reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

U mnie narazie tyje tylko brzuch,poki co obywa sie bez rozstepow... na cyckach jakies sie pojawily ale niewidoczne bede w takich są miejscach.

Po porodzie marzy mi się waga ok 55 kg.... ale raczej bedzie cieżko mi ją uzyskać :) wiec jak bedzie chociaz taka jak sprzed ciazy to tez nie bede marudzic :))

Gratulacje dla siostry Katrin :)

reklama
ja tam podobnie jak kamila chcialabym wazyc 65 i bede najszczesliwsza na swiecie:-) teraz mam 72 o kilogram wiecej niz przed ciaza;-);-)

AVO - ja też bym chciała jeszcze kiedys tyle zobaczyć jak stanę u sibie na wagę...

Właśnie się dowiedziałam.... moja siostra jest w ciąży...

to co? siotra dołącza do listopadówek?:p
czy na grudniówki już się łapie?:))))

a co z asiaa? wiecie coś o bliźniakach?

Ostatnia edycja:
tialana ale piękne kartki :-)

dorota świetne wieści!

karamija po 2 - 3 dawkach na pewno będzie poprawa :tak:

polaa tylko nie szalej z tym ogarnianiem domu! Przede wszystkim odpocznij, wyśpij się i spotkaj się ze znajomymi ;-)

Nanulinka - nie, termin ma na październik, ale dopiero teraz mi sie pochwaliła.

tialana - tak, nasze maluchy (choc te jedne) będą z jednego rocznika

Uff jestem... co za dzien!

Tialana- fajowe kartki, masz te zdolnosci :tak:
Katrina- gratulacje dla siostry z okazji powiekszenia sie rodzinki :tak:
esperanza- tez czytam te ksiazke wlasnie :tak: przyznam, ze mimo wszystko troche mnie przeraza to wszystko, wydaje mi sie skomplikowane :eek:
asiia- daj znac!
buziol, macku???

Ja dzis nie dosc, ze pokutowalam od 2 w nocy, to potem musialam na czczo zawlec sie do tego labu i pozostac tam 3godziny :baffled: ehhh
wyszlam z domu o 6:45 i wrocilam kolo 11:30 glodna tak, ze po drodze juz gryzlam worek foliowy...
Potem musialam odespac nocne harce...
Ja chce normalnie spaccccc

Nie no ja mam nadzieje ze po porodzie to uda mi sie wazyc gdzies tak kolo 68kg:tak: daje sobie na to 6miesiecy:tak: ale w pazdzierniku jedziemy do Polski i mam nadzieje juz wtedy miec max 75kg - ale cos czuje ze to bardzo optymistyczny plan:eek:

katrina - ale super wiesci dostalas:tak:

reklama
Do góry