reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Mnie to pogięło zupełnie. Zdrzemnęłam się i robienie obiadu wypadło na czas, gdy faceci juz śpią.
Nie mogłam zostawić mięska mielonego na jutro, więc ledwo stojąc na nogach usmażyłam te 30 naleśników i czas je połączyć z farszem. Jeśli o ilości chodzi to też walnięta jestem. Zawsze wszystkiego kupuję, robię za dużo, bo mi się wydaje, że dziś się napracuję, to z głowy będzie obiad na 2, 3 dni.
To idę zawijać w te sreberka, a Wy śpijcie dobrze, bo nie wiem, czy jeszcze dziś na kompa siły znajdę.
IMG_5895.jpg

reklama
też jeszcze wpadłam zobaczyć czy sicil dała znać i dupka...

magnii niezła historia, mój też jest taki romantyczny, że hej:-D

Klusia czyś ty zwariowała?? o tej godzinie:-D w sumie jakbyś potrzebowała pomocy do jedzenia, to ja jestem chętna, uwielbiam krokieciki ze wszystkim:-D

Sici nie trzymaj nas w napięciu? Dawaj znać co i jak u Was? Przecież my takie niecierpliwe jesteśmy.

Nanulika a ty się zajmujesz aranżacją, projektowaniem wnętrz tak zarobkowo czy tak dorywczo? Wiem że prowadzisz swojego bloga ale myślałam że to taka twoja pasja

Witam, ja tak na szybko, nie mialam kiedy do Was dzisiaj zaglądnać:no:
skonczyły sie dobre czasy jak byłam sama:-D
zastanawialam sie wlasnie co ja tak tesknilam?!:zawstydzona/y:
Mam dosc po dzisiejszym dniu:tak: Boze jak mi ciezko, a Kuba dzisiaj nic nie sluchal wyjatkowo:baffled: nie wiem co mu sie dzialo:no: Popoludniu byla kolezanka z dziecmi wiec jakos zlecialo:tak:

josie wszystkiego najlepszego;-)

aga wracaj do nas szybko:tak: i nie płacz za dużo proszę;-)

Gratuluje udanych dzisiejszych wizyt, doczyalam tylko, ze u buziaka wszystko ok i się cieszę z tego powodu:tak:

u nas dzisiaj byla piekna pogoda, jeden plus tego wszystkiego chociaz za chwile wstyd bedzie wyjsc z domu a tera zajadam sie ptasim mleczkiem:zawstydzona/y:

jestem pewna,ze wszystkie byście się najadły, więc zapraszam:-):tak:

A chłopami się nie przejmujcie. Mój jak go poznałam to były listy, nagrania na kasety itd. A teraz?
Jest może 1 na milion, który kontynuuje zachowanie na początku znajomości...

A na moim domku dla ptaków, na parapecie od 17 chyba siedzi gołąb,chyba chory:(
I co ja mam zrobić?

Ostatnia edycja:
Waris:8384469 pisze:
Sici nie trzymaj nas w napięciu? Dawaj znać co i jak u Was? Przecież my takie niecierpliwe jesteśmy.

Nanulika a ty się zajmujesz aranżacją, projektowaniem wnętrz tak zarobkowo czy tak dorywczo? Wiem że prowadzisz swojego bloga ale myślałam że to taka twoja pasja

Blog to tylko pamiatka z remontu:) a wnetrza sa moja pasja, a architektura niespelnionym marzeniem... za to moj S jest architekt,nauczyl mnie warsztatu i rozkrecamy powoli cos.... do konca roku zamierzamy otworzyc dzialalnosc a poki co umowa o dzielo co najwyzej wchodzi w gre..... ale mamy na swoim koncie juz troszke:) strona www tez w proszku,S. Ma ja zrobic ale zawsze jest cos wazniejszego:)

klusiaM oj chyba nie wiesz co mówisz, przecież większość z nas ma takie apetyty co nie miara ;-)

Upsss... Josie oczywiście i ja zapomniałam w poprzednim poście życzyć Ci wszystkiego naj, naj, najlepszego z okazji urodzinek, a twojemu facetowi na bank głupio jak nigdy dotąd. Na pocieszenie powiem Ci że mój jeszcze nie mąż też raz zapomniał o moich urodzinach. Wyskoczyłam z tortem, świeczkami a on oczy jak 5 złotych.

Nanulika to może dam Ci zarobić bo ja już na tym etapie muszę coś tam zaaranżować w naszym przyszłym domku ale to może na prv, co ty na to?

Ostatnia edycja:
klusiaM znając mnie ja bym zgarnęła gołębia i pognała z nim do weta całodobowego...... wariatka jestem, wiem.

Kochane brykam do łóżeczka. Mierzyłam jeszcze raz ciśnienie po godzinie od tamtego i już bylo ok a prze chwila 109/69 wiec tym bardziej cacy.
Uspokojona mogę iść spać.

Sicil co u Ciebie?

i ja się żegnam

co dzień to samo, obiecuję położyć się spać wcześniej i idę spać koło północy :/

nie podoba mi się tylko, że sicil nie dała znać co i jak :( mam nadzieję, że po prostu jej net w kom nawalił

dobranoc mamuśki

reklama
To dobranoc Dziewczyny;-)
Może ktoraś jeszcze tutaj zajrzy? :)
Ja chodze spac najwczesniej koło 1 no nie mogę wcześniej usnać a szkoda:/

Do góry