reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
ja tez jestem jak babka piaskowa :confused2:

chyba zaczne sobie jakas narkoze sotosowa psia mac..
Maz szedl spac o 1 i ja od 1 nie spie... Tzn kolo 5 udalo mi sie kimnac do teraz...

Paulina no hihih fajne sa, czasem trzeba to wszystko wziac z przymruzeniem oka ;-)
Nic mnie nie boli, po prostu sie budze, oczy w slup i koniec spania :eek:

Paulina no hihih fajne sa, czasem trzeba to wszystko wziac z przymruzeniem oka ;-)
Nic mnie nie boli, po prostu sie budze, oczy w slup i koniec spania :eek:

Ja budze sie 2-45 punkt i idę siusiu i też oczy w słup i jeszcze zaczyna Mnie katar brać zawsze o tej samej porze.........dziś mi siostra powiedziała ze jak zawsze o tej samej porze to moge zacząć rodzic o niej:eek: mam nadzieje że to tylko stare zabobony....choć niewem co lepsze ale jeszcze mój jest w DOmu a tak od 6-18 go niema aż 80 km odde MNIE......głęboki oddech do czerwca już nie stresuje:-D:tak::-(

quote_icon.png
Napisał siula
dzień dobry i jak co dzień to samo.
Oglądam tvn 24 i mówią o Madzi z Sosnowca że to wcale nie był wypadek- najprawdopodobniej-ktoś u rodziców w komputerze sprawdzał jakie ceny są pochówku i ile otrzymuje się kasy za śmierć dziecka -na parę dni przed zgłoszeniem zaginięcia małej szok aż łzy się kręcą

a teraz się tłumaczą że szukali ceny pochówku i jak jest zasiłek pogrzebowy że to było już po znalezieniu Madzi....ciekawe tylko mamusia siedziała w anclu po jej znalezieniu do czasu pogrzebu.
Więc kto szukał tatuś:eek: ?
Kwietniówki sie sypią dziewczyny za miesiąc o tej porze to i My zaczniemy....
Jakoś porodu się nie boje nie wiem czemu ale brzuszek mi urósł w ciągu tygodnia sporo więc meta się zbliża.......Miłego dzionka idę poprasować:tak:

Jak... gdzie... no nie.... za wcześnie.... nie strasz.....
A poza tym skoro kwietniówki sie sypia to za miesiąc panny majowe a nie czerwcowe powinny :)
I TEJ WERSJI SIE TRZYMAM.
Bo kluske w co ubrac mam za to dla siebie nic :)

reklama
a ja się pożalę:(((

...wlasnie umieram,dusze sie od kaszlu,nic nie pomaga,w dodatku powoduje to skurcze brzucha.... jak tu przetrwac noc?!

zdrowka zycze!!!

pokakac?:D rozumiem ze mialo byc poskakac?:)

ja wlasnie jestem ciekawa relacji damsko-meskich z mezem po urodzeniu sie dziecka... oby sie nie zalamaly ;//

jaka Ty czepialska sie zrobiłas? :-p

a relacje ??? to napewno ciszej sie robi hehe

zgadnijcie czy moge spac? :(

kurcze:confused: ciezkie pytania zadajesz??? !! :-D:-D

dzień dobry i jak co dzień to samo.
Oglądam tvn 24 i mówią o Madzi z Sosnowca że to wcale nie był wypadek- najprawdopodobniej-ktoś u rodziców w komputerze sprawdzał jakie ceny są pochówku i ile otrzymuje się kasy za śmierć dziecka -na parę dni przed zgłoszeniem zaginięcia małej szok aż łzy się kręcą

tez mna to wczoraj wstrząsneło... cóz dzieciaczynie juz nic nie pomorze, ale mam nadzieje ze rodzice trafia na długie lata do pierdla..

Jak... gdzie... no nie.... za wcześnie.... nie strasz.....
A poza tym skoro kwietniówki sie sypia to za miesiąc panny majowe a nie czerwcowe powinny :)
I TEJ WERSJI SIE TRZYMAM.
Bo kluske w co ubrac mam za to dla siebie nic :)

cos mi tam nie pasowało, ale sama sie nie doliczyłam hehe:-D:-D:-)

Do góry