reklama
siula
Fanka BB :)
witam wszystkie panie. Mnie dzisiaj w koncu internet wrocil po kilkudniowej awarii.
Widze ze nam sie kilka kobitek rozchorowalao wiec zdrowka wam zycze:-).
A co do kopniaczkow to u mnie czuc wszedzie i sama nie wiem gdzie bardziej. Czasami to mam wrazenie ze jest cos nie tak bo nic nie czuje przez dluzszy czas:-(. Poza tym noge mam ciagle jak balon i ale cisnienie juz jest ok. Glukozy jeszcze nie mialam i jakos mi do niej nie spieszno.
Boze jak tak patrze na te wasze suwaczki np katrina115 to wam zazdroszcze - 4 tyg roznicy a to prawie miesiac:-( w sie rozsypiecie a ja ciagle z brzusiem bede
kochana sama nie będziesz razem będziemy przechodzić porody dziewczyn a później przyjdzie czas i na nas ha:-d
miłego dnia kobietki
buziak
dobry!
wstałam ale dalej mi się chce spać,ja chyba się nigdy nie wyśpię:-(
buziak najlepszego,zdrówka i spełnienia marzeń:-);-)
klusia wyczytałam,że pomieszać oliwę,żoltko,sok z cytryny i nałożyć na włosy a potem zmyć.Może pomoże...ewentualnie samą oliwę wcierać w końce włosów-nie w skórę-to też nawilża.
Miłego dnia.
BUZIAK najserdeczniejsze życzenia!!! Spełnienia
Dziendoberek z drogi do pracy piekna pogoda,slonko swieci, ptaszki spiewaja.... moze o radosnych nowinach od gin dzis?
Buziak! Najlepszego**************************
jak naobiecywałam wczoraj wódki to patrzcie przed siódma wyjątkowo wstały hehe widac moje towarzystwo;-)
Dzieki kochane!!! Wam wszystkim!
dobry
Fajnie świeci słoneczko ale zimno brr jak mi się już chce wiosny wyjścia w samej bluzeczce i cienkich bucikach sadzenia warzywek w ogródku ech... szybciej wiosno przyjdz :-)
Nanulinka trzymam kciukasy
Buziak najlepszego !!
Fajnie świeci słoneczko ale zimno brr jak mi się już chce wiosny wyjścia w samej bluzeczce i cienkich bucikach sadzenia warzywek w ogródku ech... szybciej wiosno przyjdz :-)
Nanulinka trzymam kciukasy
Buziak najlepszego !!
Ostatnia edycja:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Dzien dobry :-)
Buziaku Wszystkiego najlepszego !! :-)
Mi wg. ostatniego usg wyszedl termin na 28 maja ale ja za bardzo nie biore tego pod uwage, ostro trzymam sie terminu z OM na 1 czerwaca :-)
a ja dziś miałam pobudke o 5 i zdycham od tamtej pory tak mi sie chce spać że nie mogę wytrzymać . . .
Buziaku Wszystkiego najlepszego !! :-)
gkpiv - no ja wg suwaczka mam na 1 czerwca, ale lekarz okreslił na USG na 29 maja, zobaczymy jak to będzie.
Mam to samo jak patrze na suwaczek Kamili to zazdroszcze jej i reszcie które są tyle wyżej niż ja
Mi wg. ostatniego usg wyszedl termin na 28 maja ale ja za bardzo nie biore tego pod uwage, ostro trzymam sie terminu z OM na 1 czerwaca :-)
a ja dziś miałam pobudke o 5 i zdycham od tamtej pory tak mi sie chce spać że nie mogę wytrzymać . . .
sicilpol
Ma-Ma!
No Buziak, to juz wiem, czemu ja od 3spaci nie moge hihihih, czekammm
Wsiego naj najlepszego!
Ja wlasnie po badaniach, ale tych normanych, krzywa czeka mnie moze w przyszlym tygodniu, max za dwa
Dlatego tak sobie luzno wcinam rogalika ;-) Maz kupil mi tylko jednego, niesprawiedliwe, przeciez nas jest dwoch to jak to teraz podzielic...
Uspie malego, moze sie nie skapnie, ze dobre wcinam ;-)
Wsiego naj najlepszego!
