jakieś gotowce zakupie albo pół gotowce , ale jak już pisałam nawet babeczki z pudełka umiem zepsuć :no:

Jakbyscie mi nie napisały ze nic z tego to bym pomyslała ze Wy własnie d oseksu tak uciekacie do tych łózek:-) Jest 21 i pisac z kim nie ma:baffled:
Matki Polki cholera nooo
:crazy:

kifisi - spokojnie ona tania z tego co pamietam to nawet jak zuzyje całe 2 tubki to dokupisz w lipcu:-D:-D i bankwo grzyba juz nie bedzie miał nigdzie ;))))) Ty tez nie ;)

Ostatnia edycja:
obejrzalam wlasnie wojewodzkiego z grycankami.... te baby to masakra!!! przeciez ta corka co ma 16 lat wyglada jakby miala ze 35 :szok: to juz matka mlodziej od niej wyglada....

acha mialam pytac... umowilam sie prywatnie na usg 4.04 zeby ta zastawke sprawdzic i stan wod. a pani mi powiedziala ze jak to juz 32 tydzien to koniecznie przed wizyta KTG ... macie juz robione KTG?

Ostatnia edycja:
obejrzalam wlasnie wojewodzkiego z grycankami.... te baby to masakra!!! przeciez ta corka co ma 16 lat wyglada jakby miala ze 35 :szok: to juz matka mlodziej od niej wyglada....

to samo dokładnie tyle jej dał wczoraj moj P..
Najlepsza jest ta 19letnia i ta mała :szok: Dramat normalnie:szok: I rozumiem wszystko - nawet jakis brak kompleksów, ale on z nich drwił bezczelnie a one chichotały głupie

kifisi - spokojnie ona tania z tego co pamietam to nawet jak zuzyje całe 2 tubki to dokupisz w lipcu:-D:-D i bankwo grzyba juz nie bedzie miał nigdzie ;))))) Ty tez nie ;)[/QUOTE]

racja tania jest tylko 3 zł wiec puki co niech sobie sam używa , a potem uzupełnimy zapasiki i poużywamy razem :-D:-D:-D

co do grycanek - mi kompleksy związane z obecną wagą przeszły jak je zobaczyłam zwłaszcza te córuchny

acha mialam pytac... umowilam sie prywatnie na usg 4.04 zeby ta zastawke sprawdzic i stan wod. a pani mi powiedziala ze jak to juz 32 tydzien to koniecznie przed wizyta KTG ... macie juz robione KTG?

Ja mam USG 12 kwietnia i to będzie 31 tydzień, ale o KTG póki co moja mi nic nie mówiła.

U nas wszystko w porządku, serduszko bije, maluszek bryka.... znaczy się, jest dobrze.
Supcio! :tak:

to samo dokładnie tyle jej dał wczoraj moj P..
Najlepsza jest ta 19letnia i ta mała :szok: Dramat normalnie:szok: I rozumiem wszystko - nawet jakis brak kompleksów, ale on z nich drwił bezczelnie a one chichotały głupie
Ja to nie mogę na nie patrzeć! Są OBRZYDLIWE!:baffled:

buziak jest z kim pisać:tak: ja jak zwykle dopiero o tej porze na spokojnie zasiadam przed kompem. Mąż w pracy, synek wlasnie zasnal ale jest niestety chory:-(
Popoludniu mial 38 stopni goraczki, dalam na zbicie, teraz bylo znowu ale juz 39:-(
Zobaczymy co bedzie rano, oby lepiej bo pogoda letnia u nas, dzieciaki szalaly dzisiaj na placu w sukieneczkach i sandalkach, mi bylo goraco jak wracalam od poloznej.

reklama
Jestem i ja;) widzę tematy seksowe dalej na topie;) buziaku ja tez pajęczynką zarosłam nie bój nic;) Ledwo siedzę całe popołudnie i wieczór miałam gości, wymieniali się tylko;) cały dzien jadłam słodycze ojoj....a teraz 3 zapiekanki takie z bułek i nie żebym jakaś pełna była;D
Mój mąż spędził dziś ze mną moze pól godziny wrócił z pracy pojechał na trening( bo w piłkę w miejskim zspole gra) wrócił i siedzi mecz ogląda...myślałam, że chociaż w moje urodziny piłka nie będzie ważniejsza...
Jeśli chodzi o święta to ja nic nie robię...mama gotuje najlepiej a ja jakiś mega zdolności kulinarnych niestety nie mam.....
Ach i ta wątróbka uwielbiam...ale kto ma dobry przepis;)
Kamila zboczuszku, ze zwierzętami;D?
Kurcze nie umiem cytować w jednym poście kilku osób na raz bo wszystko mi znika;(

Do góry