reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
I znow wieczor pozny...
Jutro P jedzie na kolejny etap rozmowy o prace do Wawy wiec troche stresujemy:baffled:

Ja tez zajety dzien bo najpierw urzedy z dzisiaj potem praca do wieczora... Oj nie lubimy wtorkow:-(

Tak mi brzuch wywala ostatnio, ze chyba dziecie me musi rosnac jak szalone. Juz nie ma zadnej watpliwosci, zem w ciazy;-)
Nawet w kurtce. Ale mam wrazenie, ze to z dnia na dzien po prostu sie dzieje.
Teraz waze 69,5 kg na poczatku jakies 64. Wiec przyrost ok ale w tempie ostatnim to przynajmniej wizualnie bede sloniem:-(

Kwiatki mi padaja od paru dni a jakos nie moge sie zmotywowac, zeby je podlac. Niemoznosc taka. Tyle rzeczy dzis zrobilam a tego niet.
Ok dolaczam do klubu Czuwajacych Inaczej;-)

Dobranoc:-)

Czy Wy tez macie tak obcesowo erotyczne sny? No ja juz ze soba nie moge normalnie;-)

A ja wlasnie koszenie zaliczylam i to sama i nawet bez fleszeczki dla mezusia sie obeszlo :-D:-D:-D ale jakos pozostawia wiele do zyczenia:-D
Ja tez juz znikam w kimonko:tak: moze jutro pospie dluzej i nadzieja ze tej nocy nie bede sie ciagle budzic.
Dobranoc kobitki kolorowych snow;-)

Witam dziewczyny czy was też tak boli kroczę???? nie mogę dłużej chodzić uciska Mnie strasznie a dziś jeszcze boli dół kręgosłupa:angry:
Próbuje leżeć ale to nic nie daje próbowałam masować też nie....oby nie przez 10 tygodni tak!!! Znowu przyplątał mi sie katar w nocy temperatura spada do 10 stopni juz....a tydzień temu było ponad 20....jesień idzie wielkim krokami swoją drogą może ten kręgosłup boli na zmianę pogody...

Buziak - cieszę się że wszystko sie dobrze się skończyło ....
Sici- czekam również na twoją odpowiedz...
Josie - sto latek spóznione ale szczere życzonka....co do pamięci u MNie w domu nikt nie pamięta choć mam urodziny po Gwiazdce 27-12.....taka ładna data....

Co chciałam napisać. Czy ubezpieczałyście sie grupowo w pracy albo wasi mężowie albo partnerzy narzeczeni bo z tytułu urodzenia dziecka powinno sie dostać jakieś pieniądze ale jakie to trzeba zapytać swoją kadrową i zobaczyć co zawiera umowa....czyli warunki wypłaty z ubezpieczenia podchwyciłam ten wątek z majówek bo wydał mi się przydatny...a wiadomo każdy grosz jest potrzebny.:-)

witam i ja nie śpie już od godziny :no: mam nadzieje że później trochę pośpie:-)
miłego dnia kobietki
paulina ja nie mam takich problemów więc nie pomogę
a ja dziś zaczynam 28 tydzień :tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie dciewczyny pisze w skrocie bo z komorki
Zatrzymali nas w szpitslu
W zwiazku z tym dziwn cisnieniem
Malo nadal wod
Maly malo rosnie- 70g w 2tyg tylko
Przeplywy takie se
:(

Zalamka jednym slowem. Ktg wyszlo ok i to pomoc jest dobry znak
Dostalam hormony na plucka co mnie rozwslilo kompletnie choc to ponoc tylko prewencja tak mowia ze kazdej ktora tu laduje wczesniej je dostaje
Mam kroplpwke wiec srednio mi idzie pisanie
Nie wiem ile tu zostaniemy- narazie robia badania i monitoruja
Ppzdrawiam Was serdecznie'

Witam i ja.

sicilpol przykro mi że zostałaś w szpitalu no ale dobro bobo teraz najważniejsze i wierzę że Cie poobserwuja, zlecą konkretne leki i szybko pójdziesz do domku.

Witam my od 5 buszujemy od 5, próbuję zrobić sobie jakiś konkretny plan dnia ale coś ciężko mi to idzie.
Sicil jesteś silna babka przetrzymasz i ten szpital, dobrze, że dostaliście hormony dzięki nim będzie bezpieczniej - tak w razie czego. Na pewno się tam wynudzisz ale przynajmniej jestes pod opieką lekarzy i tam nic Wam nie grozi. Przykre jest to, że ciągle któraś z nas ma jakieś przeboje ciążowo-szpitalne.... Już niedługo koniec ciąży i koniec tych problemów :) Pozostanie tylko szczęście i radość :)

reklama
Do góry