reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam:)

Buziak
wszystkiego najlepszego,zdrówka i szczęśliwego rozwiązania:)

magnii
zgada się ja jestem z Torunia,no i pierogi pierwsza klasa,do nas jak znajomi przyjeżdżają z łodzi albo gdańska to pierwsze co idziemy do Starego Torunia na pierogi.A tak z mężem to raz w miesiącu przynajmniej idziemy tam na obiad,teraz tylko jestem biedna przez tą cukrzycę,ale cóż odbiję sobie:)

Ja z usg też mam termin na 29 maja,a lekarz to się nawet upiera że na dzień matki maleństwo już będzie,zobaczymy... Raczej bardziej wierzę terminowi z OM.

reklama
buziak Najlepszego!!!!!

Ja zaraz jadę po wyniki, zobaczymy co bedzie :-) Późnej jedziemy do Wrocka, do banku :crazy: Nie znoszę banków :wściekła/y: Moze zahaczymy o Ikeę :tak: W każdym razie zaraz znikam i wrócę do Was wieczorkiem :-)

Miłego dnia życzę i samych dobrych wieści :-)

buziak najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-D

Witam się i ja
Dziewczyny czy u Was wasze maleństwa mają też spokojniejsze dni????
Bo zaczynam się bardzo martwić tym że moja mała od 3 dni jakaś bardziej spokojniejsza jest i mało co ją czuję :-(

Buziak- Wszytskiego NAJ, Naj, aby niemożliwe stało się możliwe!!!!
Natulinka, ja zgagi nie mialam i nie mam:)
Alienka- moja tez ma gorsze dni, Ja mam wtedy detektor i się uspokajam:)

N brzuszkach wrzuciłam swoje dzisiejsze zdjęcie:)

Ja nie mam tego detektora i już zaczynam schizować lekko !!!! No ale widocznie tak ma być że mała ma takie dni, może dlatego że ja sama dużo ostatnio się ruszam i mała śpi ahhhhhhhhhhhhh już sama nie wiem a wizyta dopiero 22 marca :-(

Ruda Lubię czytać o takich domowych sposobach, ale sama jestem zbyt leniwa, stosuję gotowe. Kiedyś słyszałam, że na celke np. oliwa z fusami z kawy lub z solą morską. Wszystko niby takie proste, a ja zapominam stosować i kupuję gotowe specyfiki, które i tak nie działają.
Na wysuszone włosy moja siostra (ma zakład fryzjerski) poleca szampon Loreal biały z miodem? Dla mnie dobry. Ja lubię zmieniać szampony, w domu mam zawsze kilka.
Tialana u Kuby w pokoju jest ciągle wietrzone, nawilżane, więc to nie to. To jego wiotka krtań
Alijenka Właśnie dlatego, że się ruszasz, dziecko kołyszesz i mniej czujesz. Ja na wyjeździe jak nic nie robiłam, tylko leżałam, to mała straaaasznie szalała dzień i noc. A jak w domu dużo robię, to też mało co czuję.
Nanulika Miałam, z tego co pamiętam to migdały najlepsze na to
Buziak Wszystkiego naj naj naj !!!

Kawa+płatki pod oczy, z których śmieje się moje dziecko i może dzień przetrwam, bo po 3 położyłam się

Słonecznego dnia !!!

reklama
klusia a ja wolę właśnie takie domowo-babciowe sposoby,fusów z kawy używam od zawsze,maseczki z ogórka i pomidora,itp.Ale teraz poległam z tymi kudłami,bo w życiu takich nie miałam.I strasznie nie lubię zmnieniać szamponu,jak mi jakiś podpasuje to tak ze 3-4 miechy go używam,bo potem to podobno jest wskazane żeby zmienić.

Zjadłam 3 śniadanie,jakaś mega gastrofaza mi się włączyła:wściekła/y:

Do góry