MsMickey
Fanka BB :)
No właśnie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanie do już doświadczonych mam i tych oczekujących: co sądzicie na temat takiej sytuacji? Ja oglądałam z przerażeniem aż jestem ciekawa waszej reakcji
Superniania i pokolenie JP - YouTube
Witam,
dopiero teraz nadrobiłam w końcu od wczoraj forum... uff.
Mam pytanie do już doświadczonych mam i tych oczekujących: co sądzicie na temat takiej sytuacji? Ja oglądałam z przerażeniem aż jestem ciekawa waszej reakcji
Superniania i pokolenie JP - YouTube
Słuchajcie naprawdę tyle mówicie o porodach, że ja zaczynam się bać, co będzie po. Tzn no pojedziemy do domu i co???? jak my sobie poradzimy???? PRZERAŻENIE!!!
Powiem wam , ze dopiero w domu poczujecie ulgę...Dla mnie szpital byl bardzo stresujacy.
No i musze Was kochane rozczarować moj synek polozyl na twarz obie stopy i lapki... i tAK PRZEZ godzine az sama spasowalam bo juz mnie od usg brzuch bolal od tej glowicy.... nie zobaczylam zupelnie nic(( bo jak juz laskawie zdjal konczyny to przylepil twarz do lozyska
wiem ze parametry ok i ze wazy 820 g
mam maly niedosyt .... spodziewalam sie ze zobacze mojego Niusiola
Ja to bardziej mam schizy, że zacznę rodzić jak będzie Euro mecz w Wawie i drogi mi zamkną i do tego jeszcze nie daj Boże będą godziny szczytu!!! to są moje koszmary teraz!!!
No i musze Was kochane rozczarować moj synek polozyl na twarz obie stopy i lapki... i tAK PRZEZ godzine az sama spasowalam bo juz mnie od usg brzuch bolal od tej glowicy.... nie zobaczylam zupelnie nic(( bo jak juz laskawie zdjal konczyny to przylepil twarz do lozyska
wiem ze parametry ok i ze wazy 820 g
mam maly niedosyt .... spodziewalam sie ze zobacze mojego Niusiola