reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witajcie dciewczyny pisze w skrocie bo z komorki
Zatrzymali nas w szpitslu
W zwiazku z tym dziwn cisnieniem
Malo nadal wod
Maly malo rosnie- 70g w 2tyg tylko
Przeplywy takie se
:(

Zalamka jednym slowem. Ktg wyszlo ok i to pomoc jest dobry znak
Dostalam hormony na plucka co mnie rozwslilo kompletnie choc to ponoc tylko prewencja tak mowia ze kazdej ktora tu laduje wczesniej je dostaje
Mam kroplpwke wiec srednio mi idzie pisanie
Nie wiem ile tu zostaniemy- narazie robia badania i monitoruja
Ppzdrawiam Was serdecznie'

Trzymaj się kochana choć na pewno jest ci ciężko ale uśmiech dla maluszka bo on czuje każdy niepokój mamy....:tak:

Mój mały sie wystraszył wybuchu plastikowej butelki przy ognisku i od tego momentu jest dużo mniej aktywny...czuły słuch ma....muzyka gra telewizor nie rusza się nie kopie tylko w nocy całkowita cisza zaczyna nadrabiać tak mi go szkoda że chce go przytulić już tak więc do porodu spędzamy czas cichutko....:-(
najważniejsze że sie rusza....

Malo nadal wod
Przeplywy takie se

Dostalam hormony na plucka co mnie rozwslilo kompletnie choc to ponoc tylko prewencja tak mowia ze kazdej ktora tu laduje wczesniej je dostaje

kciuki zacisniete zeby bylo wszystko ok

Witam sie z kawka i bolem glowy :-(

Milego dnia

Malo nadal wod
Przeplywy takie se

Kurdę no coś tak myślałam, że Was zatrzymali...dammm...ja już więcej nie myślę!
Trzymaj się! W szpitalu jednak bezpieczniej...i wszystko będzie dobrze!!! Innego wyjścia nie ma!!! Kciuki trzymam...i aż się boję mojej sobotniej wizyty...

Sicil Kochana , od wcZoraj wypatruje wiesci od Ciebie.... Bede mocno trzymac kciuki. A teoje cisnienie po lekach nie jest lepsze? Informuj nas prosze na biezaco. Jestem zToba myslami.

Co chciałam napisać. Czy ubezpieczałyście sie grupowo w pracy albo wasi mężowie albo partnerzy narzeczeni bo z tytułu urodzenia dziecka powinno sie dostać jakieś pieniądze ale jakie to trzeba zapytać swoją kadrową i zobaczyć co zawiera umowa....czyli warunki wypłaty z ubezpieczenia podchwyciłam ten wątek z majówek bo wydał mi się przydatny...a wiadomo każdy grosz jest potrzebny.:-)

Ja prowadzę takie w pracy i wysokośc tego zależy od ubezpieczenia w Pzu jest 800 zł za urodzenie

Wiecie co zrobiliśmy my dzieciom pokoik dotychcczas spałam w pokoju z synkiem ale teraz chciałam żeby nauczył się tam spać sam i nawet nieźle nam szło ale odkąd zaczął spać sam sika mi do łóżka normalnie codziennie posikane jest nie wiem czy to stres związany ze zmianą czy co myślicie żeby to przeczekać?

Sicil bedzie dobrze &&&

Ja ubezpieczenie tez mam grupowe w pracy i z tego co pamiętam to około 800 zł jest. Zastanawiam sie tylko czy tatusiom tez się nalezy :) bo ubezpieczenie jest z tytułu urodzenia dziecka - a nie jest napisane ze samodzielnego urodzenia :)

Josie - spóxnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, spokojnego dziecka bez kolek :) i tego czego zapragniesz :)
A że zapomniał - mojemy sie raz zdarzyło. Jak awanturę zrobiłam to więcej tego błedu nie powtórzył :) Tłumaczył się tylko, że u nich w rodzinie urodzin sie nie obchodzi. Więc jasno mu wyklarowałam, że u nas obchodzić się będzie i JUZ :) Mam spokój :)

buziak w sumie to masz racje :-D

mój tak do końca nie wie co to cellulit, ale wczoraj stwierdził że jeżeli cellulit jest tym czym mu się wydaje że jest to ja go mam :-(

to bankowo nie wie:no: , bo zaden swiadomy tego co robi facet nie powieziałby tego swojej kobiecie!!! Mówie Ci to ;)))

magnii - piekna opowiesc, aczkolwiek fajnie ze sie chociaz troche postarał i wczesniej poszedł wykopac ten dołek hehe tak wiec niech klezanka nie narzeka tylko sie cieszy ze jaka kolwiek oprawa była:cool:

a ja poczytałam Was z zazdrością że macie takie wielkie brzuchy i idę spać:)
dobrej nocki:)

nie zazdrosc nie zazdrosc one baaaaardzoo szybko rosną :eek:
i naciesz sie widokiem całego swojego ciała bo niedługo pewnych miejsc nie dojrzysz hehe

