goldenlucy
Fanka BB :)
Sicilpol trzymam kciuki. Na bank bedzie dobrze:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hello
Buziak on joge cwiczyl no i ja tez ciagle o jedzeniu mysle, w sumie to dzien pod jedzenie ukladam
Sicil trzymam za Was moooocno kciuki. dobrze ze Was zatrzymali a nie olali. chociaz kazda by chciala jednak ciaze spedzac w domu a nie w szpitalu ... no ale w tym wypadku to lepiej miec dobra opieke. a ile maly wazyl 2 tyg temu?
Nanulika to ja Ci pozycze na 1 dzien moj brzuch to sobie ponosic a ja poogladam to czego dawno nie widzialam u siebie i nogi ogole porzadnie hehe
Klusia to ja poprosze przepis na farsz do tych krokietow bo z miesem robisz tak? czy po prostu mielone bez niczego dajesz? ja zawsze krokiety robie z pieczarkami albo z kapusta i grzybami bo z miesem nikt u mnie nigdy nie robil a szkoda bo lubie
ja sie w koncu wyspalam dzisiaj, sasiedzi tym razem nie zrobili imprezy mi pod drzwiami. jak ich opieprzylam przedwczoraj to moze dotarlo na chwile. okaze sie bo oni tak co 2 dzien robia mi cyrk pod drzwiami wiec wypada ze dzisiaj znowu bedzie sie cos dzialo. mowilam juz ze nienawidze tego bloku? no wlasnie nienawidze jak cholera. wrrr. jak w warszawie mieszkalam to nikt sie nawet na klatce nie odezywal albo mowilo sie szeptem zeby innym nie przeszkadzac i to bylo naturalne ze nie urzadza sie rozmow komus pod drzwiami, o imprezach nie wspomne, a tu widac to jest dziwne jak ktos chce miec spokoj i chce w nocy spac...