Ja wlasnie po badaniach, ale tych normanych, krzywa czeka mnie moze w przyszlym tygodniu, max za dwa
Dlatego tak sobie luzno wcinam rogalika ;-) Maz kupil mi tylko jednego, niesprawiedliwe, przeciez nas jest dwoch to jak to teraz podzielic...
Uspie malego, moze sie nie skapnie, ze dobre wcinam ;-)
tialana
Dzień dobry
Buziak sto lat grzecznych dzieci, posłusznego męża i seksu wszech czasów jak już tylko będziecie mogli ;-)
klusiaM jak byłam dzieckiem to też mnie taki kaszel męczył i też wszystkie badania powychodziły ok i wyszło na to że problem tkwił w zbyt suchym powietrzu w pokoju gdzie spałam, na początku mama wieszała mi w pokoju na kaloryferze mokry ręcznik a teraz mam nawilżacze i jak tylko czuję że zaczyna mnie dusić lub drapać w gardle to znak że trzeba wodę w nich uzupelnić ;-)
katrina115 gratulacje dla koleżanki
josie ja zaczęłam liczyć ale z moją księżniczka wiercidupką ma to mały sens bo zazwyczaj w ciągu 5-10 minut już mamy ponad 10 ruchów, wiem kiedy mała ma swoje pory snu i teraz tylko czasem liczę jak jest mniej aktywna ale zawsze wychodzi ponad 10 na godzinkę
Sunshine6 gratuluje zaliczonego egzaminu
katrina115, klusiaM u mnie lekarz na usg genetycznym stwierdził 29 maj, nasza rocznica ślubu zobaczymy jak będzie
nanulika powodzenia Trzymam mocno kciuki
Dobrego dnia kobitki
Buziak sto lat grzecznych dzieci, posłusznego męża i seksu wszech czasów jak już tylko będziecie mogli ;-)
klusiaM jak byłam dzieckiem to też mnie taki kaszel męczył i też wszystkie badania powychodziły ok i wyszło na to że problem tkwił w zbyt suchym powietrzu w pokoju gdzie spałam, na początku mama wieszała mi w pokoju na kaloryferze mokry ręcznik a teraz mam nawilżacze i jak tylko czuję że zaczyna mnie dusić lub drapać w gardle to znak że trzeba wodę w nich uzupelnić ;-)
katrina115 gratulacje dla koleżanki
josie ja zaczęłam liczyć ale z moją księżniczka wiercidupką ma to mały sens bo zazwyczaj w ciągu 5-10 minut już mamy ponad 10 ruchów, wiem kiedy mała ma swoje pory snu i teraz tylko czasem liczę jak jest mniej aktywna ale zawsze wychodzi ponad 10 na godzinkę
Sunshine6 gratuluje zaliczonego egzaminu
katrina115, klusiaM u mnie lekarz na usg genetycznym stwierdził 29 maj, nasza rocznica ślubu zobaczymy jak będzie
nanulika powodzenia Trzymam mocno kciuki
Dobrego dnia kobitki
agaundpestka
Buziaku Najlepszego
reklama
zaza26
Witam
Dzisiaj w nocy pierwszy raz oberwałam od synusia tak mocno, że aż się obudziłam
Sunshine gratuluję zaliczonego egzaminu!
Buziak wszystkiego naj naj najlepszego!!!
Nanulika kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&
jak dla mnie raj - uwielbiam pająki a te nie wyglądają groźnie, bo słyszałam, że w Australii to niezłe okazy można spotakć
Dzisiaj w nocy pierwszy raz oberwałam od synusia tak mocno, że aż się obudziłam
Sunshine gratuluję zaliczonego egzaminu!
Buziak wszystkiego naj naj najlepszego!!!
Nanulika kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&
Witam nocnie już po wizycie wszystko w lekarskim wątku. Cyklon się rozdmuchał i siła wiatru spadła ale dobrze lało ....
Atak pająków na Wagga Wagga - Ciekawostki - Informacje - TVN Meteo
a to co los nam daje po paru dniach deszczu wciąz jeszcze dalej oddemnie ale już w przyszłym tygodniu tydzień z towarzyszami się może zacząć....Pozdrawiam pajęczych snów hahaah
jak dla mnie raj - uwielbiam pająki a te nie wyglądają groźnie, bo słyszałam, że w Australii to niezłe okazy można spotakć