reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

buziak jutro planuje jechac do miasta na jakies zakupki:tak:
dzisiaj porobilam to co mialam na dzisiaj zaplanowane:-D

no ale nie ukrywam, ze smutno bez moich facetów:-(
ale najwazniejsze ze dolecieli i teraz babcie sie Nim cieszą:tak:
a w niedziele bede miala kilka rzeczy dla Wojtusia:-) i tego tez sie doczekac nie mogę.

reklama
Padam...wróciliśmy w Rzeszowa...ciut wyklarowała się sytuacja męża na uniwerku...ja nóg nie czuję...a właściwie czuję...bolą...
Wybaczcie, że po łebkach...jutro nadrobię...
Tialana cudne kartki :)

:(

Tialana - kartki naprawde fajne :) Mi sie nawet nie chce zaczynac takich rzeczy :) Ale lubie podziwiac:)

kurcze musi:tak:, moze dlatego tak sie czuje, ze pierwszy raz sie z Nim rozstalam na tak "dlugo"?? Zawsze jak cos to kilka godzin Go nie widzialam a teraaz az do niedzieli. Po poludniu bylo spoko tak teraz mi sie beczec chce:-:)zawstydzona/y:
Nasze pierwsze rozstanie było jak Kuba miał 1,5 roku. Po kilku dniach pojechałam do niego, bo babcia przesyłała mi mmsy, nie wytrzymałam. I było mi bardzo przykro, bo na widok taty ok, a jak mnie zobaczył to się rozpłakał, nie chciał do mnie podejść, jakby nie poznał(może się obraził, że go "zostawiłam").
Teraz to już zupełnie inaczej, płacze jak mamy wracać do domu od babci;)
Korzystaj póki możesz. Dla mnie takie rozstania to raz w roku, gdy moja mama ma urlop. Mimo, że teściowa mieszka w moim mieście wcale chętna do zostawania z wnuczkiem nie jest, szczególnie wieczorami, więc z mężem sam na sam od urodzenia Kuby to prawie nigdy, no bardzo rzadko moja siostra...
A takie chwile bez dziecka są potrzebne, nie jesteśmy tylko matkami, nie zapominajmy o tym.

tialana- przesliczne te karteczki, masz talent :tak:
polaa- kochana dasz rade, poczatki sa trudne ale juz jest wieczor jutro sie obudzisz i rzucisz sie w wir kolejnych porzadkow i dzien zleci a w niedziele juz bedziesz miala facetow spowrotem :tak::-D

Nie mam sily Was nadrobic jakos dzis zmeczona sie czuje :-(

Widze, ze o kg piszecie ja zaczelam od 45kg a teraz juz 10+ :sorry: ale raczej tam gdzie nie chcialm nie weszlo ufff po porodzie tylko brzusio do naprawy a z tym zawsze mialam problem :zawstydzona/y: ale damy rade :tak:

Przez weekend mnie nie bedzie jutro znajomi z Londynu przyjezdzaja w odwiedziny :-D wiec bede nadrabiac pozniej.

klusia - bardzo madre zakonczene:tak:
nie ma to jak czasem gówniarzeria pojedzie do dziadkow:-):-)
1)rodzice moga popic i pokakac po stołkach
2)seks lepiej smakuj gdy nie musimy byc dzwiekoszczelne!!
3)dzieciom przyda sie troche wychodnego
4)a dziadkom odmłodzenia
5)jak sie stesknimy to bardziej kochamy!!!!!

A na powaznie nalezy nam sie czasem chwila dla siebie czy tylko we dwoje a dzieci staja sie bardziej samodzielne jak czasem odetchna od mamusi;-)

a ja się pożalę:(((

...wlasnie umieram,dusze sie od kaszlu,nic nie pomaga,w dodatku powoduje to skurcze brzucha.... jak tu przetrwac noc?!

pokakac?:D rozumiem ze mialo byc poskakac?:)

ja wlasnie jestem ciekawa relacji damsko-meskich z mezem po urodzeniu sie dziecka... oby sie nie zalamaly ;//

Tialana - śliczne te Twoje dzieła!

Katrina - gratki dla siostry

Jestem po wizycie, ale o tym w odpowiednim wątku.
Po wizycie pojechałam do sklepu Italian Fashion i kupiłam piżamkę dla matek karmiących i szlafrok. Dobrze, że nie zamówiłam tej piżamki w necie, bo zamierzałam zamówić rozmiar M a okazało się, że S jest idealna. I przez to właśnie raczej ciuchów w necie nie kupuję, bo nie mam pewności, czy będą pasować.
Jeśli już mowa o wadze, to ja liczę, że w niedługim czasie po porodzie wejdę w swoje ciuszki wracając do wagi 53kg. Siorka jest 2 miesiące po porodzie i już zakłada stare spodnie, a ja jeszcze zamierzam od razu zacząć ćwiczyć przede wszystkim brzuchol, więc mam nadzieję, że szybko wrócę "do siebie".

Ciekawe co u asii...

No dobra, pora spać!!

reklama
Dzień dobry witam wieczornie 9 h różnicy daje popalić Ja na bb to już wszyscy śpią a jak wstają to Ja znikam bo kochany wraca z pracy i gania że siedze przed komputerem a to szkodzi dziecku
pokakac?:D rozumiem ze mialo byc poskakac?:)

ja wlasnie jestem ciekawa relacji damsko-meskich z mezem po urodzeniu sie dziecka... oby sie nie zalamaly ;//[/QU]

U Mnie 80 dni do końca i im bliżej te relcjie damsko-meskie się polepszyły o 100%.............
natomiast teściowate pogorszyły i tylko marzę o przeprowadzeniu sie już z dala od babci przyszłej w sumie nigdy nie było najlepiej bo przecież stara nie chciała wnuczka co już pisałam a usunięciu a potem jej się odmieniło a teraz widze że wszystko udaje....
Ja nie cierpie dwulicowości....jeszcze mi wczoraj wypomniała że nie
rozumie co Ja piszę na Facebooku bo po polsku a jak tłumaczy to sensu niema, nietak zmywam nie taki papier do podcierania ajjjjjjjjjj nic tylko isc na .
Dorota dobrze że wszystko w porządku Ja też już bym chciała usg i podejrzeć mojego wiercipiętka bo od tygodnia daje czadu a w nocy chyba czułam jego bok nóżki tak myślę
Pogoda u nas ulewna niemożna wyjść z domu jesień idzię a Ja śpiąc przy otwartym oknie mam katar spać nie mogę.
UŻywałam wkładek laktacyjnych Johnssona i było super bo wciągały siare i sucho to chciałam sie wycfanić i kupiłam tańsze i wiecej i po 2h już mam odparzone wszystko...no i muszę przemęczyć bo niema komu oddać.
Tak więc jak mogę to polecam czasem niewarto tańszych jak w moim przypadku mam nadzieje ze wam sie nietrafią.
Wracając do wagi 74 kg ....ufff ale widze ze brzuch mi sie podnosić zaczyna bo spodnie sie dopinają..a te kilogramy działają w relacjach damsko męskich choć nigdy nienależałam do szczupłych

Do góry