gosiaczek30
Fanka BB :)
Josie - spóxnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, spokojnego dziecka bez kolek i tego czego zapragniesz
QUOTE]
przylaczam sie do spoznionych zyczen
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Josie - spóxnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, spokojnego dziecka bez kolek i tego czego zapragniesz
QUOTE]
przylaczam sie do spoznionych zyczen
Witajcie dciewczyny pisze w skrocie bo z komorki
Zatrzymali nas w szpitslu
W zwiazku z tym dziwn cisnieniem
Malo nadal wod
Maly malo rosnie- 70g w 2tyg tylko
Przeplywy takie se
Zalamka jednym slowem. Ktg wyszlo ok i to pomoc jest dobry znak
Dostalam hormony na plucka co mnie rozwslilo kompletnie choc to ponoc tylko prewencja tak mowia ze kazdej ktora tu laduje wczesniej je dostaje
Mam kroplpwke wiec srednio mi idzie pisanie
Nie wiem ile tu zostaniemy- narazie robia badania i monitoruja
Ppzdrawiam Was serdecznie'
Wszyscy znają mnie z tego, że jestem taka poukładana. I właśnie przez to często się z czymś nie wyrabiam. Nie umiem sobie zorganizować czasu, przydałoby sie jakieś szkoleniejesli obiady robisz o 23 to ja sie nie dziwie, ze Twoi chłopcy juz spią Te bym sie nie doczekała;-).
wrzucę na kulinarny, z mięsem,pieczarkami i cebulką, przepis od mojej mamy;-)Klusia to ja poprosze przepis na farsz do tych krokietow bo z miesem robisz tak? czy po prostu mielone bez niczego dajesz? ja zawsze krokiety robie z pieczarkami albo z kapusta i grzybami bo z miesem nikt u mnie nigdy nie robil a szkoda bo lubie
a ja poczytałam Was z zazdrością że macie takie wielkie brzuchy i idę spać Nie wiem tylko czy zasnę bo 3h temu przejechałam swoje pierwsze w życiu 5 km jutro jazda nr 2. A od rana sporo pracy bo muszę kosztorys do projektu wnętrz skończyć - Mój S. w środę jedzie finalizować nasz projekt w jednej firmie a ja w czarnym lesie))
dobrej nocki
Co chciałam napisać. Czy ubezpieczałyście sie grupowo w pracy albo wasi mężowie albo partnerzy narzeczeni bo z tytułu urodzenia dziecka powinno sie dostać jakieś pieniądze ale jakie to trzeba zapytać swoją kadrową i zobaczyć co zawiera umowa....czyli warunki wypłaty z ubezpieczenia podchwyciłam ten wątek z majówek bo wydał mi się przydatny...a wiadomo każdy grosz jest potrzebny.:-)
Witajcie dciewczyny pisze w skrocie bo z komorki
Zatrzymali nas w szpitslu
W zwiazku z tym dziwn cisnieniem
Malo nadal wod
Maly malo rosnie- 70g w 2tyg tylko
Przeplywy takie se
Zalamka jednym slowem. Ktg wyszlo ok i to pomoc jest dobry znak
Dostalam hormony na plucka co mnie rozwslilo kompletnie choc to ponoc tylko prewencja tak mowia ze kazdej ktora tu laduje wczesniej je dostaje
Mam kroplpwke wiec srednio mi idzie pisanie
Nie wiem ile tu zostaniemy- narazie robia badania i monitoruja
Ppzdrawiam Was serdecznie'
Ja ubezpieczenie tez mam grupowe w pracy i z tego co pamiętam to około 800 zł jest. Zastanawiam sie tylko czy tatusiom tez się nalezy bo ubezpieczenie jest z tytułu urodzenia dziecka - a nie jest napisane ze samodzielnego urodzenia