Witam sie i ja, jestem len okropny nawet nie wiem jak na dworku jest tak sie zbieram od godzinki zeby wyjsc bo wczoraj siedzialam caly dzien, niedlugo chyba odlezyny mi sie porobia... Ja tez juz po wizycie u lekarza wyniki ksiazkowe, wiec ciesze sie bardzo tylko te moje bole ktore myslalam ze promieniuja od kregoslupa to lekarz powiedzial ze musze isc do urologa bo mam cos z lewa nerka a ja stawialam wlasnie na ta rwe kulszowa... ale najwazniejsze ze maly rosnie i daje popalic mamusi juz coraz bardziej, coraz czesciej mi sie sni ze dostaje jakies lanie budze sie a okazuje sie ze to maluch tak daje od wewnatrz
Ja mam termin z OM na 04.06 wedlug usg na 30 maja chyba wolalabym maj jakby tak mozna bylo wybierac, az strach pomyslec ja juz teraz jest tak uciazliwe a co dopiero bedzie pozniej.... jezeli chodzi o zgage to ja mam prawie od poczatku, ech.... a teraz to juz osiagam apogeum... az plakac mi sie chce czasami, buteleczka gavisconu starczy mi na dwa dni....
Ja mam termin z OM na 04.06 wedlug usg na 30 maja chyba wolalabym maj jakby tak mozna bylo wybierac, az strach pomyslec ja juz teraz jest tak uciazliwe a co dopiero bedzie pozniej.... jezeli chodzi o zgage to ja mam prawie od poczatku, ech.... a teraz to juz osiagam apogeum... az plakac mi sie chce czasami, buteleczka gavisconu starczy mi na dwa dni....