Mnie to pogięło zupełnie. Zdrzemnęłam się i robienie obiadu wypadło na czas, gdy faceci juz śpią.
.
To idę zawijać w te sreberka, a Wy śpijcie dobrze, bo nie wiem, czy jeszcze dziś na kompa siły znajdę.
Zobacz załącznik 450702

jesli obiady robisz o 23 to ja sie nie dziwie, ze Twoi chłopcy juz spią:-D Te bym sie nie doczekała;-)

Wiec przyrost ok ale w tempie ostatnim to przynajmniej wizualnie bede sloniem:-(

Ty bedziesz a jestem ;) to jakby sie dało odmienic przez czay hehe

Malo nadal wod
Przeplywy takie se

sicil - kurcze ja Ci tu szykowałam niezły OPR za zapomnienie a tu taa informacja ...:eek: No ale z drugiej strony, brzmi to logicznie ze chca Was przebadac a nie zapomiaja o sprawie cisnienia i czekaja co pokaze los nie? Sterydami nic sie nie martw, to dla swietego spokoju daja i jakby w razie czego ftu tfu tfu mały miał inne plany co do terminu porodu to juz ma spooooore szanse ze by sie tlko troche bezstresowo powygrzewał w inkubatorku i tyle. A poki co niech siedzi na dupce i czeka na swoja kolej!!!
A wazyli Ci go???
I powiem Ci jeszcze jedna rzecz ktora brzmi dosc banalnie - ale nie denerwuj sie, to nie pomoze napewno a to ze Was zatrzymali to rutyna!!! Przepływy bankowo sie poprawia jakpoznaja przyczyne.
Trzymajcie sie cieplutko!!! I dawaj znac co jakis czas!!!

Dzieki :)
Ja tez mam wielka nadzieje ze wyjdziemy z tego pomyslnie

no a jak inaczej???

Ja wstałam o ósmej - mały juz kopał :eek:
on w ogole nie spi, nie przestaje kopac, cały czas w ruchu :eek:
Nie wiem czy to dobrze swiadczy???? Kurde temperament po mamusi czyli bedzie niedobry ;)
Tez tak macie ze ledwie wstajecie a juz myslicie o jedzeniu???

Aha moj maluch wczoraj w trakcie usgmiał stope na twarzy :-D:rofl2:

Malo nadal wod
Przeplywy takie se

Sicilpol trzymam kciuki. Musi byc dobrze

A ja sie wreszcie witam

Mialam problemy z internetem od paru dni. Wreszcie mam dostep do swiata.

Milego dnia

reklama
Hello

Buziak on joge cwiczyl :D:D:D no i ja tez ciagle o jedzeniu mysle, w sumie to dzien pod jedzenie ukladam:zawstydzona/y::rofl2:

Sicil trzymam za Was moooocno kciuki. dobrze ze Was zatrzymali a nie olali. chociaz kazda by chciala jednak ciaze spedzac w domu a nie w szpitalu ... no ale w tym wypadku to lepiej miec dobra opieke. a ile maly wazyl 2 tyg temu?

Nanulika to ja Ci pozycze na 1 dzien moj brzuch to sobie ponosic a ja poogladam to czego dawno nie widzialam u siebie:-p:cool: i nogi ogole porzadnie hehe

Klusia to ja poprosze przepis na farsz do tych krokietow bo z miesem robisz tak? czy po prostu mielone bez niczego dajesz? ja zawsze krokiety robie z pieczarkami albo z kapusta i grzybami bo z miesem nikt u mnie nigdy nie robil a szkoda bo lubie

ja sie w koncu wyspalam dzisiaj, sasiedzi tym razem nie zrobili imprezy mi pod drzwiami. jak ich opieprzylam przedwczoraj to moze dotarlo na chwile. okaze sie bo oni tak co 2 dzien robia mi cyrk pod drzwiami wiec wypada ze dzisiaj znowu bedzie sie cos dzialo. mowilam juz ze nienawidze tego bloku?:crazy::angry: no wlasnie nienawidze jak cholera. wrrr. jak w warszawie mieszkalam to nikt sie nawet na klatce nie odezywal albo mowilo sie szeptem zeby innym nie przeszkadzac i to bylo naturalne ze nie urzadza sie rozmow komus pod drzwiami, o imprezach nie wspomne, a tu widac to jest dziwne jak ktos chce miec spokoj i chce w nocy spac...

Do góry