katrina115
Potrójna Mama
Wiem już co zrobię z ciuszkami po moim maluchu, nie zmarnują się w każdym razie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytałam język 2latka, a tej nie więc poproszę, maila na priw podamSiedzę w pracy i cichaczem podczytuję książkę „Język noworodków” Tracy Hogg. Juz kilka mamusiek mi polecało ta pozycje i przyznam, że super napisana. Wyjasnia wiele spraw takiemu laikowi jak ja. Jesli, któraś z Was chcę to moge podesłać jej na maila bo mam w wersji PDF J Więc pisac!
Z tego co widzie ostatnio temat wagi :-) zauważyłam też coś o Lejdis więć zacytuje bohaterki :
"Najgorsze jest to, że ja mam wielką, gigantyczną, megadupę! Ona mi się całkowicie wymknęła spod kontroli. Ja mam swoje zachowania motoryczne, a ona ma swoje. Na przykład idę korytarzem, a ona mi się szyderczo dynda z tyłu.
– Ja na przykład mam wszystko w dupie i to z każdym dniem więcej i dlatego muszę sobie coraz większy rozmiar kiecek kupować.
– To jeszcze nic, ja ekstraduję cellulit z powietrza. Mój organizm jest w stanie wyłapać z powietrza niezbędne cellulitowi do życia tłuszcze i zamienić je w tłustą okładzinę.
– Przecież ty jesteś chuda jak szczapa.
– Gdzie tam, kochana! Cellulitu nie mam chyba tylko pod oczami aktualnie. "
mam jeszcze pare watpliwosci co do usg ktore robili w szpitalu.... jakis"spec" sie za to zabrał... i tak jak 3 lekarzy mi mowilo ze lozysko na przedniej scianie tak on mi mowi i napisal na wypisie ze na tylnej jak byk;// poza tym w szpitalu mial watpliwosci co do plci... pomijam fakt ze pomiary pisal na kartce i nie wydrukowal zadnego zdjecia do karty pacjenta bo nie mogl poradzic sobie z wymiana papieru w usg i z 5 razy odpalal bo cos nie chodzilo.... poza tym nie pokoi mnie fakt ze glowka mojego dziecka ma wymiary prawie jak w 32 tygodniu jak to pisze na usg a raczki i nozki nizej niz 26 tyg .... wiem ze sa rozne odchylenia.... ale dziwne az 3 -4 tygodniowe odchylenia...a nie jest wielkosciowo ciezszy czy wiekszy od rowniesnikow tylko te dwa parametry az tak odbiegaja;/
Dorotka napisała: ,,Mam pięknego zdrowego synka ktory po prostu jest kluseczka i zaczelo mu brakowac miejsca. Fikal jak wariat a łożysko mi amortyzuje"
super:-)
A wlasnie na wage sie wtoczylam i...... galy na posadzeke opadly. 88kg!!!!! Jeszcze troche a beda mnie toczyc bo o chodzeniu nie bedzie mowy
Hej,
no i wlasnie zostalam samaPojechali przed chwila na lotnisko.
Kuba tylko powtarzal caly czas, ze mama z dzidzia zostaje w domu, dal buziaka i lecial do samochodu bo sie doczekac nie mogł
Oby do niedzieli.
Mąż to chyba wszystkich znajomych powiadomil, ze zostaja sama w domujakby nie daj Boze cos to mam rozpiske telefonów
Nawet sie nie popłakałam
pola jakie 6 do przodu za rok?!? ja planuje do grudnia wrocic do wagi!!!!
trzymaj sie tam na pewno do niedzieli dasz rade :-)
kurcze musi
moze dlatego tak sie czuje, ze pierwszy raz sie z Nim rozstalam na tak "dlugo"?? Zawsze jak cos to kilka godzin Go nie widzialam a teraaz az do niedzieli.
Popoludniu bylo spoko tak teraz mi sie beczec chce:-zawstydzona/y: